Nasi rywale - 2022
-
kamikadze28
Re: Nasi rywale - 2022
Hjelmland z Ostrovii wrócił na tor.
Gelo pisze:Leniu pisze:Gelo pisze:Skoro jest złodziejem i kanalią - co Ci ukradł Obajtek? Jaką krzywdę wyrządził Tobie i Twoim bliskim? Konkrety proszę.
Głupia logika. Mnie kiedyś okradli na mieście, ale Ciebie Ci sami pewnie nie okradli, to są złodziejami, czy nie?
Dla mnie nie są.
Czy Ty czytałeś, to co napisałeś i się nad sensem tego zastanowiłeś? Jak ktoś kradnie, ale nie okradł Ciebie, ani Twojej rodziny, to dla Ciebie nie jest złodziejem? Jak morderca akurat Ciebie nie zabije, ani nikogo z Twoich bliskich, to nie morderca? Zatrważający jest Twój zabetonowany sposób myślenia, skoro do obrony swoich wątpliwych racji jesteś skłonny wypisywać takie bzdury.
Gelo odklejony. Ale i tak go lubię, bo ma ładnie na imię.
Leniu pisze:Gelo pisze: Zatrważający jest Twój zabetonowany sposób myślenia, skoro do obrony swoich wątpliwych racji jesteś skłonny wypisywać takie bzdury.
To była odpowiedź na lewactwo tezetomaniaka. Żeby nazwać kogoś złodziejem trzeba mieć dowody a najlepiej prawomocny wyrok sądu. Nie wiem czy ktoś Cię okradł i czy w ogóle. Nie wiem czy zgłosiłeś to na policję.
Gelo pisze:Kolega Gelo stara się przemycać umiłowanie mądrości.
Człowiek przegląda kilka stron komentarzy mając przy większości jedną myśl: "co za debil", po czym trafia na taką perełkę.
Dzięki Gelu, dzięki Tobie wciąż czuje sens czytania tego forum.
gdzieś mi wczoraj mignęło , że na 100 % Przyjemski zostaje w Polonii bez względu czy awansują czy nie.
Patryk Dudek zostaje w Toruniu na lata 2023-2024
Grzesieck materiał do ankiety Ci się kurczy...
Ważne żeby został Zmarzlik i Karol Baran Karol.
Ciekawe kto by wygrał ankietę pomiędzy tą dwójką.
Ciekawe kto by wygrał ankietę pomiędzy tą dwójką.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Pytanie retoryczne. Karolek jest niezastąpiony.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie można zapomnieć o gwiazdach Stali Rzeszów Pawle M i Dawidzie L.
Ale Dudek zrobił psikusa Falubazom :D plotuje się, że Fricke dogadany gdzie indziej, z czym oni do tej Eligi wejdą?
Ale Dudek zrobił psikusa Falubazom :D plotuje się, że Fricke dogadany gdzie indziej, z czym oni do tej Eligi wejdą?
- tezetomaniak
- Trener
Nie wejdą :)
Ostatnio często jeżdżę na tor pod ZG i od strony Gorzowa jest taki fajny bilbord "Szukasz ekstraligowych emocji? Zawróć". Oby wisiał jak najdłużej :D
Ostatnio często jeżdżę na tor pod ZG i od strony Gorzowa jest taki fajny bilbord "Szukasz ekstraligowych emocji? Zawróć". Oby wisiał jak najdłużej :D
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Stąd decyzja Dudka, rozumiem :D
tezetomaniak pisze:Nie wejdą :)
A ja bym chciał obejrzeć derby lubuskie. W 1 lidze.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kargolo pisze:tezetomaniak pisze:Nie wejdą :)
A ja bym chciał obejrzeć derby lubuskie. W 1 lidze.
wpis roku co by nie mówić miód
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Kompromitacja sędziego.
-
Marcin0203
Jak donosi Super Express, młody żużlowiec Klub Sportowy Toruń, Krzysztof Lewandowski został bez motocykli. Te zabrał rzekomy "wspólnik" żużlowca, z którym ten miał się dzielić zarobionymi na torze pieniędzmi.
https://www.se.pl/torun/krzysztof-lewan ... -Uy5W.html
Ciekawe ile w tym prawdy...
https://www.se.pl/torun/krzysztof-lewan ... -Uy5W.html
Ciekawe ile w tym prawdy...
Robert Lambert zostaje w Toruniu na sezon 2023 i 2024.
A Karol Baran? Będzie do wzięcia?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Idealnie byłoby pojechać jednak z Toruniem w ćwierćfinale. Tzn idealnie byłoby z Grudziądzem, ale to nierealne. Apator to cienkie barszcze. Oby Wrocław wygrał dziś w Lesznie.
Wreszcie fajna, męska walka na dystansie na Motoarenie. Od lat nie było tak dobrego żużla w Toruniu.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kibicLBN pisze:A Karol Baran? Będzie do wzięcia?
Negocjacje trwają :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Lidsey również ogłoszony.