Ale co innego na internecie, takie Diamondy,Fransiki,Kezmany czy
inne ćwoki napuszają sie conajmniej jakby były krzyżówką Pudziana z
Lenoxem.
Diamond to akurat jest spoko gosc.
miras pisze:Jego będzie łatwo rozpoznać na waszym stadionie.Wygląda jak skungs - Rudy,Głupi i Śmierdzi.Ćwokulec tylko banować potrafi,a co gorsza nawet się do tego przyznać nie umie adminek w dupe je****.
A co do Mruckiego,Aronków i reszty z Rzeszowskiego KK powiem tyle.
- banda gówniarzy
- średnia wieku 17
- same patyczaki
- wiatr ich nosi
Jednym słowem zagrożenia nie mam żadnego z ich strony.
Shack pisze:Mrucky pisze:Shack Pokaż mi prosze jednego mojego posta w którym komukolwie groże?
faktycznie zwracam honor, ty bales sie podejsc hahahahahahah
Ja nie mam nic przeciwko temu zeby miras wyrazal swoja opinie
ale denerwuje mnie obrazanie osob z KK ktorych nawet nie zna.
miras czego nie napiszesz tego na naszym furum tylko lizesz dupy
Lublinowi i przy okazji robisz burdel na forum ??
Jasiek_Sydney pisze:Ja nie mam nic przeciwko temu zeby miras wyrazal swoja opinie
ale denerwuje mnie obrazanie osob z KK ktorych nawet nie zna.
Za to kiedy KK obraza Mirasa czy mnie (choc tez tak na dobra sprawe
nas nie zna, a jego to juz w ogole) to juz jest ok? Skoro chlopaki jada
po nim, banuja za wyrazanie swojej opinii, za krytyke KK, to ja osobiscie
w ogole mu sie nie dziwie.miras czego nie napiszesz tego na naszym furum tylko lizesz dupy
Lublinowi i przy okazji robisz burdel na forum ??
Bo ktos go juz za taka opinie zbanowal na rzeszowskim forum i obecnie
nie ma on tam wstepu.
Poza tym nie uwazam, aby Miras "lizal komus dupe". Gdyby napisal, jaki
to Klub Kibica jest wspanialy i jak to on za nimi szaleje - wtedy lizalby
dupe. A tak to po prostu wyraza swoja opinie. Nie widze w tym zadnego
lizania.
Thunderkiss pisze:piwo__ pisze:A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czujai niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki
Dupą to sie odwrócisz ale do swoich zawodników po 15 biegu!!!!![]()
![]()
![]()
A tak poza tym to ty jestes DUPA nie kibic!!!!! Tak zachowujÄ… sie tylko dzieci i pajace, a nie prawdziwi kibice!!!!!
Maxx pisze:Piszcie co chcecie a Rzeszów i tak w Lublinie nie wygra. Gdańsk wczoraj przyjechał jak na wojnę a wyjechał z niczym. Rzeszów jak przypuszczam podzieli los Gdańszczan (notabene o wiele silniejszych niż Stal).
Pozdrawiam
jas pisze:ja się właśnie obawiam, że Rzeszów będzie mocniejszy niż Gdańsk wczorajszy. Ale i tak wygramy.
max3 pisze:Kurwa co to ma byc ,moze juz sie ustawimy na zadyme tylko przed stadionem ,moze oficjalne info na stronie podamy i kibicow z motoru powiadomimy ,podobno na meczu pilkarskim w rzeszowie grupa okolo200 kibicow z motoru zrobila pogrom na calym stadionie.
Jest jeszcze Miesiąc, ale po chwilowym błysku w BK chyba jest do pokonania przez Jelenia.
Proboszcz_Dobrodziej pisze: Każdy wie, i zaprawde ja wam to mówie,że nie ma większego tchórza,wieśniaka,żyda,ćwoka,ukraińca,geja i śmierdziela niż MOJRZESZOWSKI POMIOT zrodzony z małorolnego ukraińskiego chłopa i matki- ubogiej żydówki-pomywaczki. Precz z Mojrzeszowem! Precz z Kuciapszczakiem! Precz z całym ukraińskim nasieniem! Wszystkich was powinno sie jak najszybciej zebrać w wielkim silosie, następnie przez lufciki w ścianach nawrzucać granatów i dzięki temu zrobic największą sałatkę z buraków świata
Thunderkiss pisze:Proboszcz_Dobrodziej pisze: Każdy wie, i zaprawde ja wam to mówie,że nie ma większego tchórza,wieśniaka,żyda,ćwoka,ukraińca,geja i śmierdziela niż MOJRZESZOWSKI POMIOT zrodzony z małorolnego ukraińskiego chłopa i matki- ubogiej żydówki-pomywaczki. Precz z Mojrzeszowem! Precz z Kuciapszczakiem! Precz z całym ukraińskim nasieniem! Wszystkich was powinno sie jak najszybciej zebrać w wielkim silosie, następnie przez lufciki w ścianach nawrzucać granatów i dzięki temu zrobic największą sałatkę z buraków świata
BEZ KOMENTARZA!!!!![]()
![]()