Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Za parę lat będzie ,,nasz Bartuś " dla niektórych. Spokojnie. Zwłaszcza dla tej gawiedzi, która zniechęciła mnie do odwiedzania stadionu.
Zresztą wieloletni kibic to nie jest target, na którym zbudowany jest ten sukces i hype na żużel. Przecież sytuacje z biletami i karnetami przed sezonem jasno to pokazały. Nas jest ze 3 tysiące, kibiców sukcesu, nazywanych niekiedy Januszami jest 5 razy tyle. Jak przyjdą chudsze lata, to nagle się do nas będą uśmiechać.
Zresztą wieloletni kibic to nie jest target, na którym zbudowany jest ten sukces i hype na żużel. Przecież sytuacje z biletami i karnetami przed sezonem jasno to pokazały. Nas jest ze 3 tysiące, kibiców sukcesu, nazywanych niekiedy Januszami jest 5 razy tyle. Jak przyjdą chudsze lata, to nagle się do nas będą uśmiechać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze: Odchodząc z Lublina Mikkel strzeli strasznego babola. Ale jego wybór. My nie mamy na to wpływu. Tak samo jak nie mamy wpływu przez pisanie "nie dla Zmarzlika w Lublinie".
Mikkel powinien być kapitanem jak dotychczas. To Zmarzlik może być jedynie gościem w Lublinie by zdrową atmosferę utrzymać. W ogóle pierwsze rozmowy Mikkel, Kubera, Drabik, Cierniak trzon nie do ruszenia, a następnie dalsze ruchy.... Tak uważam...
I tak było. Było porozumienie... a potem zdrada
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2022, o 08:11 przez radonis, łącznie zmieniany 1 raz.
Jestem tego samego zdania. Przede wszystkim Dominik. To fantastyczny gość. "Nasz Bartuś"? Chyba nie przejdzie mi przez gardło. Nawet po pijaku...
Gelo pisze:Jestem tego samego zdania. Przede wszystkim Dominik. To fantastyczny gość. "Nasz Bartuś"? Chyba nie przejdzie mi przez gardło. Nawet po pijaku...
Dasz rade Gelu zmienić zdanie ;)
Gelo pisze:Jestem tego samego zdania. Przede wszystkim Dominik. To fantastyczny gość. "Nasz Bartuś"? Chyba nie przejdzie mi przez gardło. Nawet po pijaku...
Mi też nie przejdzie. Ale pomimo różnic zdań nie zaliczam Cię do wspomnianej gawiedzi.
-
K.A.M.I.L.
- Zawodowiec
- Kontakt:
W całej tej sytuacji z MM uważam ze strony powinny usiasc jeszcze do rozmow, no chyba ze Duńczyk juz coś podpisał.
Z kolei patrząc wstecz i negocjacje które zakończyły się fiaskiem pomiędzy Kępą i zawodnikami którzy podali sobie rękę z prezesem a później podpisali gdzie indziej. To mam obawę ze do ponownych negocjacji moze juz nie dojsc.
No chyba ze sama inicjatywa wyjdzie od MM, na co szczerze mam nadzieje.
Jeśli nie, to mając w pamięci wszystkie poprzednie sezony w których to zazwyczaj staraliśmy się co roku o gwiazdę i nic z tego nie wychodziło. To JK wychodził z tego obronna ręką.
Z kolei patrząc wstecz i negocjacje które zakończyły się fiaskiem pomiędzy Kępą i zawodnikami którzy podali sobie rękę z prezesem a później podpisali gdzie indziej. To mam obawę ze do ponownych negocjacji moze juz nie dojsc.
No chyba ze sama inicjatywa wyjdzie od MM, na co szczerze mam nadzieje.
Jeśli nie, to mając w pamięci wszystkie poprzednie sezony w których to zazwyczaj staraliśmy się co roku o gwiazdę i nic z tego nie wychodziło. To JK wychodził z tego obronna ręką.
MOTOR LUBLIN
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ja myślę, że już jest po sprawie. MM jest w Częstochowie. My musimy się zastanowić na szybko czy szukamy kogoś nowego w 1 lidze? Lyager, Jensen? Czy bierzemy Lindgrena, ew Zagara. Ja czuje w kościach, że wróci do nas Matej.
