Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Naszą dumą polski skład.
Worynie bym nie kibicował.
Worynie bym nie kibicował.
Klops1 pisze:Weźmy Woryne z Włókniarza.
Świącik nam drużynę rozdupca, to my ciach i odplaćmy tym samym. Niech szuka Polaka na poziomie.
Hampel, Kubera, Drabik, Woryna, Zmarzlik, Cierniak + junior.
Kibicowałbym.
No i kiedyś już jechaliśmy Polakami, nawet mieliśmy hasło na transparencie z motywem "... polski skład, za nim zjadę cały świat ". Początku nie pamiętam niestety.
“Naszą siłą…”
METHANOL ADVENTURE TEAM
mamy najwięcej hajsu ze wszystkich w Elidze i nikt nie chce u nas jeździć, nawet kapitan się zwija z zespołu który nie przegrał meczu...no i sezon transferowy ruszył zanim zakończyła się runda zasadnicza... to wszystko nie trzyma się kupy.
Ramian1 pisze:mamy najwięcej hajsu ze wszystkich w Elidze i nikt nie chce u nas jeździć, nawet kapitan się zwija z zespołu który nie przegrał meczu...no i sezon transferowy ruszył zanim zakończyła się runda zasadnicza... to wszystko nie trzyma się kupy.
Coś w tym jest.
Ramian1 pisze:mamy najwięcej hajsu ze wszystkich w Elidze i nikt nie chce u nas jeździć, nawet kapitan się zwija z zespołu który nie przegrał meczu...no i sezon transferowy ruszył zanim zakończyła się runda zasadnicza... to wszystko nie trzyma się kupy.
Skoro Czewa oferta 900+9 przebija nam MM już po podwyżce, to może ten Motor nie płaci wcale jak szejki w Dubaju
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ale napalilismy się na gościa za którego można mieć dwóch tylko ciut słabszych. Sabotaż?
No i stało się coś czego się obawiałem. Zmarzlik jeszcze nie przyszedł a już popsuł atmosferę. Podzielił kibiców i wypłoszył kapitana. Szczerze to nie spodziewałem się takiego scenariusza.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zostaje nam trzymać kciuki za końcówkę tego sezonu . W następnym nie czeka nas nic dobrego
Gelo pisze:No i stało się coś czego się obawiałem. Zmarzlik jeszcze nie przyszedł a już popsuł atmosferę. Podzielił kibiców i wypłoszył kapitana. Szczerze to nie spodziewałem się takiego scenariusza.
No wiele wskazuje na to, że jednak Zmarzlik nie miał ze sprawa MM nic wspólnego.
ale do PO wejdziemy? Czy Grudziądz z Fricke na liderce /Beniaminek to za wysokie progi?Sebekmotor pisze:Zostaje nam trzymać kciuki za końcówkę tego sezonu . W następnym nie czeka nas nic dobrego
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zależy kto jakie ma ambicje. My zdaje się medal. Patrzę pod tym kątem.
Sebekmotor pisze:Zostaje nam trzymać kciuki za końcówkę tego sezonu . W następnym nie czeka nas nic dobrego
Często popełniamy błąd oceniając transfery jeszcze przed sezonem, ale ocenianie ich przed rozpoczęciem okna transferowego to już grube przegięcie.
Jak pojedziemy składem Zmarzlik, Lampart, Kubera, Hampel, Zagar, Cierniak, Banbor i zrobimy finał to będzie porażka czy nie?
I co takiego skłania Cię do wniosku, że nie będziemy o jego walczyć?
Na ten moment wiemy tylko tyle, że prawdopodobnie wymienimy Michelsena na Zmarzlika. Z której strony na to nie spojrzeć, to sportowo jest to zmiana na plus. Reszta jest sprawą otwartą.
Zawsze dziwiło mnie dlaczego ludzie mają skłonności do popadania w skrajności. Odchodzi MM - to koniec, rozbiora nas, Kubera do Torunia. Pismaki piszą o kilku zawodnikach, których rzekomo ofertowaliamy - to koniec nikt do nas nie przyjdzie, zostaje Karol Baran...
Uspokujmy się :) nawet z wymianą Zmarzlik - MM i Lampartem na U-24 będziemy w szerokim gronie faworytów do medali.
Na ten moment wiemy tylko tyle, że prawdopodobnie wymienimy Michelsena na Zmarzlika. Z której strony na to nie spojrzeć, to sportowo jest to zmiana na plus. Reszta jest sprawą otwartą.
Zawsze dziwiło mnie dlaczego ludzie mają skłonności do popadania w skrajności. Odchodzi MM - to koniec, rozbiora nas, Kubera do Torunia. Pismaki piszą o kilku zawodnikach, których rzekomo ofertowaliamy - to koniec nikt do nas nie przyjdzie, zostaje Karol Baran...
