Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Lepsi od Drabika?
No nie lepsi. Litości Gelu, jak nie ma lepszych to się szuka mniej gorszych. Czy całkiem słabych.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Jensen może być drugim Mikkelem sportowo za kilka la t:-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Któryś wypali to sobie Częstochowa weźmie
A odda jakiegoś niewypała. I tak to się będzie kręcić 
Z drugiej strony jest szansa ze Michelsen i Madsen ze swoim charakterami pozabijają się w tej Częstochowie.
Czasami coś napisze
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Mistrz Mistrz MOTOR Mistrz!
Bierzmy dwóch Pawlickich chyba nie za bardzo są chciani w obecnych klubach już, do odbudowania a i chętnie by znów byli w tej samej drużynie ;-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ja bym za Michelsena dołożył Woryne i mielibyśmy polskojęzyczną drużynę (po za Maksiem oczywiście)
Motor, Motor, tylko MOTOR!
Czy ktoś zadał sobie pytanie (i próbował na nie odpowiedzieć), dlaczego z Motoru odchodzą zawodnicy? Z klubu, w którym jest idealna atmosfera, pełne trybuny rozentuzjazmowanych fanów, kasa na czas i tak dalej? W takcie najlepszego sezonu w jego historii?
O co chodzi?
Dlaczego musimy się zastanawiać nad zastępstwem dla Michelsena i Drabika, skoro to oni powinni zabiegać o pozostanie w klubie? Co się nagle stało?
O co chodzi?
Dlaczego musimy się zastanawiać nad zastępstwem dla Michelsena i Drabika, skoro to oni powinni zabiegać o pozostanie w klubie? Co się nagle stało?
- tezetomaniak
- Trener
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Torsen pisze:Czy ktoś zadał sobie pytanie (i próbował na nie odpowiedzieć), dlaczego z Motoru odchodzą zawodnicy? Z klubu, w którym jest idealna atmosfera, pełne trybuny rozentuzjazmowanych fanów, kasa na czas i tak dalej? W takcie najlepszego sezonu w jego historii?
O co chodzi?
Nie ma pieniądzy?
Mikkel dostał po prostu więcej, a Maks stwierdził, że "moja osoba zapragnęła powrócić do miejsca w którym stawiała swe pierwsze zuzlowe kroki"
A może stwierdził, że czas pogodzić się z ojcem.
Cholera wie.
To, że odchodzi tych dwóch to nie znaczy, że wszyscy zawodnicy odchodzą.
A może stwierdził, że czas pogodzić się z ojcem.
Cholera wie.
To, że odchodzi tych dwóch to nie znaczy, że wszyscy zawodnicy odchodzą.
tezetomaniak pisze:Klątwa Sasina
Czy możesz przestać p...lić?
Przecież połowa tego forum, na czele z Gelem, wysyłała Drabika we najdalsze czeluście kosmosu, byle dalej od Lublina i nagle płacz?

Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Pieniądze są, Michelsen się przecież umówił na 40% podwyżki.
Z ojcem można się godzić bez zmiany klubu, tak jak można się było poklocic nie jeżdżąc w Czestochowie.
Tych dwóch plus ZZ to połowa składu seniorskiego...
Jestem w szoku i po ostatnich dniach mam dość żużla.
Z ojcem można się godzić bez zmiany klubu, tak jak można się było poklocic nie jeżdżąc w Czestochowie.
Flagg pisze:Przecież połowa tego forum, na czele z Gelem, wysyłała Drabika we najdalsze czeluście kosmosu, byle dalej od Lublina i nagle płacz?![]()
![]()
Proszę o niepieprzenie głupot
Flagg pisze:Przecież połowa tego forum, na czele z Gelem, wysyłała Drabika we najdalsze czeluście kosmosu, byle dalej od Lublina i nagle płacz?![]()
![]()
Nie w tym rzecz w ogóle.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Torsen pisze:Pieniądze są, Michelsen się przecież umówił na 40% podwyżki.
Nie tylko Ty
Rusek pisze:Bierzmy dwóch Pawlickich chyba nie za bardzo są chciani w obecnych klubach już, do odbudowania a i chętnie by znów byli w tej samej drużynie ;-)
Od Ortopedy wolę Lamparta.
![]()
Widzisz różnicę nad stwierdzeniem, że Drabik jest Debilem i w żadnym klubie nie będzie mu dobrze, a wysyłaniem na Marsa? Ja chcę żeby jeździł, ale wiem że Mars jest najblliższym miejscem w którym będzie się dobrze czuł. Jedno drugiego nie wyklucza.
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2022, o 23:03 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.
Tak czytam inne fora i często przewija się wątek, że Świącik uruchomił jakieś swoje wtyki w gazetach żeby robić zamieszanie u nas i mieć łatwiejsze rozmowy przy kontraktach.
Ostatnio ktoś pisał, że zobaczycie, że za niedługo wpadnie info o Drabiku. No i mamy to dzisiaj, akurat po meczu ;)
Ostatnio ktoś pisał, że zobaczycie, że za niedługo wpadnie info o Drabiku. No i mamy to dzisiaj, akurat po meczu ;)
-
CKM1946
- Zawodowiec
Saeyl pisze:Tak czytam inne fora i często przewija się wątek, że Świącik uruchomił jakieś swoje wtyki w gazetach żeby robić zamieszanie u nas i mieć łatwiejsze rozmowy przy kontraktach.
Coraz lepsze te teorie są musze przyznać :)
CKM1946 pisze:Saeyl pisze:Tak czytam inne fora i często przewija się wątek, że Świącik uruchomił jakieś swoje wtyki w gazetach żeby robić zamieszanie u nas i mieć łatwiejsze rozmowy przy kontraktach.
Coraz lepsze te teorie są musze przyznać :)
To prawda. Z dnia na dzień coraz lepsze, ale na tym forum też są niezłe ;)
Ale na rzeczy coś gdzieś musi być, bo ostatnio pełno artykułów jest o nas. Głównie negatywnych.
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Może coś w tym jest, jakoś przypadkiem szambo zaczęło wybijać przed dzisiejszym meczem
Ja odpuszczam. Podziwiam Istreda, że potrafi się od tego odciąć. Spróbuję zrobić to samo. Zero postów o plotkach, transferach piekarniach i kuluarach. Jedynie w wątkach meczowych
Pozdrawiam
Pozdrawiam
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Możecie mnie tutaj zwyzwać , wyśmiać ale całe to zamiesznie wywołał wasz guru Jakub Kępa zasadzając sie na Zmarzlika. Potem to już popłyneło dalej z prądem.
Miał gotowy produkt to sobie próbował polepszyć bez sensu
Miał gotowy produkt to sobie próbował polepszyć bez sensu