Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Przestań Retro się kompromitować chyba ze lubisz robić z siebie masochistę. Twoje teorie są z dupy wzięte i jeszcze w to brniesz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Czy odległość na treningi ma decydujące znaczenie? Akurat taki zawodnik jak Mikkel, który jeździ dwie ligi, SEC i GP przeważnie i tak nie trenuje na swoim torze. Może przed pierwszym meczem ma to sens - i to też jeżeli jedzie się u siebie. Problem odległości też się zmniejszył odkąd jest cała ekspresówka do Rzeszowa. Skoro nie chodzi o pieniądze, to może o ego? Perspektywa bycia tym drugim? Też dziwne, bo w Czewie też zawsze będzie tym drugim, nawet gdyby był liderem pod względem punktowym. Tam tor będzie robiony pod dyktando Leona, któremu się nie polewa. Serio - nie widzę żadnego sensownego powodu, dla którego Mikkel zmienia klub. Może tak jak Kubera i Zmarzlik "potrzebuje nowych wyzwań" czy jakoś tak. A może ten typ tak ma, że się pohandryczy, poprzeciąga linę, poczeka do ostatniej chwili i zostanie. Robił tak co roku przecież. Tylko teraz jest o to większy szum, bo i zawodnik urósł.
Ostatnio zmieniony 26 lipca 2022, o 09:16 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
- Retrospeedway
- Senior
Jak to nie przedstawiłem sprawdzonej informacji a kto mówił jako pierwszy że Zmarzlik będzie w Motorze ? wszyscy się śmiali ...
Ja mówiłem to w listopadzie bo był bardzo blisko ale finalnie dogadali się w marcu tego roku.Wyszło na moje.
Zapytaj się sam Michelsena dlaczego go to wkur.... że Hampel z Kuberą decydują o jakości toru.
Kubera też jest przyzwyczajony do naszego toru jak pojechał na SEC challenge to przegrywał z ogórkami.
Nie jesteś żużlowcem i nie wiesz jakie oni mają przyzwyczajenia,być może Michelsen ma przez nasz tor problemy w GP.
Ja mówiłem to w listopadzie bo był bardzo blisko ale finalnie dogadali się w marcu tego roku.Wyszło na moje.
Zapytaj się sam Michelsena dlaczego go to wkur.... że Hampel z Kuberą decydują o jakości toru.
Kubera też jest przyzwyczajony do naszego toru jak pojechał na SEC challenge to przegrywał z ogórkami.
Nie jesteś żużlowcem i nie wiesz jakie oni mają przyzwyczajenia,być może Michelsen ma przez nasz tor problemy w GP.
Przecież Ty co roku rzucasz 10 nazwiskami, które będa w Motorze :D Zmarzlika maglujesz rok w rok i nagle nostradamus sie objawił, bo wkońcu trafił. Teraz już tylko czekamy na ogłoszenie MM i transfer Smyka (który u nas to już chyba 3 sezon będzie jeździć). Przecież to 100% potwierdzone info, za które postawiłeś na szali swojego bana :) Wiec co sie o tego MM tak martwisz?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Moja piekarnia donosi (info 100%), że Mikkel wracając po meczach rowerem do domu bardzo się męczy przy podjeździe na Lipową, podobno po ostatnich upałach miarka się przebrała...
Skąd żeś się pan Retro urwał? ;)
Skąd żeś się pan Retro urwał? ;)
Chłopu na emeryturze konkretnie się nudzi. Ban się zbliża, sekundy uciekają. Pisz póki możesz 
- Retrospeedway
- Senior
Chłopaki gdybym miał ze 30 lat to może i bym się denerwował waszymi docinkami.
Myślałem że Michelsena to wali jaki ma status decyzyjny w drużynie,przyjeżdża robi punkty i wraca do domu,jednak tak nie jest.
Tylko że jak pójdzie do Częstochowy to będzie pod rozkazami Madsena,no i kibice Włókniarza lubią gwizdać na drużynie nie idzie.
Myślałem że Michelsena to wali jaki ma status decyzyjny w drużynie,przyjeżdża robi punkty i wraca do domu,jednak tak nie jest.
Tylko że jak pójdzie do Częstochowy to będzie pod rozkazami Madsena,no i kibice Włókniarza lubią gwizdać na drużynie nie idzie.
Był taki post któregoś z nowych lub rzadko udzielajacych się forumowiczów, w których w punktach, chronologicznie, wykazał że publicznie znane szczegóły rozbratu Mikkela z Motorem jednak nie układają się w logiczną całość... Ja nadziei już nie mam, ale kto wie?
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ps donosi, że Drabik już niemal napewno w Czewie. Szkoda
Sebekmotor pisze:Ps donosi, że Drabik już niemal napewno w Czewie. Szkoda
Akurat PS to chuja wie i zawsze się myli. Najmniej rzetelne źródło informacji odnośnie transferów.
