mysle ze powoli musimy sie przyzwyczaic ze przyszly sezony bedziemy jechac bez Bartka. Milej niedzieli
A dopiero co straszył Bartka tym złym Motorem :D
mysle ze powoli musimy sie przyzwyczaic ze przyszly sezony bedziemy jechac bez Bartka. Milej niedzieli
Cooper pisze:Coraz lepsze przypadki, Chris Holder lepszy od Zmarzlika.
Czekam aż ktoś napisze, że woli powrót Miesiąca od Zmarzlika.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
kilar pisze:Do mnie argument lokalizacji zupelnie nie trafia. Niektórym nie przeszkadza nawet przejażdżka promem w podróży do Szwecji, na mecz w lidze gorzej opłacanej od polskiej.
Flagg pisze:kilar pisze:Do mnie argument lokalizacji zupelnie nie trafia. Niektórym nie przeszkadza nawet przejażdżka promem w podróży do Szwecji, na mecz w lidze gorzej opłacanej od polskiej.
Ale do Szwecji to oni sobie jadą raz w tygodniu, a nawet rzadziej. Do takiego Lublina to mecze, treningi, obowiązki sponsorskie itp. itd
Flagg pisze:Może po prostu nie chodzi o hajs, tylko MM nie chce jeździć już w z Motorze? Powód jest tutaj chyba najmniej istotny
nie wiem czy tak było, bo nie jestem MM. Nie wiem też jak było. Tylko dla końcowego efektu, czyli MM poza Motorem to nie ma wielkiego znaczenia. Próbowaliśmy się dogadać i najwyraźniej się nie udało. Więcej zrobić nie możemy.K.A.M.I.L. pisze:Flagg pisze:Może po prostu nie chodzi o hajs, tylko MM nie chce jeździć już w z Motorze? Powód jest tutaj chyba najmniej istotny
Skoro tak było, to niepotrzebnie przedstawiał swoją ofertę Kepie na która się zgodził czyli jednak chciał jeździć w Motorze przed wylotem do USA, a już po nie chciał?