Uspokujmy się :) nawet z wymianą Zmarzlik - MM i Lampartem na U-24 będziemy w szerokim gronie faworytów do medali.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Klops1 pisze:Sebekmotor pisze:Zostaje nam trzymać kciuki za końcówkę tego sezonu . W następnym nie czeka nas nic dobrego
Często popełniamy błąd oceniając transfery jeszcze przed sezonem, ale ocenianie ich przed rozpoczęciem okna transferowego to już grube przegięcie.
Jak pojedziemy składem Zmarzlik, Lampart, Kubera, Hampel, Zagar, Cierniak, Banbor i zrobimy finał to będzie porażka czy nie?
To będę zadowolony, a inni kibice obecni nantym forum będą mogli mi wytknąć, że panikowałem i plotłem bzdury. Trzymam kciuki za taki scenariusz :)))
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:No i stało się coś czego się obawiałem. Zmarzlik jeszcze nie przyszedł a już popsuł atmosferę. Podzielił kibiców i wypłoszył kapitana. Szczerze to nie spodziewałem się takiego scenariusza.
Zmarzlik niczego nie zepsuł, tylko zuzel.info sie zesrało ze swoimi piekarnianymi przeciekami z ciasta głęboko mrożonego. Stron naklepane, a i tak prawdę zna bardzo wąskie grono osób w otoczeniu Kępy, Michelsena i Zmarzlika.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Klops1 pisze:Weźmy Woryne z Włókniarza.
Świącik nam drużynę rozdupca, to my ciach i odplaćmy tym samym. Niech szuka Polaka na poziomie.
Hampel, Kubera, Drabik, Woryna, Zmarzlik, Cierniak + junior.
Kibicowałbym.
No i kiedyś już jechaliśmy Polakami, nawet mieliśmy hasło na transparencie z motywem "... polski skład, za nim zjadę cały świat ". Początku nie pamiętam niestety.
Z tego co słychać to Kępa kontraktem Zmarzlika a raczej jego wysokością zniechęcił Michelsena ale tak najlepiej napisać :D
Świącik mu takiej kasy nie położył na 100% spojrz na to racjonalnie. Nie mamy do was podjazdu jesli chodzi o finanse. Tutaj poszlo o cos innego.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A o co? Z wyjątkiem ubiegłego okresu transferowego to wy psuliscie rynek zawsze, ale zgeywacie biedaków tej ligi. Bez ja.chyba tylko urwanie dotacji miejskiej pozwoliło nam wygrać Drabika. Śmiech na sali.
Przychodzisz do pracodawcy. Dostajesz srogą podwyżkę. Uścisk dłoni pieczętuje wasze ustalenia. Po kilku tygodniach przychodzisz i chcesz więcej. Co może zrobić pracodawca?
Nie zgodzi się na taki deal. Z prostej przyczyny. Będzie dymany przez wszystkich innych pracowników.
MM zakpił z drużyny, klubu i kibiców, którym pokazywał serca...
Saint oddał ducha wydarzeń bardzo wiernie. Przyjście BZ nie miało żadnego znaczenia. Tylko $$$$$.
A kibice zachowują się jak typowe ofiary syndromu sztokholmskiego. Czas wstać z kolan.
Nie zgodzi się na taki deal. Z prostej przyczyny. Będzie dymany przez wszystkich innych pracowników.
MM zakpił z drużyny, klubu i kibiców, którym pokazywał serca...
Saint oddał ducha wydarzeń bardzo wiernie. Przyjście BZ nie miało żadnego znaczenia. Tylko $$$$$.
A kibice zachowują się jak typowe ofiary syndromu sztokholmskiego. Czas wstać z kolan.
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2022, o 22:30 przez radonis, łącznie zmieniany 1 raz.
Sorry,, ale bzdury gadasz. Nie widziałem kontaktów, wiec mogę sie opierać jedynie na piekarniach, ale Mikkel ponoć ten sezon jedzie za 700+7k. Nie wiem, ile podwyzki uzgodnił, ale 900+10k(z wyrównaniem od sponsora) przebiło to, co Mikkel uzgodnił z Kępą. Wiec robienie z Was biedaków średnio wychodzi. CO najlepsze, warunków ze Świącikiem nienegocjował MM, tylko Momot. MIkkel był wtedy u laski w Houston. I dopiero po tym, jak Momot wszystko dogadał, to zaczął nakręcać MM.CKM1946 pisze:Z tego co słychać to Kępa kontraktem Zmarzlika a raczej jego wysokością zniechęcił Michelsena ale tak najlepiej napisać :D
Świącik mu takiej kasy nie położył na 100% spojrz na to racjonalnie. Nie mamy do was podjazdu jesli chodzi o finanse. Tutaj poszlo o cos innego.
