Żużel w TV
- Dragon_Juventino
- Junior
-
Maretzky76
- Szkółkowicz
Re: Żużel w TV
Maciej się wk...., ale to dobrze o nim świadczy jako trenerze, nie ma miękkiej gry
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Wlacz magazyn dopiero będzie
Twórczość Pana Leszka to cały czas komedia. Wykluczylby Dudka kurwa odlot .
Twórczość Pana Leszka to cały czas komedia. Wykluczylby Dudka kurwa odlot .
Speedway pisze:Mowicie o jakiejs kuchni meczu? Prosze szczegoly :)
Dokładnie, na razie był tylko urywek czy zapowiedź, całość kuchni przed nami jeszcze.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Gelo powinien być dziś zadowolony :)
Maks potrafił przeprosić :)
Maks potrafił przeprosić :)
Po kilku biegach kolejna rozmowa Kuciapy z Maksem i chyba wyjaśnione. Czy jeszcze chcecie drążyć i pieprzyć o psychikach?
Za to zaimponował Maciek szybką reakcją i Mikkel pomocą Mateuszowi.
Za to zaimponował Maciek szybką reakcją i Mikkel pomocą Mateuszowi.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
No to grillujemy Maksa czy nie? Bo już nie wiem
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
...i Maksym przeprosinami w kierunku Macka. Kuciapa daje rade.
Z dużej chmury mały deszcz, wszystko wygląda OK :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Ja tylko pragnę zauważyć, że Mikkel daje radę jako kapitan i to widać ;) Nawet powoli tłumaczył Cierniakowi, co ma robić i jak jechać.
Grillujemy Mikkela bo za spokojnie tłumaczy, gdzie ten jego wybuchowy charakter? Co to za flaki z olejem?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Saeyl pisze:Ja tylko pragnę zauważyć, że Mikkel daje radę jako kapitan i to widać ;) Nawet powoli tłumaczył Cierniakowi, co ma robić i jak jechać.
No ja też byłem pod sporym wrażeniem. Kiedyś humorki, a dziś podpora i autorytet.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Możemy też grillować:Perez pisze:Grillujemy Mikkela bo za spokojnie tłumaczy, gdzie ten jego wybuchowy charakter? Co to za flaki z olejem?
-Kuciapę, bo naskoczył na Maksa,
-Dominika, bo tłumaczył Maksa,
-Mateusza, bo pił w parkingu jakieś ice tea z cukrem zamiast wody.
Każdy może sobie wybrać co chce.
Wygląda jednak na to, że wszystko gra w tej drużynie perfekcyjnie. Oby tak dalej.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
W koncu nie musialem ''King of being stupid'' w magazynie ogladac. Dankiewicz tez dal rade.
ja bym dodał jeszcze jeden pozytyw sytuacji z Drabikiem, okazało się, że w warunkach meczowych umie składać zdania zrozumiałe dla normalnych śmiertelników :)
Łopaciński za to miał duży problem z czasem, nie dowiedzieliśmy się w końcu czy nasz Dream Team był spodziewany czy wyklarował się w trakcie sezonu :)
Łopaciński za to miał duży problem z czasem, nie dowiedzieliśmy się w końcu czy nasz Dream Team był spodziewany czy wyklarował się w trakcie sezonu :)
Łopaciński na tle Majewskiego na duży plus. https://twitter.com/bierzynskikarol/sta ... y6BDA&s=19
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
papi pisze:ja bym dodał jeszcze jeden pozytyw sytuacji z Drabikiem, okazało się, że w warunkach meczowych umie składać zdania zrozumiałe dla normalnych śmiertelników :)
Gratuluję zrozumienia pytania. Ja do tej pory zastanawiam się, o co Lopacinski faktycznie pytał :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ale gwałco Lamberta w Ostrowie 
Zbija KSM pewnie 
Ten Toruń się podkłada czy co?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Ten Toruń się podkłada czy co?
By na nas trafić? :) Zwyczajnie są słabi
Drugi mecz dzisiaj to gwałt na speedwayu…
bywali tacy, co mówili szansie na wygraną przyjezdnych ;) biedny ten Grudziądz, walczą ciągle o play-off ,zrobili na 6 drużyn i wraz kicha.