Motor Lublin w sezonie 2022

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Karamba
Kadrowicz

Re: Motor Lublin w sezonie 2022

#1626 Postautor: Karamba » 21 lipca 2022, o 17:20

tezetomaniak pisze:
Saint pisze:Drugiego ;)

https://youtu.be/gK6UOQBm2gc
W jednym biegu pięknie ukazana różnica między zdobywcą tytułu a najlepszym na świecie ;)

najważniejsza jest liga i kiedyś w Lublinie mieliśmy takiego zawodnika co jako trzeci zawodnik w historii trzykrotnie w meczu ligowym rozgrywanym w Gorzowie pokonał Bartosza Zmarzlika. Po raz pierwszy sztuki tej dokonał Rafał Okoniewski w sezonie 2013 potem Emil Sajfutdinow w roku 2020, chociaż może jeszcze mamy jak kurz opadnie .

Awatar użytkownika
Kargolo
Trener

#1627 Postautor: Kargolo » 21 lipca 2022, o 17:50

Karamba pisze:
Flagg pisze:
Karamba pisze:
jak już wszyscy o tym piszą bukmacher kursa daje 1,1 to już nie wypada zostać w Stali

Bukmacher zdaje się już usunął kurs

https://ewinner.pl/zaklady-bukmacherski ... 31013/full

jest tylko wzrósł na 1,13

Czyli szanse rosną :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!

Czarek
Trener

#1628 Postautor: Czarek » 21 lipca 2022, o 17:52

Karamba pisze:
tezetomaniak pisze:
Saint pisze:Drugiego ;)

https://youtu.be/gK6UOQBm2gc
W jednym biegu pięknie ukazana różnica między zdobywcą tytułu a najlepszym na świecie ;)

najważniejsza jest liga i kiedyś w Lublinie mieliśmy takiego zawodnika co jako trzeci zawodnik w historii trzykrotnie w meczu ligowym rozgrywanym w Gorzowie pokonał Bartosza Zmarzlika. Po raz pierwszy sztuki tej dokonał Rafał Okoniewski w sezonie 2013 potem Emil Sajfutdinow w roku 2020, chociaż może jeszcze mamy jak kurz opadnie .

Kuluary mówią, że sytuacja z Michelsenem wygląda bardzo źle. Nie wiem co może go przekonać, ale nie zaszkodzi jeśli do akcji ruszą lubelscy kibice.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#1629 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 lipca 2022, o 17:57

Czarek pisze:Kuluary mówią, że sytuacja z Michelsenem wygląda bardzo źle. Nie wiem co może go przekonać, ale nie zaszkodzi jeśli do akcji ruszą lubelscy kibice.

Akcja pro-Mikkelowa jest spoko, ale anty-Zmarzlikowa będzie przegięciem, szczególnie podczas meczu z Gorzowem. Jak Mikkel odejdzie, to nie możemy do siebie zrażać najlepszego zawodnika świata, bo takie widzimisie xD

Czarek
Trener

#1630 Postautor: Czarek » 21 lipca 2022, o 18:07

KrzyczącyK1b1c pisze:
Czarek pisze:Kuluary mówią, że sytuacja z Michelsenem wygląda bardzo źle. Nie wiem co może go przekonać, ale nie zaszkodzi jeśli do akcji ruszą lubelscy kibice.

Akcja pro-Mikkelowa jest spoko, ale anty-Zmarzlikowa będzie przegięciem, szczególnie podczas meczu z Gorzowem. Jak Mikkel odejdzie, to nie możemy do siebie zrażać najlepszego zawodnika świata, bo takie widzimisie xD

Pierwsze słyszę, żeby ktoś miał gwizdać na Zmarzlika itp.

Awatar użytkownika
Perez
Trener

#1631 Postautor: Perez » 21 lipca 2022, o 18:09

Mikkel ma zostać jak kapitan a Bartus ma się go słuchać :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Marcin0203

#1632 Postautor: Marcin0203 » 21 lipca 2022, o 18:11

Czarek pisze:
KrzyczącyK1b1c pisze:

Pierwsze słyszę, żeby ktoś miał gwizdać na Zmarzlika itp.

Proszę:
InDorka 20 lipca 2022, o 11:26 pisze:
Sćiagniecie Zmarzlika to jak policzek w twarz.

Święte słowa, tu jest pies pogrzebany.
Czyli zaczynam naukę gwizdania na palcach przed biegami pana Z.
Jeszcze nie przyszedł, a już mam nadzieję, że po roku szybko od nas ucieknie.

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#1633 Postautor: Saeyl » 21 lipca 2022, o 19:03

KrzyczącyK1b1c pisze:

Akcja pro-Mikkelowa? To ja nawet mam pomysł, co można krzyczeć na trybunach. Tylko Stasia na Mikkela podmieńcie :lol: :mrgreen:
https://streamable.com/3fi3kw

Ge(L)o
Trener

#1634 Postautor: Ge(L)o » 21 lipca 2022, o 19:15

Ja nie umiem głośno gwizdać. Gdybym umiał to na Zmarzlika zawsze i wszędzie chętnie.
To paradoks, że nie zniechęcił mnie do kibicowania Sprawka, Wojciechowski, Zając, Franków, Jensen, Świst i inne wynalazki, a zniechęci mnie Kubuś Kępa w imię swoich interesów. Nie mam tego za złe. Jego cyrk, jego małpy. Tęsknię za pierwszą ligą.

Awatar użytkownika
Cz@rek
Trener

#1635 Postautor: Cz@rek » 21 lipca 2022, o 19:31

Nie jestem fanem Zmarzlika ale jeśli przyjdzie do nas w miejsce Griszy a Mikkel zostanie u nas to też będę mu klaskał,choć przed telewizorem ;) Od tego sezonu odpuściłem walkę o bilety i zostałem kibicem telewizyjnym :)
Ale jeśli ma przyjść za Mikkela to będę oglądał go w milczeniu ;)

Awatar użytkownika
DrPaiHiWo
Senior

#1636 Postautor: DrPaiHiWo » 21 lipca 2022, o 20:05

Jeśli Mikkel chce odejść to ja nie zatrzymywałbym go za wszelką cenę.
Szerokiej drogi, chyba oczywistym jest, że nigdzie nie będzie mu tak dobrze jak w Lublinie.

Z dedykacją dla Mikkela:
https://www.youtube.com/watch?v=FM630I7zaXs
"Wprawdzie nikt nie jest zadowolony ze swojej fortuny, za to każdy ze swego rozumu. " -François de La Rochefoucauld

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1637 Postautor: kibicLBN » 21 lipca 2022, o 20:27

Też mi się nie podoba zmiana do jakiej najprawdopodobniej dojdzie. Ale co wy macie do tego Zmarzlika to ja nie pojmuję. Zwykły najemnik, który będzie przydatny w kluczowych momentach. Jak słyszę, że niektórzy nie będą mu klaskać, a wykrzykiwali i oklaskiwali kogoś tak podłego i zhańbionego jak G.Laguta.... serio? Ja nigdy nie krzyknąłem pseudonimu ruska i nie biłem mu brawo. Kiedyś się śmiano tutaj ze mnie. Teraz cześć przyjęła do wiadomości, że to pazerna onuca. A wam Zmarzlik w gardle staje?! Zdjęć sobie z nim nie będę robić, czapki nie kupię, ale dobrą jazdę nagrodzę brawami. Hamowanie Jarka w Gorzowie przed metą to największe przewinienie jakie pamiętam i dobrze że posypał wtedy głowę popiołem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.

Awatar użytkownika
RadeKas
Trener
Kontakt:

#1638 Postautor: RadeKas » 21 lipca 2022, o 20:48

Jeszcze brzydko mówił w kuchni meczu. I to o naszych. Jak taki człowiek w lustro patrzy to ja nie wiem.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2022, o 21:09 przez RadeKas, łącznie zmieniany 1 raz.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#1639 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 lipca 2022, o 20:53

Flagg
Trener

#1640 Postautor: Flagg » 21 lipca 2022, o 20:56

KrzyczącyK1b1c pisze:https://www.facebook.com/FanatycyZeStali/posts/pfbid0348pM1h3Uw98vddpi95PEA9zdWDUTBteB8k4tsKyCenZe9hYQSntBYN13RYdcw95kl oni już pogodzeni

Ciucka z PS twierdzi, że Thomsen już wybrał Motor ;)

https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ow/fbt6nm4

Wczoraj był Vacul, dzisiaj Thomsen. Niezły przemiał mamy :) ciekawe kto jutro

Dodam, że na forum Stali dzisiaj jaranko, bo ich piekarnie donoszą, że jednak Zmarzlik zostaje ;)
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2022, o 21:03 przez Flagg, łącznie zmieniany 3 razy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski

Czarek
Trener

#1641 Postautor: Czarek » 21 lipca 2022, o 20:56

kibicLBN pisze:Też mi się nie podoba zmiana do jakiej najprawdopodobniej dojdzie. Ale co wy macie do tego Zmarzlika to ja nie pojmuję. Zwykły najemnik, który będzie przydatny w kluczowych momentach. Jak słyszę, że niektórzy nie będą mu klaskać, a wykrzykiwali i oklaskiwali kogoś tak podłego i zhańbionego jak G.Laguta.... serio? Ja nigdy nie krzyknąłem pseudonimu ruska i nie biłem mu brawo. Kiedyś się śmiano tutaj ze mnie. Teraz cześć przyjęła do wiadomości, że to pazerna onuca. A wam Zmarzlik w gardle staje?! Zdjęć sobie z nim nie będę robić, czapki nie kupię, ale dobrą jazdę nagrodzę brawami. Hamowanie Jarka w Gorzowie przed metą to największe przewinienie jakie pamiętam i dobrze że posypał wtedy głowę popiołem.

Najeżdżanie na kogoś kto stracił pracę i zniszczono mu karierę za nic jest podłe, zwłaszcza że oddał sporo zdrowia dla naszej drużyny.

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#1642 Postautor: Saeyl » 21 lipca 2022, o 21:09

Flagg pisze:
KrzyczącyK1b1c pisze:https://www.facebook.com/FanatycyZeStali/posts/pfbid0348pM1h3Uw98vddpi95PEA9zdWDUTBteB8k4tsKyCenZe9hYQSntBYN13RYdcw95kl oni już pogodzeni

Ciucka z PS twierdzi, że Thomsen już wybrał Motor ;)

https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... ow/fbt6nm4

Wczoraj był Vacul, dzisiaj Thomsen. Niezły przemiał mamy :) ciekawe kto jutro

Dodam, że na forum Stali dzisiaj jaranko, bo ich piekarnie donoszą, że jednak Zmarzlik zostaje ;)

Jutro będą pisać, że wraca Hans Nielsen ;) Do końca sezonu chyba już wszyscy będą u nas przerobieni. Kiedyś w końcu trafią.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#1643 Postautor: Maxx » 21 lipca 2022, o 21:37

Nie wiem tak naprawdę po co w ogóle pismaki wszelkiej maści biorą się za typowanie kto, gdzie i z kim? Za chwilę wejdziemy w decydującą fazę rozgrywek a ci niby dziennikarze za wszelką cenę szukają sensacji. Paranoja.

KrzyczącyK1b1c
Trener

#1644 Postautor: KrzyczącyK1b1c » 21 lipca 2022, o 21:42

Maxx pisze:Nie wiem tak naprawdę po co w ogóle pismaki wszelkiej maści biorą się za typowanie kto, gdzie i z kim? Za chwilę wejdziemy w decydującą fazę rozgrywek a ci niby dziennikarze za wszelką cenę szukają sensacji. Paranoja.

Flagg wcześniej Ci wyjaśnił, jak to działa :)

Sebekmotor
Kadrowicz

#1645 Postautor: Sebekmotor » 21 lipca 2022, o 22:29

kibicLBN pisze:Też mi się nie podoba zmiana do jakiej najprawdopodobniej dojdzie. Ale co wy macie do tego Zmarzlika to ja nie pojmuję. Zwykły najemnik, który będzie przydatny w kluczowych momentach. Jak słyszę, że niektórzy nie będą mu klaskać, a wykrzykiwali i oklaskiwali kogoś tak podłego i zhańbionego jak G.Laguta.... serio? Ja nigdy nie krzyknąłem pseudonimu ruska i nie biłem mu brawo. Kiedyś się śmiano tutaj ze mnie. Teraz cześć przyjęła do wiadomości, że to pazerna onuca. A wam Zmarzlik w gardle staje?! Zdjęć sobie z nim nie będę robić, czapki nie kupię, ale dobrą jazdę nagrodzę brawami. Hamowanie Jarka w Gorzowie przed metą to największe przewinienie jakie pamiętam i dobrze że posypał wtedy głowę popiołem.

Łaguta zhańbiony i podły? Grubo :d

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1646 Postautor: kibicLBN » 21 lipca 2022, o 22:31

Czarek pisze:

Najeżdżanie na kogoś kto stracił pracę i zniszczono mu karierę za nic jest podłe, zwłaszcza że oddał sporo zdrowia dla naszej drużyny.

Zniszczono co? Karierę to się tyczy sportowca, a nie rzemieślnika, wyrobnika z zerową ambicją sportową. I obyś miał rację, że ten gość już w Polsce nie pojeździ.
Sebekmotor pisze:Łaguta zhańbiony i podły? Grubo :d

Równie wielką odrazę wzbudzał u mnie od nastu lat tylko Hancock.
Ostatnio zmieniony 21 lipca 2022, o 22:34 przez kibicLBN, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Saeyl
Kadrowicz

#1647 Postautor: Saeyl » 21 lipca 2022, o 22:34

Uwaga, uwaga, Przegląd donosi, że wg kursów bukmacherskich eWinner Zmarzlik jednak nie taki pewien u nas, bo kursy na "nie" spadają.
Bukmacher jeszcze kilka dni temu był przekonany, że Zmarzlik trafi do Motoru Lublin. Wówczas widniał kurs 1.20 na "tak" i 5:75 na "nie". Teraz sprawy nieco się skomplikowały. Władze eWinnera widzą co się dzieje i sukcesywnie zmniejszają kurs na to, że Zmarzlik jednak nie trafi do Lublina. Aktualnie kurs na "nie" wynosi 4.00. A co to może oznaczać? Wszyscy wiemy.

Leżę i kwiczę :lol:

Sebekmotor
Kadrowicz

#1648 Postautor: Sebekmotor » 21 lipca 2022, o 22:39

KibicLbn Ale co Tobie lub Motorowi złego zrobił Grisza żeby go tak obrażać?

Awatar użytkownika
kibicLBN
Trener

#1649 Postautor: kibicLBN » 21 lipca 2022, o 22:57

Seba, Ty zawsze będziesz go bronić, o czym dobrze wiemy. Nie uczynił wiele krzywdy samemu Motorowi, co przez poprzednie lata pokazał ile jest wart i jaki jest ,,ambitny" i słowny. Z dniem wyrzucenia odczułem wielką ulgę.

Sebekmotor
Kadrowicz

#1650 Postautor: Sebekmotor » 21 lipca 2022, o 23:04

Jechał raz lepiej raz gorzej. Tych lepszych chwil było dużo więcej. Te słabsze wynikały po prostu z jakiś tam problemów zazwyczaj sprzętowych. Jak u innych żużlowców. Co do bycia slownym, nie wiem może gdzieś kogoś w ciula zrobił i oszukał, ale Motoru nigdy. Do dziś na temat naszego klubu złego słowa nie powiedział. Podsumowując Grisza dla Motoru zrobił duzo dobrego i należy mu się za to szacunek. Ja go wspominam dobrze.