Perez pisze:Wraca temat Karola Barana, kiedy jak nie teraz xD
Kask niebieski Daniel Jeleniewski
radonis pisze:Jazda w cieniu mistrza. Hmm. Myślę, że wątpię, żeby to był magnes.
łosiem pisze:Liczę na argumenty finansowe i jazdę z Mistrzem Świata. Wykorzystajmy to.
Ok, w przypadku Fredki to moze miec sens. On nie wyglada na takiego, co chciałby być gwiazdą w klubie i rzeczywiscie, takie bycie lekko w cieniu moze mu odpowiadac. W Lublinie zrobi 8-9 punktów i specjalnie niktw niego kamieniami rzucać nie będzie, bo Zmarzlik z Hampele i Kubera nadrobią.losiem pisze:Chodzi mi o to, że są zawodnicy którzy lubią presję i bycie liderem, ale są też tacy którzy lubią być w drugiej linii, robić swoje, ale odpowiedzialność za bycie lokomotywą leży na kimś innym. Nie wydaje mi się aby Lindgren i Fricke byli takimi zawodnikami. W tej roli upatrywałbym właśnie Zmarzlika i Kuberę.
Flagg pisze:łosiem pisze:Liczę na argumenty finansowe i jazdę z Mistrzem Świata. Wykorzystajmy to.
Drabik, a w szczególności MIchelsen okazali się być tym faktem wręcz zachwyceni :D 36-letni Lindgren też pewnie nie moze sie doczekać, czego nauczy go Mistrz Świata ;)
Takie rzeczy to mogą działać na 16-letniego Bańbora, ale nie na gości z SGP :)
EDIT:Ok, w przypadku Fredki to moze miec sens. On nie wyglada na takiego, co chciałby być gwiazdą w klubie i rzeczywiscie, takie bycie lekko w cieniu moze mu odpowiadac. W Lublinie zrobi 8-9 punktów i specjalnie niktw niego kamieniami rzucać nie będzie, bo Zmarzlik z Hampele i Kubera nadrobią.losiem pisze:Chodzi mi o to, że są zawodnicy którzy lubią presję i bycie liderem, ale są też tacy którzy lubią być w drugiej linii, robić swoje, ale odpowiedzialność za bycie lokomotywą leży na kimś innym. Nie wydaje mi się aby Lindgren i Fricke byli takimi zawodnikami. W tej roli upatrywałbym właśnie Zmarzlika i Kuberę.
Naromiast w przypadk Fricke'a już taki pewny nie jestem. Gośc pracuje wciaz na swoje naziwsko i może miec ochotę sprawdzić się jako prawdziwy lider. Finansowo też nie jestem pewny, czy Kępa będzie chciał przebijać Grudziądz.
Flagg pisze:Naromiast w przypadk Fricke'a już taki pewny nie jestem. Gośc pracuje wciaz na swoje naziwsko i może miec ochotę sprawdzić się jako prawdziwy lider.
Flagg pisze:A ja jestem ciekawe, czy klub coś robi w kierunku sondowania rynku pod kątek zagranicznego juniora. Ptaszki spiewają, że jego wprowadzenie jest właściwie przesądzone, pzostaje jedynie kwestia czasu. I że może to byc szybciej niż wiele osób mysli. Raczej nie przyszły sezon, ale 2024 jest bardzo realne.
Flagg pisze:Drabik, a w szczególności MIchelsen okazali się być tym faktem wręcz zachwyceni :D 36-letni Lindgren też pewnie nie moze sie doczekać, czego nauczy go Mistrz Świata ;)
łosiem pisze:Flagg pisze:Drabik, a w szczególności MIchelsen okazali się być tym faktem wręcz zachwyceni :D 36-letni Lindgren też pewnie nie moze sie doczekać, czego nauczy go Mistrz Świata ;)
Z tą różnicą, że tylko Michelsenowi nie pasuje utrata lidera. Pomimo bycia zwolennikiem transferu Drabika i jego obecności w Motorze, jego podejście wynika raczej z innych pobudek. Liderem to on nie był i długo nie będzie. Poza wynikami potrzebne są cechy przywódcze, a tutaj jak jest każdy widzi :)
I jeszcze jedno, nie wierzę że składem Kasprzak, Pawlicki, Tonder, Pedersen można realnie walczyć o PO czy medale a co za tym idzie pisać swoje CV na przyszłość. Nie z banda oszołomów.
CKM1946 pisze:No ale jak w Czewie ? W jednym parkingu z ojcem to nie przejdzie a Świącik Sławka nie odstawi bo go kibice zjedzą