Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#701 Postautor: Jasiek_Sydney » 13 września 2004, o 07:44

Ale co innego na internecie, takie Diamondy,Fransiki,Kezmany czy
inne ćwoki napuszają sie conajmniej jakby były krzyżówką Pudziana z
Lenoxem.

Diamond to akurat jest spoko gosc.
Regards from Sydney
Jasiek

Shack
Administrator

#702 Postautor: Shack » 13 września 2004, o 08:53

Mrucki, Kezman vel face of face i cały KK uważajcie troche z tymi groźbami na forum bo chyba zapomnieliście ze w Lublinie są takze kibice piłkarscy...... A znowu takie pudziany z was nie są skoro w zeszłym roku po 10 biegu sciągneliscie flagi bo nie było ochrony i baliście sie ze zabierze wam ktos starszy z Lublina buhahahahahaha
Ostatnio zmieniony 13 września 2004, o 10:55 przez Shack, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Mrucky

#703 Postautor: Mrucky » 13 września 2004, o 10:19

Shack pisze:Mrucki, Kezman vel face of face i cały KK uważajcie troche z tymi groźbami na forum ...

Shack Pokaż mi prosze jednego mojego posta w którym komukolwie groże?

Ares

#704 Postautor: Ares » 13 września 2004, o 10:43

miras pisze:Jego będzie łatwo rozpoznać na waszym stadionie.Wygląda jak skungs - Rudy,Głupi i Śmierdzi.Ćwokulec tylko banować potrafi,a co gorsza nawet się do tego przyznać nie umie adminek w dupe je****.

A co do Mruckiego,Aronków i reszty z Rzeszowskiego KK powiem tyle.

- banda gówniarzy
- średnia wieku 17
- same patyczaki
- wiatr ich nosi

Jednym słowem zagrożenia nie mam żadnego z ich strony.

miras czego nie napiszesz tego na naszym furum tylko lizesz dupy Lublinowi i przy okazji robisz burdel na forum ?? moze boisz sie ze dostaniesz bana za takie teksty ??

Gawrzyk podobno mial za takie cos dawac bana ( ja juz dostalem ostrzezenie ) wiec mam nadzieje ze Miras go dostanie.
Stal Rzeszów to jest potega,
Stal Rzeszów najlepsza jest,
Stal Rzeszów trzeba szanować,
Stal Rzeszów ZKS.

Shack
Administrator

#705 Postautor: Shack » 13 września 2004, o 10:57

Mrucky pisze:Shack Pokaż mi prosze jednego mojego posta w którym komukolwie groże?

faktycznie zwracam honor, ty bales sie podejsc hahahahahahah

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#706 Postautor: Łoptymista » 13 września 2004, o 10:58

Odczep sie od Mirasa! Jest spoko gość. Jako chyba jeden z niewielu bywalcow rzeszowskiego forum mysli i nie boi sie wyrazac opinii roznych od ogolnie przyjetych w Rzeszowie.

Ares

#707 Postautor: Ares » 13 września 2004, o 11:12

Ja nie mam nic przeciwko temu zeby miras wyrazal swoja opinie ale denerwuje mnie obrazanie osob z KK ktorych nawet nie zna. Jak bedzie to robil kulturalnie to nie bede sie czepial.

Stal Rzeszów ZKS.

Awatar użytkownika
Mrucky

#708 Postautor: Mrucky » 13 września 2004, o 11:41

Shack pisze:
Mrucky pisze:Shack Pokaż mi prosze jednego mojego posta w którym komukolwie groże?

faktycznie zwracam honor, ty bales sie podejsc hahahahahahah

Nie zaskoczyles mnie odpowiedz na poziomie ktory prezntujesz w PW.
Ostatnio zmieniony 13 września 2004, o 11:41 przez Mrucky, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#709 Postautor: Jasiek_Sydney » 13 września 2004, o 11:41

Ja nie mam nic przeciwko temu zeby miras wyrazal swoja opinie
ale denerwuje mnie obrazanie osob z KK ktorych nawet nie zna.

Za to kiedy KK obraza Mirasa czy mnie (choc tez tak na dobra sprawe
nas nie zna, a jego to juz w ogole) to juz jest ok? Skoro chlopaki jada
po nim, banuja za wyrazanie swojej opinii, za krytyke KK, to ja osobiscie
w ogole mu sie nie dziwie.

miras czego nie napiszesz tego na naszym furum tylko lizesz dupy
Lublinowi i przy okazji robisz burdel na forum ??