Nie będzie Michelsena w Motorze w sezonie 2023. Bardzo prawdopodobne jest także, że nie będzie w nim również Zmarzlika. Traktujmy życzliwie Michelsena to pomoże nam zdobyć ten ostatni medal.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
- niespokojny
- Trener
Ja bym wszystkie siły skierowal na Maxa Fricka. W GP lepiej sobie radzi od Michelsena, na naszym torze jezdzi bardzo dobrze i jak wiekszosci australijczykow widac ze mu pasuje. Brakuje mu regularnosci ale mysle ze moze zaliczyc szybki progres, na pewno nie bedzie liderem ale ze sporymi szansami na to ze odpali. Biorac pod uwage ze siedzi w I lidze na te chwile powinno byc latwiej wyciagnac.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Kubera, Drabik, Hampel, Zmarzlik.... Cierniak będący za rok mega juniorem i do tego obcokrajowiec np. Lebedevs czy Bellego, może Zagar i tragedii nie ma. Wszyscy teraz pewnie się rzuca na Krawczyka, a ja uważam że nasi powinni cisnąć Szostaka i to zdecydowanie. Lepszy startowiec, a to u nas podstawa no i.... perspektywicznie rzecz ujmując podobno ma młodszego brata przed licencja ;)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Czarek pisze:Nie będzie Michelsena w Motorze w sezonie 2023. Bardzo prawdopodobne jest także, że nie będzie w nim również Zmarzlika. Traktujmy życzliwie Michelsena to pomoże nam zdobyć ten ostatni medal.
To by nas skazało na walkę o utrzymanie. Ale może też być tak jak piszesz. Jest idealny moment żeby zgnoić Motor i pokazać mu miejsce w szeregu.
Czarek pisze:Nie będzie Michelsena w Motorze w sezonie 2023. Bardzo prawdopodobne jest także, że nie będzie w nim również Zmarzlika. Traktujmy życzliwie Michelsena to pomoże nam zdobyć ten ostatni medal.
Hahahaha dobre. Nie klaszczmy mu to oleje osiem koła za każdy punkt bo się obrazi i na złość nam nie zarobi. Pewnie nawet w ćwierćfinale nas pogrąży aby jechać mniej meczów w tym przeklętym klubie. Zrobiłeś mi dzień. Chłopie ten gość( jak i inni żeby nie było) ma Cię totalnie w d... Czy sobie klaskasz uszami czy plujesz w jego stronę pestkami słonecznika. Zacznijcie kibicować klubowi a nie najemnikom KROPKA
Ps. A w kontekście takiego gównianego zachowania zawodników wcale taka zła nie jest praktyka Stali G aby zawsze trochę kasy od sponsorów było niedoplacone. Ma to sens.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2022, o 09:28 przez KrzysiekS, łącznie zmieniany 1 raz.
Co za czarna wizja. Wtedy Kępa poszedłby w stronę Pitera Neymara Pawlickiego :)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Kto wie czy już nie poszedł. Wyciąganie zawodników z tamtego kierunku idzie prezesowi najlepiej.
I do tego jeszcze brat który już szuka klubu ;-).
Oby tak się nie stało. Oj nie podoba się żużlowej Polsce Lublin który jak do tej pory jedzie wszystkich. Jesteśmy sami przeciwko wszystkim. Oby ten rok zakończyć z dużym sukcesem. A jaki będzie skład na kolejny rok to i tak do listopada musimy poczekać.
Oby tak się nie stało. Oj nie podoba się żużlowej Polsce Lublin który jak do tej pory jedzie wszystkich. Jesteśmy sami przeciwko wszystkim. Oby ten rok zakończyć z dużym sukcesem. A jaki będzie skład na kolejny rok to i tak do listopada musimy poczekać.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Szkoda, że ten cały medialny syf powstał akurat teraz. Stawia Mikkela w bardzo niekomfortowej sytuacji. Zmarzlikowi też nie zazdroszczę.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Niech jeszcze jutro wygra Włókniarz...
Sebekmotor pisze:Niech jeszcze jutro wygra Włókniarz...
Takiego meczu z podtekstami dawno nie mieliśmy.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Media z tego żyją. Największy użytek z ludzkiej krzywdy, poza pismakami mają chyba jeszcze handlarze bronią.
Sraczka, to jedyne słowo jakie przychodzi mi na myśl jak się czyta forum.
Będzie mega szkoda jak Michelsen odejdzie, jasne, przez lata stał się "nasz, lubelski". Przypomnę że wiele osób pisało tak o Griszy. I co? I nic. A lider. Jakoś szat rozrywanych nie było, psy poszczekały a karawana dalej swoje.