Świącik - Kępa 2:0? uuuuu.
Torsen pisze:Był taki post któregoś z nowych lub rzadko udzielajacych się forumowiczów, w których w punktach, chronologicznie, wykazał że publicznie znane szczegóły rozbratu Mikkela z Motorem jednak nie układają się w logiczną całość... Ja nadziei już nie mam, ale kto wie?
Przepraszam, ani nowy, ani tak znowu rzadko udzielający się... Chodziło mi o ten wpis:
viewtopic.php?p=413773#p413773
W logiczną całość sie nie układają, ale to nie znaczy, ze nie ma tematu odejścia MM. Po prostu nie do konca pasuje tutaj wątek finansowy
1). Zmarzlik jest z Motorem dogadany juz od jakiegos czasu. W zależności w którą strone przystawisz ucho to usłyszysz luty-marzec-kwieceń-maj- czerwiec-lipiec.
2) Momot po meczu z Grudziądzem przybija sobie piątkę z Kępa w sprawie nowego kontraktu. Mikkel dostaje podwyżkę. Cięzko powiedzieć ile dokladnie. Gdzieś tam przewinęła się kwota 40%.
3) Następnego dnia, Momot jedzie do Czewy i dogaduje sie ze Świącikiem. Stawka? Ponoć przebija Motor i dostaje 900k+10k. I tutaj zapala się pierwsza lampka. Skoro MM dostał w lublin 40% wiecej, a mimo to, to nadal kontrakt poniżej tego co dał Włókniarz, to z proste matematyki wychodzi nam, że w tym roku MM jedzie za stawkę na poziomie poniżej 2mln za sezon (przymując jako wartość bazową 200 pkt w sezonie).
4) Następnie MM z Momotem wracają do Kępy i chcą 1M + 11/12k za punkt. Kępa sie nie zgadza. Ktos puszcza info w świat, że MM idzie do Czewy
5) W minimony czwartek Kępa próbuje pierwszy raz ratować sytuację - nie udaje się. Nie wiiadomo, ile hajsu proponował, ale raczej mozna zakładac, ze był to hajs przynajmniej na poziomie tego z Czewy
6) W sobotę ma miejsce kolejna akcja ratunkowa. Tym razem Kępa ponoć już zgadza się na stawki MM. MM nawet nie pojawia się na spotkaniu. Momot odrzuca ofertę.
Skoro Kepą finalnie dał MM tyle ile chciał, to dlaczego oferta została odrzucona? No to decydujący jest w końcu hajs? Czy jednk coś innego? Skoro Zmarzlik przeszkadza MM, to po co Momot w ogle negocjował z Motorem, a już kompletnie niezrozumiale jest uzgodnienie warunków.
Sporo rzeczy sie tutaj nie spina.
1). Zmarzlik jest z Motorem dogadany juz od jakiegos czasu. W zależności w którą strone przystawisz ucho to usłyszysz luty-marzec-kwieceń-maj- czerwiec-lipiec.
2) Momot po meczu z Grudziądzem przybija sobie piątkę z Kępa w sprawie nowego kontraktu. Mikkel dostaje podwyżkę. Cięzko powiedzieć ile dokladnie. Gdzieś tam przewinęła się kwota 40%.
3) Następnego dnia, Momot jedzie do Czewy i dogaduje sie ze Świącikiem. Stawka? Ponoć przebija Motor i dostaje 900k+10k. I tutaj zapala się pierwsza lampka. Skoro MM dostał w lublin 40% wiecej, a mimo to, to nadal kontrakt poniżej tego co dał Włókniarz, to z proste matematyki wychodzi nam, że w tym roku MM jedzie za stawkę na poziomie poniżej 2mln za sezon (przymując jako wartość bazową 200 pkt w sezonie).
4) Następnie MM z Momotem wracają do Kępy i chcą 1M + 11/12k za punkt. Kępa sie nie zgadza. Ktos puszcza info w świat, że MM idzie do Czewy
5) W minimony czwartek Kępa próbuje pierwszy raz ratować sytuację - nie udaje się. Nie wiiadomo, ile hajsu proponował, ale raczej mozna zakładac, ze był to hajs przynajmniej na poziomie tego z Czewy
6) W sobotę ma miejsce kolejna akcja ratunkowa. Tym razem Kępa ponoć już zgadza się na stawki MM. MM nawet nie pojawia się na spotkaniu. Momot odrzuca ofertę.
Skoro Kepą finalnie dał MM tyle ile chciał, to dlaczego oferta została odrzucona? No to decydujący jest w końcu hajs? Czy jednk coś innego? Skoro Zmarzlik przeszkadza MM, to po co Momot w ogle negocjował z Motorem, a już kompletnie niezrozumiale jest uzgodnienie warunków.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
To już chyba nie jest zwycięstwo na punkty, raczej nokaut.Gelo pisze:Świącik - Kępa 2:0? uuuuu.
