Flagg pisze:Nie mam efektu "WOW, Zmarzlik!" jaki bym miał, gdyby np. przyszli Dudek czy Lambert.
Nigdy tego nie zrozumiem , nawet nie próbuj przekonywać.
Flagg pisze:Nie mam efektu "WOW, Zmarzlik!" jaki bym miał, gdyby np. przyszli Dudek czy Lambert.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Cooper pisze:Flagg pisze:Nie mam efektu "WOW, Zmarzlik!" jaki bym miał, gdyby np. przyszli Dudek czy Lambert.
Kargolo pisze:Cooper pisze:Flagg pisze:Nie mam efektu "WOW, Zmarzlik!" jaki bym miał, gdyby np. przyszli Dudek czy Lambert.
A to nie można go zwyczajnie nie lubić?
Saint pisze:to on podobno a nie MM uzgodnił warunki i podał rękę i on również zaraz po tym pojechał negocjować temat do medalikowa i przekonał MM …
Flagg pisze:Swoją drogą pamiętacie jak ponad 3 lata temu, to forum niemal jednogłośnie broniło pewnego sympatycznego Rosjanina, gdy ten zrobił w ciula prezesa Mrozka i cały Rybnik? ;)
Teraz MM zrobił podobna woltę i jest na tym samym forum odsadzany od czci i wiary ;)
Choć w sumie to co zrobił Laguta było gorsze, bo on wielokrotnie i to publicznie deklarował jazdę dla Rekinów, a MM zrobił to tylko w zaciszu gabinetu prezesa ;)
KrzyczącyK1b1c pisze:Saint pisze:to on podobno a nie MM uzgodnił warunki i podał rękę i on również zaraz po tym pojechał negocjować temat do medalikowa i przekonał MM …
Przecież taka jest rola menadżera w sporcie.
Ale można nie lubić Zmarzlika czy jakiegokolwiek innego sportowca właśnie jako "sportowca", a nie człowieka. Proste.Saint pisze:Żeby kogoś nie lubić, chyba wypadało by go poznać … wyrobienie Sobie opinii o człowieku na podstawie kilku ujęć w TV, barwy głosu i kilku zdań w wywiadzie … trąci mi brakiem dojrzałości. W ten sposób tylko Sobie świadectwo wystawiasz.
Łaska Kibica na pstrym koniu jeździ - najlepiej to widać po volcie niektórych wobec MM po historyjce - nie wiadomo nawet czy prawdziwej - zasłyszanej z 3 ust … zalecam jednak powściągliwość i trochę więcej obiektywizmu
P.S. Bronił tu ktoś pana managera - celowo z małej litery - to on podobno a nie MM uzgodnił warunki i podał rękę i on również zaraz po tym pojechał negocjować temat do medalikowa i przekonał MM …
Saint pisze:KrzyczącyK1b1c pisze:Saint pisze:to on podobno a nie MM uzgodnił warunki i podał rękę i on również zaraz po tym pojechał negocjować temat do medalikowa i przekonał MM …
Przecież taka jest rola menadżera w sporcie.
Chyba nie po tym jak mówisz Deal done …
papi pisze:źle to nie wygląda jeśli tak będzie. Ale mimo wszystko jak nie będzie MM, to szukałbym zagranicznej gwiazdy na przyszłość. Nr 1 Bewley, ale mało realny. W dalszej kolejności Fricke, J. Holder, ostatecznie Lyager.
Klops1 pisze:papi pisze:źle to nie wygląda jeśli tak będzie. Ale mimo wszystko jak nie będzie MM, to szukałbym zagranicznej gwiazdy na przyszłość. Nr 1 Bewley, ale mało realny. W dalszej kolejności Fricke, J. Holder, ostatecznie Lyager.
Znając nasze zamiłowanie do brania niechcianych i niekochanych to pasowałby tu młody Cholder.
Robił już średnia 2,0 w Ekstralidze, po tegorocznym sezonie nie będzie pewnie zbyt drogi, a u nas dobry klimat żeby się odbudować.
Saint pisze:Kargolo pisze:Cooper pisze:
A to nie można go zwyczajnie nie lubić?
Żeby kogoś nie lubić, chyba wypadało by go poznać … wyrobienie Sobie opinii o człowieku na podstawie kilku ujęć w TV, barwy głosu i kilku zdań w wywiadzie … trąci mi brakiem dojrzałości. W ten sposób tylko Sobie świadectwo wystawiasz.
Łaska Kibica na pstrym koniu jeździ - najlepiej to widać po volcie niektórych wobec MM po historyjce - nie wiadomo nawet czy prawdziwej - zasłyszanej z 3 ust … zalecam jednak powściągliwość i trochę więcej obiektywizmu
P.S. Bronił tu ktoś pana managera - celowo z małej litery - to on podobno a nie MM uzgodnił warunki i podał rękę i on również zaraz po tym pojechał negocjować temat do medalikowa i przekonał MM …
Saint pisze:Zauwazam problem ale staram sie go oddzielic od osoby. Nie podoba mi się banka ktora nad Bartkiem roztaczaja ale czy to jego wina …?