Bo ktos go juz za taka opinie zbanowal na rzeszowskim forum i obecnie
nie ma on tam wstepu.

Poza tym nie uwazam, aby Miras "lizal komus dupe". Gdyby napisal, jaki
to Klub Kibica jest wspanialy i jak to on za nimi szaleje - wtedy lizalby
dupe. A tak to po prostu wyraza swoja opinie. Nie widze w tym zadnego
lizania.
Regards from Sydney

Jasiek

Ares

#710 Postautor: Ares » 13 września 2004, o 11:50

Jasiek_Sydney pisze:
Ja nie mam nic przeciwko temu zeby miras wyrazal swoja opinie
ale denerwuje mnie obrazanie osob z KK ktorych nawet nie zna.

Za to kiedy KK obraza Mirasa czy mnie (choc tez tak na dobra sprawe
nas nie zna, a jego to juz w ogole) to juz jest ok? Skoro chlopaki jada
po nim, banuja za wyrazanie swojej opinii, za krytyke KK, to ja osobiscie
w ogole mu sie nie dziwie.

miras czego nie napiszesz tego na naszym furum tylko lizesz dupy
Lublinowi i przy okazji robisz burdel na forum ??

Bo ktos go juz za taka opinie zbanowal na rzeszowskim forum i obecnie
nie ma on tam wstepu.

Poza tym nie uwazam, aby Miras "lizal komus dupe". Gdyby napisal, jaki
to Klub Kibica jest wspanialy i jak to on za nimi szaleje - wtedy lizalby
dupe. A tak to po prostu wyraza swoja opinie. Nie widze w tym zadnego
lizania.

Nie wiedzialem ze miras ma bana na forum Rzeszowskim wiec przepraszam.

Stal Rzeszów ZKS.

Awatar użytkownika
piwo__
Szkółkowicz

#711 Postautor: piwo__ » 13 września 2004, o 12:09

Thunderkiss pisze:
piwo__ pisze:A Rzeszow na prezentacji powinnismy przywitac milczeniem i dupami w ich strone... Niech sie chlopaki dobrze u nas czuja :P i niech wiedza ze nie sa mile widziani... Jestem ciekaw jaka bylaby ich reakcja gdyby caly stadion milczal i nawet nie spojrzal na nich... Ale pewnie zaraz bedzie fala krytyki :P

Dupą to sie odwrócisz ale do swoich zawodników po 15 biegu!!!! :lol: :lol: :lol:
A tak poza tym to ty jestes DUPA nie kibic!!!!! Tak zachowujÄ… sie tylko dzieci i pajace, a nie prawdziwi kibice!!!!! :twisted:

Gowno wiesz a sie odzywasz... Zreszta nie mam ochoty na polemike z Toba... Moze i faktycznie nie ma co sie znizac do poziomu innych... To byl zly pomysl ;) Hehe pozdrawiam...
MOTORLUBLIN

le 3eme oeil

#712 Postautor: le 3eme oeil » 13 września 2004, o 13:34

ej ja proponowałbym dać sobie na wstrzymanie i rzeszowianom i lublinianom zupełnie nie rozumiem po co to wszystko. czytam różne fora od jakiegos czasu i raczej sie nie udzielam ale tego co tu sie wypisuje ( podobnie zresztą jak na forum rzeszowskim ) nie da sie czytac. pozdro dla normalnych kibiców

max3
Zawodowiec

#713 Postautor: max3 » 13 września 2004, o 14:01

Kurwa co to ma byc ,moze juz sie ustawimy na zadyme tylko przed stadionem ,moze oficjalne info na stronie podamy i kibicow z motoru powiadomimy ,podobno na meczu pilkarskim w rzeszowie grupa okolo200 kibicow z motoru zrobila pogrom na calym stadionie.

arOn_ek
Kontakt:

#714 Postautor: arOn_ek » 13 września 2004, o 14:19

Strasznie bawia mnie tego typu posty jakie mozna zauwazyc w tym temacie... Podstawowa sprawa jest to aby mnie nikt z niczym nie wiazal, bo co ktorys tam post to widze swoj nick... Strasznie smieszy mnie to ze jakby nie patrzec zuzlofani mieli miedzy soba dobry kontakt (chodzi mi oczywiscie o Rzeszow i Lublin) a przez internetowe walki wszystko zmienilo sie o 180 stopni, non stop mozna tylko wyczytac jakies klotnie badz cos w tym rodzaju, nie wiem czy to kogos podbudowuje... Jesli chodzi o Gawrzyka to typ jest jaki jest, ale to nie jest powod zeby sie wyzywac na forum... Strasznie mnie denerwuje to ze wasz admin jest ewidentnie przeciwko nam, i wlasnie przez to wynikaja ciagle klotnie... Widze rowniez coraz wiecej postow na temat Motoru, nie mieszajcie takich spraw ze soba... Gawrzyk ja mam nadzieje ze bedzie okazja pogadac w Lublinie, bo poprostu chce wyjasnic z Toba kilka spraw, i tak przy okazji nie musisz po mnie jezdzic odrazu na forum ze wzgledu na to ze sie nie przyznales do swojej tozsamosci to tez jest Twoja sprawa...

Pozdro dla Lublina...
"Każdy człowiek ma prawo do wolności wyrażania
własnej opinii bez jakiejkolwiek ingerencji...."

art.19 Powszechnej Deklaracji Ludzkich Praw ONZ

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#715 Postautor: Maxx » 13 września 2004, o 14:26

Piszcie co chcecie a Rzeszów i tak w Lublinie nie wygra. Gdańsk wczoraj przyjechał jak na wojnę a wyjechał z niczym. Rzeszów jak przypuszczam podzieli los Gdańszczan (notabene o wiele silniejszych niż Stal).

Pozdrawiam

arOn_ek
Kontakt:

#716 Postautor: arOn_ek » 13 września 2004, o 14:29

Maxx pisze:Piszcie co chcecie a Rzeszów i tak w Lublinie nie wygra. Gdańsk wczoraj przyjechał jak na wojnę a wyjechał z niczym. Rzeszów jak przypuszczam podzieli los Gdańszczan (notabene o wiele silniejszych niż Stal).

Pozdrawiam

Faktycznie bedzie naprawde ciezko... Lublin pokazal duza klase wlasnie w meczu z Gdanskiem, dlatego jestem pelen obaw co do tego meczu... Napewno wygra lepszy... Bedzie naprawde bardzo ciekawy mecz i bedzie co ogladac... Jako realista moge jedynie stwierdzic ze po Waszej wygranej z Gdanskiem baraze dla nas sie znacznie oddalily...

Pozdrawiam...

Awatar użytkownika
jas
Senior
Kontakt:

#717 Postautor: jas » 13 września 2004, o 14:43

ja się właśnie obawiam, że Rzeszów będzie mocniejszy niż Gdańsk wczorajszy. Ale i tak wygramy. :lol:
Srodmiescie zawsze z MOTOREM!!!

arOn_ek
Kontakt:

#718 Postautor: arOn_ek » 13 września 2004, o 14:45

jas pisze:ja się właśnie obawiam, że Rzeszów będzie mocniejszy niż Gdańsk wczorajszy. Ale i tak wygramy. :lol:

Tzn. grozniejszy moze byc pod tym wzgledem ze bedzie napewno bardziej zdeterminowany... Gdansk nie musial wygrac my natomiast musimy, Wy rowniez musicie :D Dlatego napewno bedzie bardzo ciekawie ;)

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#719 Postautor: kezman » 13 września 2004, o 14:46

Jas na pewno Rzeszów będzie bardziej zmobilizowany...to chyba jest oczywiste.

A czy wystarczy umiejętności i mocy w silnikach? To okaże się w przyszłą niedziele. Na pewno Waszym atutem jest tor...jeśli Trumna, Jeleń i Mordel pojadą podobnie jak z Gdanskiem to wygracie...choć na pewno będzie super mecz i już nie mogę się doczekać :P

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#720 Postautor: Lublin_Fan » 13 września 2004, o 14:49

max3 pisze:Kurwa co to ma byc ,moze juz sie ustawimy na zadyme tylko przed stadionem ,moze oficjalne info na stronie podamy i kibicow z motoru powiadomimy ,podobno na meczu pilkarskim w rzeszowie grupa okolo200 kibicow z motoru zrobila pogrom na calym stadionie.

