Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Demski: musze pochwalić nowego sędziego, że w decydującym o wyniku meczu ostatnim biegu przytrzymał dłużej taśmę. Gajewski: ale to automat puszcza/ Majewski się wtrąca: nie nie, to jeszcze nie teraz...to jest parodia co się dzieje w "Najlepszej żużlowej lidze świata".. haha już nie wspomnę o ocenie szefa szefów o niewykluczeniu Madsena, to jest jakaś farsa...
A w najlepszej 2 lidze zuzlowej świata Lokomotiv nie może awansować póki w najlepszej 1 lidze zuzlowej świata będzie jeździć Landshut
brawo w punkt. czyli jest więcej chorób niż covid 19 ;)
Ta ekipa discovery to straszne lamusy: https://fimspeedway.com/en/riders/olegs-mihailovs
Canal+ niby bardziej obyty ze speedway' em, ale też potrafią coś odwalić. Kilkanaście dni temu z programu News+ dowiedziałem się na przykład, że Motor Lublin podtrzymał serię bez porażki wygrywając w Grudziądzu. Podopieczni Stanisława Szpyrki zwyciężyli 55:35. Bardzo niecodzienny wynik jak na piłkarzy.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Zmarzlik się skończył. Bierzemy Huckenbecka! :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Włączyłem i od razu przypomniała się ta zj***na punktacja. Tak jakby przeszkadzało coś że będzie 3:3 w biegu ..
Finałowy bieg/ baraż na remis - wygrywa ta drużyna która zebrała w turnieju więcej punktów. Proste, przyjemne i logiczne.
Finałowy bieg/ baraż na remis - wygrywa ta drużyna która zebrała w turnieju więcej punktów. Proste, przyjemne i logiczne.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Jeszcze kevlaru nie założył, a już Bartule zepsuliśmy 
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Jeszcze kevlaru nie założył, a już Bartule zepsuliśmy
Jak 7mln ryczałtem to co się ma chłopak spinać.
Ten Lewiszyn za Mikkela chyba niezły by był, co?
Na takim torze Hampel z Kuberą by tam punktu nie stracili :D
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Klops1 pisze:Ten Lewiszyn za Mikkela chyba niezły by był, co?
Nie tego zawodnika Stali podpieprzylismy. Trza było Salonena brać. Ryczałtem pewnie byśmy się w 500+ zmieścili
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Było ciepło. Myślę, że w sobotę trzeba się zdecydować na 2ch i nie wachlować składem, bo jak wspomniał nasz Bartula, w przerwie między startami traci się sekwencję ustawień.
Jak dla mnie w sobotę BZ+PD.
I zgadzam się z PePe'tą. Lepszą robotę zrobiłby tam Domin na tak przygotowanym torze.
Jak dla mnie w sobotę BZ+PD.
I zgadzam się z PePe'tą. Lepszą robotę zrobiłby tam Domin na tak przygotowanym torze.
A jest w ogóle opcja regulaminowa ściągnięcia Kubery na sobotę? Jajowski po raz kolejny udowadnia że do repry na son się nie nadaje. Dudek jest niestety zbyt chimeryczny.
Ostatnio zmieniony 27 lipca 2022, o 22:01 przez Perez, łącznie zmieniany 3 razy.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dawać Dominika na finał, bo nawet brązu nie ogarniemy 
Fajnie, że Finlandia zrobiła niespodziankę, szkoda że bez Anttiego pod #3. Oczywiście inaczej bym na to patrzył gdyby któryś z Polaków np. zdefektował w barażu ;)
Bez Dominika Dania poza zasięgiem moim zdaniem, a i Brytole i Kangury mogą okazać się za mocni.
Fajnie, że Finlandia zrobiła niespodziankę, szkoda że bez Anttiego pod #3. Oczywiście inaczej bym na to patrzył gdyby któryś z Polaków np. zdefektował w barażu ;)
Bez Dominika Dania poza zasięgiem moim zdaniem, a i Brytole i Kangury mogą okazać się za mocni.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W zeszłym roku Domin jechał półfinał, a na finał go Dobrucki nie zaprosił. W tym roku wypada zrobić na odwrót.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Też mi się tak wydaje, że na wczorajszy tor Domin byłby lepszy od Magica i Duzersa. Bardzo uniwersalny zawodnik. Ale żeby mistrz świata przegaał z Lewiszynem? Ja wiem - żużel - ale to jednak przegięcie pały.