Przez lata, mimo wielu prób, nie udało nam się nikogo wyjąć. A ten z najlepszej drużyny w tydzień wyciąga lidera i najbardziej perspektywicznego seniora.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Haron90 pisze:Sebekmotor pisze:Ps donosi, że Drabik już niemal napewno w Czewie. Szkoda
Akurat PS to chuja wie i zawsze się myli. Najmniej rzetelne źródło informacji odnośnie transferów.
Obyś miał rację
Flagg pisze:Skoro Kepą finalnie dał MM tyle ile chciał, to dlaczego oferta została odrzucona? No to decydujący jest w końcu hajs? Czy jednk coś innego? Skoro Zmarzlik przeszkadza MM, to po co Momot w ogle negocjował z Motorem, a już kompletnie niezrozumiale jest uzgodnienie warunków.
Może:
a) żeby jeszcze coś ugrać w Czewie;
b) żeby zobaczyć, ile Motor zaoferuje, bo może jednak to będzie taka propozycja, że ten Zmarzlik, ta odległość i ten tor nie będą jednak aż takim problemem.
- niespokojny
- Trener
Michelsen w Czewie, Drabik w Czewie a bimbrownik Cieślak przylaczyl sie do spirali hejtu na Lublin. Chyba naprawde trzeba zaczac gwizdac ale nie mam na mysli zawodnikow reprezentujacych nasz klub. Ogolnie to dzisiaj pogratulowali mi ludzie z pracy ktorzy nie znaja sie na zuzlu. Z drugiej strony bedzie medialna nagonka paru klubow i zwiazanych z nimi dziennikarzynami za wyciagniecie ikony.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
15 lipca był mecz z GKM i do tego czasu wszystko szło jak trzeba. Dwa tygodnie przerwy do meczu w Częstochowie i wszystko się posypało. Niesamowite
No i spotkał się z Kępą, zobaczył ile Motor daje (najwyrażniej nie była to jakaś szokująca kwota) i...zgodził się na to? Po co? Przecież miał już na stole wyższa ofertę z Czewy.
A finalnie i tak dostał ile chciał i...odrzucił. Zero logiki.
Wiec albo w teamie MM coś jest nie tak z myśleniem, albo piekarnie pieką czerstwe bułki. Względnie pomijają jakieś istotne elementy tej układanki.
A finalnie i tak dostał ile chciał i...odrzucił. Zero logiki.
Wiec albo w teamie MM coś jest nie tak z myśleniem, albo piekarnie pieką czerstwe bułki. Względnie pomijają jakieś istotne elementy tej układanki.
Myślałem, że pytasz dlaczego Mikkel odrzucił drugą ofertę Motoru, a nie tą pierwszą.
Ja zakładam, że jednak chodzi nie tylko o pieniądze. Choć one oczywiście też mają znaczenie.
Ja zakładam, że jednak chodzi nie tylko o pieniądze. Choć one oczywiście też mają znaczenie.
- Mikkel, damy ci miliart zeta
- ale ja chcę do Częstochowy
- Miki, damy ci miliart sto
- ale... ja chcę do Częstochowy
- będziesz miał Częstochowę wg terminarza spotkań, damy ci miliart dwieście
(...)
- ... miliart pińcet
- ale...
itd.
- Miki, damy ci miliart sto
- ale... ja chcę do Częstochowy
- będziesz miał Częstochowę wg terminarza spotkań, damy ci miliart dwieście
(...)
- ... miliart pińcet
- ale...
itd.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ludzie ambitni, mający bzika na punkcie "samorozwoju" wierzą, że pracodawcę trzeba zmieniać co 3/4 lata, inaczej człowiek zaczyna się cofać. Nawet, jeśli pozornie w robocie wszystko gra. Mikkel chyba właśnie taki jest i ja bym logiki się nie doszukiwał.
Spoko, i jak to rozumiem. Naprawdę. Jeśli Mikkel uznał, że czas sie z Lublina wynosić to spoko. Tylko po jaką cholerę była ta cała szopka? Tak trudno było zrobić to jak Zmarzlik? Sorry, ale chce odejść, nie ma sensu składac oferty, bo i tak jej nie zaakceptuje. Decyzja podjęta. Tyle.
Chcieli zobaczyć ile kasy da się wyciągnąć?
Perez pisze:Chcieli zobaczyć ile kasy da się wyciągnąć?
Ale od kogo? Bo dalej nie kumam.
Jeśli chcieli zobaczyć, ile sa w stanie wyciągnąć od Motoru, to po co akceptowali pierwszą ofertę? Potem przedstawili swoje nowe rządania i zostały one spełnione Odrzucili.To po co w ogóle je przedstawiali? Czego się MM spodziewał? Że Kępa przyjdzie i dam mu wiecej, niz on sam krzyknął?
Natomiast jeśli chciał wyciagnać więcej od Czewy, to zupełnie nie potrzebował do tego akceptowania pierwszej oferty Motoru.