To w ogóle jest swego rodzaju fenomen. To Motor niby psuje rynek, to do Motoru wszyscy mają pretensje, Ale Doyle uzgadnia kontakt w Lublinie, po czym jedzie do Czewy i już zostaje. Pewnie go kuponem na darmową pielgrzymke przekonaliscie? My zbieramy co roku jopy za Lamparta i Cierniaka. A wy sobie na luzie przedlużacie co roku Miśkowiaka, pewnie też za paczke frytek :) My zbieramy jopy za wyciagnięcie hajsem Kubery z Leszna. W tym samym czasie wy wyjmujecie na tamten moment lepszego i droższego Smyka i nikomu to nie przeskadza :) Dodam, że jednoczesnie na luzie podpisujecie sobie trzyletnie umowy z Madsenem i LIdngrenem, którzy raczej tani nie są :) W tym czasie Motor sciąga niechcianego nigdzie Hampela, Jamroga czy Buczkowskiego :)
Flagg pisze:Sorry,, ale bzdury gadasz. Nie widziałem kontaktów, wiec mogę sie opierać jedynie na piekarniach, ale Mikkel ponoć ten sezon jedzie za 700+7k. Nie wiem, ile podwyzki uzgodnił, ale 900+10k(z wyrównaniem od sponsora) przebiło to, co Mikkel uzgodnił z Kępą. Wiec robienie z Was biedaków średnio wychodzi. CO najlepsze, warunków ze Świącikiem nienegocjował MM, tylko Momot. MIkkel był wtedy u laski w Houston. I dopiero po tym, jak Momot wszystko dogadał, to zaczął nakręcać MM.CKM1946 pisze:Z tego co słychać to Kępa kontraktem Zmarzlika a raczej jego wysokością zniechęcił Michelsena ale tak najlepiej napisać :D
To w ogóle jest swego rodzaju fenomen. To Motor niby psuje rynek, to do Motoru wszyscy mają pretensje, Ale Doyle uzgadnia kontakt w Lublinie, po czym jedzie do Czewy i już zostaje. Pewnie go kuponem na darmową pielgrzymke przekonaliscie? My zbieramy co roku jopy za Lamparta i Cierniaka. A wy sobie na luzie przedlużacie co roku Miśkowiaka, pewnie też za paczke frytek :) My zbieramy jopy za wyciagnięcie hajsem Kubery z Leszna. W tym samym czasie wy wyjmujecie na tamten moment lepszego i droższego Smyka i nikomu to nie przeskadza :) Dodam, że jednoczesnie na luzie podpisujecie sobie trzyletnie umowy z Madsenem i LIdngrenem, którzy raczej tani nie są :) W tym czasie Motor sciąga niechcianego nigdzie Hampela, Jamroga czy Buczkowskiego :)
Lepiej się tego nie dało ująć, amen :)
Od tytułow na SF to się rzygać chce … komu ten Motor tak na odcisk nadepnął? Fricke nie dla Motoru .. k … mać bo pewnie tylko GKM i Motor sądowali ściągnięcie Kangura. Zalamka …
Motor jest po prostu dobry i to piecze w odbycie całą Polskę
-
CKM1946
- Zawodowiec
Niech bedzie , to my psujemy rynek. W sumie to dla was ujma ze biedniejszy i przyglupi Świącik potrafi kogoś wyciągnąć.
Polecam troche zluzować majtki bo nawet jeśli odejdzie(a jeszcze nie odszedł) to swiat sie nie zawali.
Moje spostrzeżenie jest takie ze pierwszy raz od awansu ktos wam kogoś podebrał/podbiera a nie odchodzi ten co klub odwali i panika tutaj od 2 dni nieziemska panuje.
Polecam troche zluzować majtki bo nawet jeśli odejdzie(a jeszcze nie odszedł) to swiat sie nie zawali.
Moje spostrzeżenie jest takie ze pierwszy raz od awansu ktos wam kogoś podebrał/podbiera a nie odchodzi ten co klub odwali i panika tutaj od 2 dni nieziemska panuje.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Chyba sam nie wierzysz w to co piszesz :)) a Wam od wejścia do eligi przy zielonym stoliku nikt żadnego grajka nie podebral, ciekawe dlaczego? Za to w podbiraniu innym jesteście swietni. Zapewne argumentem jest autostrada A1
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2022, o 22:54 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
Napięta sytuacja na forum od paru dni jak guma w majtkach albo plandeka na żuku.
CKM1946 pisze:Niech bedzie , to my psujemy rynek. W sumie to dla was ujma ze biedniejszy i przyglupi Świącik potrafi kogoś wyciągnąć.
Licze na powtórkę komentarza Dryły w 15 biegu „Było bardzo głośno, a teraz jest bardzo cicho” :)
Ostatnio zmieniony 22 lipca 2022, o 22:56 przez ptgt, łącznie zmieniany 1 raz.
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata