Włókniarz Częstochowa- Motor Lublin 24.07, godz 19.15
Re: Włókniarz Częstochowa- Motor Lublin 24.07, godz 19.15
Dzisiejszy mecz pokazal, dlaczego Zmarzlik jest droższy od Mikkela :-)
Wiadomo było, że są mocni.
Starty ok, ale na trasie brakowało prędkości plus błędy. To fakt, że Leon dzisiaj ze dwa razy wyprzedził po dużej, ale wpuszczanie go pod lewy łokieć jednak niemiłosiernie wkurza.
W play-off, jeśli się z nimi spotkamy nikogo nie będzie interesować 12 meczów bez porażki. Będzie ciężka harówka o zwycięstwo w dwumeczu.
Starty ok, ale na trasie brakowało prędkości plus błędy. To fakt, że Leon dzisiaj ze dwa razy wyprzedził po dużej, ale wpuszczanie go pod lewy łokieć jednak niemiłosiernie wkurza.
W play-off, jeśli się z nimi spotkamy nikogo nie będzie interesować 12 meczów bez porażki. Będzie ciężka harówka o zwycięstwo w dwumeczu.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
I to jest pozytyw tego meczu, kolejny jest taki, że Fredka może dziaduje, ale jak z nim pojedziemy do Czewy za rok to klepnie dobre pkt. Także brac go
Wyciągnąć wnioski i jedziemy dalej. Nic się takiego nie stało, lepiej teraz niż w play offach. Do rundy finałowej jeszcze dużo czasu. Ciekawe kogo Wrocek chce w play offach. Pewnie nas więc zwycięstwo w Toruniu nie wchodzi w gre :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
- niespokojny
- Trener
Nawet dobrze ze w koncu przegralismy. Moze Zmarzlikowi "gwizdacze" troche ochłona 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Tego można było się spodziewać. Włókniarz pojechał swoje i tyle. Na plus Drabik. Mocny plus. Lampart z kolei mega minus. Nie ma gościa. Reszta ok. Super mecz. Brawa i szacun.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nie spodziewałem się że to napiszę. Przede wszystkim przyklepać Drabika. Dominik wiadomo. Jarek pewnie też. Fredka jest najlepszy z tych co zostali. To ciągle czołowy zawodnik świata.
- Dragon_Juventino
- Junior
Typowałem 50:40. Nominowane to kompromitacja.
Fajana radość w Czewie. Taka ocierająca się o złoto.
Jak Domini z Jarkiem na 12 biegów wygrali 1 to o czym mowa?
Fajana radość w Czewie. Taka ocierająca się o złoto.
Jak Domini z Jarkiem na 12 biegów wygrali 1 to o czym mowa?
Ostatnio zmieniony 24 lipca 2022, o 21:33 przez Dragon_Juventino, łącznie zmieniany 1 raz.

No podobno Maksio nas wyruchał na rzecz Medalików <3
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Brak wykluczenia Madsena i jazda Kubery skandaliczne. Niezły mecz Drabika, aczkolwiek cieszę się, że odchodzi. Punkty to nie wszystko. Byłyby wszystkim, gdyby jeździły boty. Ale na motocyklu siedzi człowiek. Także papa.
Podpisywać Kuberę, Hampela i Cierniaka. A resztę musi Kępa wyrzeźbić. Nie zazdroszczę, bo to będzie jego najtrudniejszy okres transferowy. Trudniejszy niż jak weszliśmy.
Włókniarz mocny, ale mogą się przejechać na całkowitej likwidacji jednego zawodnika w drużynie, czyli Jeppesena. Zobaczymy. Myślę, że odpadną w ćwierćfinale.
Podpisywać Kuberę, Hampela i Cierniaka. A resztę musi Kępa wyrzeźbić. Nie zazdroszczę, bo to będzie jego najtrudniejszy okres transferowy. Trudniejszy niż jak weszliśmy.
Włókniarz mocny, ale mogą się przejechać na całkowitej likwidacji jednego zawodnika w drużynie, czyli Jeppesena. Zobaczymy. Myślę, że odpadną w ćwierćfinale.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zostaje nam walka o utrzymanie
Sebekmotor pisze:Zostaje nam walka o utrzymanie
Bez przesady. Różowo to nie wygląda, ale zobaczymy jaka się zakończy. Jeśli odpadnie Drabik to Lindgren wydaje się nieodzowny. Biorąc pod uwagę brał ZZ to uciekło na 3 zawodników, a udało się zgarnąć jednego.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Jesteśmy po prostu nieatrakcyjnym klubem i tyle.
Napisałeś to ja serio?
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Tak serio.Dla zawodników oczywiście.
Sebek ja rozumiem ze milenialsi sa bardziej podatni na plotki, ale na litosc boska, nie traktuj wszystkiego w necie jako pewnik....
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
jacur78 pisze:Sebek ja rozumiem ze milenialsi sa bardziej podatni na plotki, ale na litosc boska, nie traktuj wszystkiego w necie jako pewnik....
Akurat jak Galewski podpisuje się nazwiskiem, to duża szansa, że nie napisał tego z palca.
Od euforii w kontekście wyników i wielkich planów transferowych do prawie stypy... oto taka mała huśtawka nastrojów. Sport czasami bywa brutalny niestety, a szczególnie otoczka wokół niego.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
jacur78 pisze:Sebek ja rozumiem ze milenialsi sa bardziej podatni na plotki, ale na litosc boska, nie traktuj wszystkiego w necie jako pewnik....
W 2018 bym Ci uwierzył. Te kilka sezonów nauczyło mnie, że takie medialne pierdy to niemal oficjalne info
Do finału się wyklarują te plotki.i jeśli potwierdzą to strasznie to by śmiesznie wyglądało: zdobywa ekipa mistrza a dwóch gości zbiera po meczu gwizy i pozdrowienia ,,międzynarodowym znakiem miłości i pokoju" . Obrazek jak z jakiejś groteski.
Ludzie. Prawdopodobnie przychodzi do Lublina najlepszy żużlowiec na świecie. O czym tu mowa?
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ja się z tego bardzo cieszę, ale potrzebujemy jeszcze dwóch grajków. Chyba, że Galewski jutro wyskoczy z art, że Kubera w Toruniu, a Cierniak w Gorzowie. Nic mnie już nie zdziwi
Drabika nie wolno wypuścić. Brać Fredkę i jedziemy
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Pewnie już go u nas nie ma. Oczywiście tego nie wiem, bo jestem zwykłym kibicem bez kontaktów w piekarniacj, ale nie ma co się ludzic.
Już został wypuszczony przez naszą opieszałość podobno. Ja nie wiem co Kuba śpi czy co?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!