Motorowcy ostatnio są w dobre formie. Była konkretna zadyma podczas ostatniego meczu w sierpinu na naszym stadionie :)
A tak na serio to najlepiej chyba wrzucić na ignora. Rzeszowiaki nic nie zrobią bo frekwencja będzie zapewna bardzo wysoka i widok tego tłumu znacznie zahamuje ich ewentualne zapędy.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#721 Postautor: Gelo » 13 września 2004, o 14:57

Ja sie obawiam, ze Rzeszów może być mocniejszy od Gdańska. Chodzi głownie o to, że Wybrzeże opiera się na dwóch zawodnikach. Wystarczy że jeden ma słabszy dzień (co zdarzało się niezwykle rzadko) i druga linia ma kłopoty z wypełnieniem luki, w takich pojedynkach jak w Lublinie. W Rzeszowie mają pięciu równych zawodników, aczkowiek bardzo chimerycznych i w zasadzie nieobliczalnych. Najbardziej czego się obawiam to... sprzęt rzeszowian. Oni słyną z tego, że mają dobrze przygotowane silniki i po wygranym starcie tacy zawodnicy jak Baran czy Rempała (notabene dość przeciętni) mogą być trudni do pokonania. Jakoś nie obawiam się Kuciapy, który mam nadzieję podtrzyma swój kompleks jazdy z Lublinem. Trojanowski po znakomitym początku sezonu, teraz nie błyszczy. Jest jeszcze Miesiąc, ale po chwilowym błysku w BK chyba jest do pokonania przez Jelenia. Liczęna to, że naszym dopisze szczescie i mecz będzie już ustawiony po kilku biegach. W przeciwnym wypadku, może być kiepsko.

arOn_ek
Kontakt:

#722 Postautor: arOn_ek » 13 września 2004, o 15:08

Jest jeszcze Miesiąc, ale po chwilowym błysku w BK chyba jest do pokonania przez Jelenia.

Ja osobiscie wlasnie bardzo licze na Pawla... We wczorajszych zawodach pokazal ze potrafi wygrac z kazdym, a tym bardziej mysle ze bedzie mocnym punktem w naszej druzynie, gdyz lubli tor w Lublinie...

Awatar użytkownika
martini

#723 Postautor: martini » 13 września 2004, o 16:01

witaaam kibicow zuzla

hmm ciezko bedzie pokonac LBN ale damy z siebie wszystko, musimy wygrac bedzie ciezko ale wierze ze wygramy :)

a i jeszcze jedno po co te kłótnie ?
i tak one niczego nie zmieniÄ… !!!!

niech wygra lepszy

STALECZKA RZESZOW lalalalalaal STALECZKA RZESZÓW alalalalalalalalal
BĘDĄ BARAŻE STAL RZESZÓW BEDĄ BARAŻE !!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
Thunderkiss

#724 Postautor: Thunderkiss » 13 września 2004, o 17:26

Proboszcz_Dobrodziej pisze: Każdy wie, i zaprawde ja wam to mówie,że nie ma większego tchórza,wieśniaka,żyda,ćwoka,ukraińca,geja i śmierdziela niż MOJRZESZOWSKI POMIOT zrodzony z małorolnego ukraińskiego chłopa i matki- ubogiej żydówki-pomywaczki. Precz z Mojrzeszowem! Precz z Kuciapszczakiem! Precz z całym ukraińskim nasieniem! Wszystkich was powinno sie jak najszybciej zebrać w wielkim silosie, następnie przez lufciki w ścianach nawrzucać granatów i dzięki temu zrobic największą sałatkę z buraków świata

BEZ KOMENTARZA!!!! :evil: :evil: :evil:

Geest
Senior

#725 Postautor: Geest » 13 września 2004, o 17:43

Thunderkiss pisze:
Proboszcz_Dobrodziej pisze: Każdy wie, i zaprawde ja wam to mówie,że nie ma większego tchórza,wieśniaka,żyda,ćwoka,ukraińca,geja i śmierdziela niż MOJRZESZOWSKI POMIOT zrodzony z małorolnego ukraińskiego chłopa i matki- ubogiej żydówki-pomywaczki. Precz z Mojrzeszowem! Precz z Kuciapszczakiem! Precz z całym ukraińskim nasieniem! Wszystkich was powinno sie jak najszybciej zebrać w wielkim silosie, następnie przez lufciki w ścianach nawrzucać granatów i dzięki temu zrobic największą sałatkę z buraków świata

BEZ KOMENTARZA!!!! :evil: :evil: :evil:

zgadzam sie, to juz sie robi nudne i najzwyczajniej chamskie. trzeba wiedziec kiedy skonczyc.

ps. proboszcz antysemita??