Jest gorąco, ale dajmy im czas pracować. Może jeśli uciekł Zmarzlik, Kuba dogada się z Mikkelem. Może jest klauzula w kontrakcie, że do oficjalnego zerwania rozmów pierwszeństwo ofertowania ZAWSZE ma Motor? A może Kępa już nie jest chłopaczkiem wśród Prezesów i celowo leci w trąbę z pismakami? Ileż razy już Zmarzlik jedną noga u nas, ileż razy już Kępa był na wódce u Papy Zmarzlika, itd. :)
Nie znam się, to się wypowiem. Ci z lewa niech stawiają u bukmacherów, Ci z prawa niech codziennie wieczorem klepią Jakub, ufam Tobie, a będzie dobrze. Więcej wiary w ten zespół, zarówno zarządzający jak i zawodniczy :)
Będzie mega szkoda jak Michelsen odejdzie, jasne, przez lata stał się "nasz, lubelski". Przypomnę że wiele osób pisało tak o Griszy. I co? I nic. A lider. Jakoś szat rozrywanych nie było, psy poszczekały a karawana dalej swoje.
Jest gorąco, ale dajmy im czas pracować. Może jeśli uciekł Zmarzlik, Kuba dogada się z Mikkelem. Może jest klauzula w kontrakcie, że do oficjalnego zerwania rozmów pierwszeństwo ofertowania ZAWSZE ma Motor? A może Kępa już nie jest chłopaczkiem wśród Prezesów i celowo leci w trąbę z pismakami? Ileż razy już Zmarzlik jedną noga u nas, ileż razy już Kępa był na wódce u Papy Zmarzlika, itd. :)
Nie znam się, to się wypowiem. Ci z lewa niech stawiają u bukmacherów, Ci z prawa niech codziennie wieczorem klepią Jakub, ufam Tobie, a będzie dobrze. Więcej wiary w ten zespół, zarówno zarządzający jak i zawodniczy :)
Mam nadzieję, że za DMP są w kontrakty wpisane grube premie. Wtedy żodyn nie pomyśli o odpuszczaniu, żodyn :) Zresztą oni zarabiają na torze. Odpuszczanie to odmrażanie sobie uszu na złość mamie :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Bierzyński: https://twitter.com/bierzynskikarol/sta ... 2453653505
Jeśli tak to temat MM pozamiatany i pewnie stąd wysyp artykułów o "łapance" w Lublinie.
edit: Jeśli przyjdzie Zmarzlik to w sumie nie wiem, po co ta "łapanka". Zrobić wszystko, żeby pozostawić obecny skład, dokupić juniora i jechać tym, co jest. Chyba, że jest opcja wyjęcia kogoś bardzo klasowego.
Jeśli tak to temat MM pozamiatany i pewnie stąd wysyp artykułów o "łapance" w Lublinie.
edit: Jeśli przyjdzie Zmarzlik to w sumie nie wiem, po co ta "łapanka". Zrobić wszystko, żeby pozostawić obecny skład, dokupić juniora i jechać tym, co jest. Chyba, że jest opcja wyjęcia kogoś bardzo klasowego.
Ostatnio zmieniony 23 lipca 2022, o 11:47 przez blajar, łącznie zmieniany 1 raz.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Zawodnicy mogą nie odpuszczać, ale im w głowach też szumi, nawet tym niezagrożonym rotacją, a to odbija się na jakości pracy.
Jeszcze dwa dni temu nie zazdrościłam kibicom Gorzowa, a teraz i nasi zawodnicy kręcą się jak w pralce. Góra, dół, wschód zachód. Mimo to nie wierzę, że skończy się jak u Żeromski3go w tytule „ Rozdziobią nas kruki, wrony”
Jeszcze dwa dni temu nie zazdrościłam kibicom Gorzowa, a teraz i nasi zawodnicy kręcą się jak w pralce. Góra, dół, wschód zachód. Mimo to nie wierzę, że skończy się jak u Żeromski3go w tytule „ Rozdziobią nas kruki, wrony”
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
"Na pewno" pisze się naprawdę osobno, a "naprawdę" pisze się na pewno razem.
~~~~~~~~
Sebekmotor pisze:Niech jeszcze jutro wygra Włókniarz...
to jeszcze pol biedy, ale jezeli wygra Wlokniarz, a Michelsen zrobi 7 punktow, to niezly sportsboard bedziemy tu miec :)
METHANOL ADVENTURE TEAM