Sebekmotor pisze:Największe znaczenie ma to kto uczy się jazdy na żużlu, a nie kto szkoli.
To jest właśnie nowoczesna lubelska myśl szkoleniowa. Staruszkowie kupili sprzęt? Jedziesz. Nie ma sprzętu? Tam są drzwi.
.
Sebekmotor pisze:Największe znaczenie ma to kto uczy się jazdy na żużlu, a nie kto szkoli.
Flagg pisze:Jaka znów histeria? Po prostu wiele osób nie chce Zmarzlika w Lublinie i po prostu to wyraża. Nie widzę w tym nic histerycznego.
Ge(L)o pisze:Ja na przykład jestem altruistą, więc chcę dać innym możliwość regularnego oglądania przy Zygmuntowskich mistrza wszechświata.
Flagg pisze:Jaka znów histeria? Po prostu wiele osób nie chce Zmarzlika w Lublinie i po prostu to wyraża. Nie widzę w tym nic histerycznego.
Ge(L)o pisze:Ja na przykład jestem altruistą, więc chcę dać innym możliwość regularnego oglądania przy Zygmuntowskich mistrza wszechświata.
Perez pisze:Coraz więcej wskazuje na to że Mikkel chce odejść, jestem w szoku. Myślałem ze to nierealne...
Jeden ze sponsorów się wypowiedział że na pewno odchodzi.
Maskara.
Perez pisze:Coraz więcej wskazuje na to że Mikkel chce odejść, jestem w szoku. Myślałem ze to nierealne...
Jeden ze sponsorów się wypowiedział że na pewno odchodzi.
Maskara.
Perez pisze:Pegwan
Gelo pisze:Czewa daje więcej? Serio?
Perez pisze:"Niestety… Może Kuba sie kiedyś wypowie, ja nie mam takich kompetencji aby to komentować. Kuba zrobił co mógł, ja przy tym mocno pomagałem. Nie wyszło. Ale bez stresu, mocna paka się szykuje. Damy radę"