Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Piękny ten żużel, dwa miesiące ciekawie potem nuda , kto, gdzie i za ile będzie w przyszłym sezonie a jeszcze ten się nie skończył .Jeszcze tylko medale ,od listopada transfery ale już wszystko będzie wiadomo ,a potem już tylko pół roku czekania na nowy sezon...
Dlatego przydałby się zadaszony stadion :)
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Po bandzie pisze "jednym z marzeń Michała Świącika jest sprowadzenie Maksyma Drabika do swojego zespołu. Sęk w tym, że zawodnicy nie są do końca przekonani do tego transferu, więc sam klub ma duży ból głowy."
Czyżby dzisiejszy Tweet na temat GKM dotyczył obu Maksów? :)
Czyżby dzisiejszy Tweet na temat GKM dotyczył obu Maksów? :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
W tym samym artykule jest info, że Pawlicki to w sumie jeszcze nie zdecydował czy Sparta, czy może jednak Wlokniarz.
Błagam nie czytajcie tych bredni... zdrowsi będziecie
No ale że Maks do Wrocka? Karkołomna teza :)
Oj tam Gelu, z ciekawości, dla zabawy, dla zajęcia czasu :)
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2022, o 22:28 przez blajar, łącznie zmieniany 1 raz.
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Ja bym się już nie zdziwił nawet jakby do Rawicza trafił :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
blajar pisze:No ale że Maks do Wrocka? Karkołomna teza :)
To ja wolę sobie gamy i pasaże przerobić...
Cierniak u Musiała w WP: "Jeszcze żadne decyzje nie zapadły, jesteśmy przed rozmowami końcowymi. Nie ukrywam, że chciałbym dalej jeździć w Lublinie. Mam czas, żeby podjąć finalną decyzję."
Pisałem na szybko podczas mówienia więc mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem :)
Pisałem na szybko podczas mówienia więc mam nadzieję, że niczego nie pomyliłem :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Uwaga, absolutny hicior tego sezonu transferowego
Według po-bandzie
Jak wspomniała mi jedna z osób bezpośrednio „dotknięta” ofertami Motoru, Koziołki w pewnym momencie wymarzyły sobie bowiem gorzowski tercet – Zmarzlik, Vaculik oraz trener Chomski
Według po-bandzie
Jak wspomniała mi jedna z osób bezpośrednio „dotknięta” ofertami Motoru, Koziołki w pewnym momencie wymarzyły sobie bowiem gorzowski tercet – Zmarzlik, Vaculik oraz trener Chomski
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Z tym Chomskim to już odlecieli. Kuciapa w tym sezonie 3 razy lepiej ogarnia niż Chomski który jest trenerem ile już lat?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Tam to już faktycznie polecieli po bandzie
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
blajar pisze:Cierniak u Musiała w WP: "Jeszcze żadne decyzje nie zapadły, jesteśmy przed rozmowami końcowymi. Nie ukrywam, że chciałbym dalej jeździć w Lublinie. Mam czas, żeby podjąć finalną decyzję."
Ale też powiedział "nie wiem czy będzie to Motor Lublin czy inna drużyna". Zakładam, że zostanie, ale same te słowa zbyt optymistyczne nie są.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Mati też chcę urwac jak najwięcej. Co miał powiedzieć, że zostaje napewno? Jakiś kijek na Kępę musi mieć. Ja bym się tymi słowami nie przejmował za bardzo.
Sebekmotor pisze:Mati też chcę urwac jak najwięcej. Co miał powiedzieć, że zostaje napewno? Jakiś kijek na Kępę musi mieć. Ja bym się tymi słowami nie przejmował za bardzo.
W dodatku Mati mówi to, co tata Mirek mu zleci. To chyba jasne, że przed wywiadem papa mu jasno przekazał, co ma mówić. I to raczej zupełnie normalne.
NIe dramatyzowałbym jeszcze. Odejscie MIkkela oczywiscie nie było planowane i to jest zaskoczenie i jednak na swoj sposób porażka klubu (bez względu na okoliczności tego odejscia). W przypadku Maksa docłhodziły głosy, że jednak ze strony klubu też nie ma jakieś szalonej chęci dalszej współpracy, a jak dodamy do tego jego własny świat, to jego ewentualne odejście nie powinno być raczej traktowane jako porażka, tylko coś, z czym nalezało się liczyć.
Pamiętajmy, że rok temu też nie byliśy jacyś wyrywni w ogłaszaniu zawodników. Jedynie Dominik i to ewidentnie pod wpływem euforii związanej z wynikiem w SGP, wyrwał się wcześniej i wypalil, że zostaje. A potem musieliśmy czekać aż do półfinałów PO.
Dopiero odejście kogoś z trójki Cierniak, Kubera, Hampel byłoby zapaleniem czerwonej lampki, że cos się jednak w klubie dzieje nie tak i transfer Zmarzlika ztestabilizował zespół.
Pamiętajmy, że rok temu też nie byliśy jacyś wyrywni w ogłaszaniu zawodników. Jedynie Dominik i to ewidentnie pod wpływem euforii związanej z wynikiem w SGP, wyrwał się wcześniej i wypalil, że zostaje. A potem musieliśmy czekać aż do półfinałów PO.
Dopiero odejście kogoś z trójki Cierniak, Kubera, Hampel byłoby zapaleniem czerwonej lampki, że cos się jednak w klubie dzieje nie tak i transfer Zmarzlika ztestabilizował zespół.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Myślę, że ostatnie dni to były też mocniejsze rozmowy z trójka, która wymienileś i zapewne jakieś ustalenia poczyniono. Jeszcze kilka dni temu mocno panikowałem, ale aż tak źle z tym naszym Motorem nie jest.
Cierniaczek pisze:Nie ukrywam, że chciałbym dalej jeździć w Lublinie."
KrzyczącyK1b1c pisze: same te słowa zbyt optymistyczne nie są.
A dla mnie są bardzo optymistyczne. Chce nadal jeździć w naszych barwach, pozostaje dograć tylko warunki kontraktowe na przyszły sezon. Nie mam tu w ogóle żadnych obaw. Obym się nie mylił ;)
Motor mocnyj!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
W temacie transferów coś cicho się zrobiło.... Cisza przed burzą? :)
Sebekmotor pisze:W temacie transferów coś cicho się zrobiło.... Cisza przed burzą? :)
Raczej bym to uznał za dobry znak. Gdyby były jakieś przesłanki, że Domin / Cierniaczyszko / Jaro są blisko innego klubu, od razu byłyby artykuły.
A tak, nie ma sensacji, jest cisza.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Miałem na myśli raczej transfery DO klubu :), ale masz rację jeśli chodzi o Matiego, Dominika i Jarka.
Raczej jest to spokój po burzy. Ciężko być napalonym jak się ma z tyłu głowy świadomość że odchodzi Mikkel i Maks a może przyjść Rasmus Jensen.
Jeżeli w pakiecie z Fredką, to może być. Potencjał zdecydowanie wyższy niż u Lamparta.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Dajcie spokój z tym Jensenem, ktoś puścił bąka i większość popadła w panikę. To nie jest koleś na ekstraligę.
Ostaf puścił i to kilka razy...