Sćiagniecie Zmarzlika to jak policzek w twarz.
Święte słowa, tu jest pies pogrzebany.
Czyli zaczynam naukę gwizdania na palcach przed biegami pana Z.
Jeszcze nie przyszedł, a już mam nadzieję, że po roku szybko od nas ucieknie.
Sćiagniecie Zmarzlika to jak policzek w twarz.
InDorka pisze:Sćiagniecie Zmarzlika to jak policzek w twarz.
Święte słowa, tu jest pies pogrzebany.
Czyli zaczynam naukę gwizdania na palcach przed biegami pana Z.
Jeszcze nie przyszedł, a już mam nadzieję, że po roku szybko od nas ucieknie.
Saeyl pisze:Na Facebooku jeszcze większa się dyskusja zrobiła na ten temat. Nawet przemówił jeden z współprowadzących audycji 5:1, że Bartek u nas, na 95% odchodzi Michelsen i za niego przyjdzie Vaculik.
Kompletnie mi się to nie podoba jeśli by do tego doszło. Za rok, może dwa sypną kasę im, a my zostaniemy z ręką w nocniku jak stąd pójdą.
Poza tym sam osobiście zżyłem się już z Michelsenem i całą drużyną, która jest budowana sukcesywnie od awansu, a tu nagle ich zostawiamy na bok.
Torsen pisze:Przecież Vaculik zrobił Kępę w konia w 1410, miał być na tej jego cholernej czarnej liście.
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]

tezetomaniak pisze:
Nasz Midas, czego nie dotknie... :)
"Zapytaliśmy wprost prezesa Sadowskiego, kiedy można spodziewać się pierwszych kadrowych decyzji? Na razie dotyczących zawodników, którzy są obecnie w Stali, ale wraz z zakończeniem sezonu kończą im się kontrakty.
- Jest to kwestia niedługiego czasu – mówi nam. - Już rozmawiałem z pracownikami działu marketingu, żeby ogłaszanie poszczególnych kontraktów odbywało się w sposób ciekawy dla kibiców. Bo o nich tutaj najbardziej chodzi. Jedne kluby pokazują to z wielką pompą, inne poprzez krótkie informacje. My chcemy zrobić to po swojemu. Na razie nie chcę precyzować, kiedy to dokładnie będzie, wiem że kibice są trochę zniecierpliwieni, ale chciałbym ich uspokoić. Niektóre rozmowy toczą się i są już naprawdę blisko finiszu – zapewnia, nie chcąc jednak na razie ujawniać, o których żużlowców chodzi.
tezetomaniak pisze:
Saeyl pisze:tezetomaniak pisze:
Skąd wziąłeś zdjęcie? Bo na innych forach już lata ten sam screen, że o 14:30 ogłoszenie Bartka u nas :D