Tor wybitnie nie sprzyjał walce. Nawet tacy specjaliści jak IMŚ Zmarzlik czy Doyle przegrywali z nołnejmami poprzez słabe spasowanie na start. Szkoda, bo tor Vojens zasadniczo kojarzy mi się z fajnym ściganiem. Oby w kolejnych dniach było lepiej. Jeszcze ponad 60 wyścigów przed nami i nie chciałbym oglądać takiego dziadostwa jak wczoraj.
Na marginesie - Salonen wydaje się bardzo spoko jak na 20 lat. W drugiej lidze prezentuje fajną, spokojną jazdę, totalnie bez paniki. W SON wcale nie jest gorzej (z wyjątkiem akcji z Lewiszynym, którą w poniższym poście wspomniał radonis). Wydaje mi się, że będzie pierwszym Finem od czasów Joonasa Kylmakorpiego, który pojedzie w ekstralidze.
Na marginesie - Salonen wydaje się bardzo spoko jak na 20 lat. W drugiej lidze prezentuje fajną, spokojną jazdę, totalnie bez paniki. W SON wcale nie jest gorzej (z wyjątkiem akcji z Lewiszynym, którą w poniższym poście wspomniał radonis). Wydaje mi się, że będzie pierwszym Finem od czasów Joonasa Kylmakorpiego, który pojedzie w ekstralidze.
Ostatnio zmieniony 28 lipca 2022, o 10:33 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
kdsz pisze:Na marginesie - Salonen wydaje się bardzo spoko jak na 20 lat. W drugiej lidze prezentuje fajną, spokojną jazdę, totalnie bez paniki. W SON wcale nie jest gorzej. Wydaje mi się, że będzie pierwszym Finem od czasów Joonasa Kylmakorpiego, który pojedzie w ekstralidze.
Nie wiem czy widzieliśmy te same zawody, ale wydaje mi się, że to on o mały włos nie wpasował Lewiszyna w bandę...
Tak jest, te same zawody. Mojej opinii o Salonenie nie wyrobiłem sobie na podstawie jednego wyścigu w jednych zawodach.radonis pisze:Nie wiem czy widzieliśmy te same zawody, ale wydaje mi się, że to on o mały włos nie wpasował Lewiszyna w bandę...
Napisałeś, że w drugiej lidze "prezentuje fajną, spokojną jazdę" i że w SON nie jest gorzej :)
Słuszna uwaga. Wyedytowałem swój post :)
hahaha. Klasa
Salonen rzeczywiście fajny chłopak i ma papiery na jazdę. W Gorzowie kibice już zaczynają sie domagać, zeby jechał przyszły sezon jako U-24. Ale nie wiem, czy nie za wcześnie. Wczorajsze zawody jednak nie powinny być wyznacznikiem, bo tam i Becker i Lewiszyn hulali aż miło. A zamiatający 2 ligą Gusts praktycznie nie istniał. Już Czewa dała się nabrac na jednorazowy występ Jeppesena. IMO dałbym chłopakowi spokojnie przejechac sezon w 1 lidze. Bo jednak te polskie tory a Vojens, to kompletnie co innego.
Flagg pisze:Salonen rzeczywiście fajny chłopak i ma papiery na jazdę. W Gorzowie kibice już zaczynają sie domagać, zeby jechał przyszły sezon jako U-24. Ale nie wiem, czy nie za wcześnie. Wczorajsze zawody jednak nie powinny być wyznacznikiem, bo tam i Becker i Lewiszyn hulali aż miło. A zamiatający 2 ligą Gusts praktycznie nie istniał. Już Czewa dała się nabrac na jednorazowy występ Jeppesena. IMO dałbym chłopakowi spokojnie przejechac sezon w 1 lidze. Bo jednak te polskie tory a Vojens, to kompletnie co innego.
Do tego tor, którego w Elidze nie uświadczysz :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz