Nasi rywale - 2022
Re: Nasi rywale - 2022
Nie no, nie jestem fanem Zmarzlika, ani panujacej nam władzy, ale wypominanie Zmarzlikowi Obajtka w sytuacji, gdy Kępa zbija piątki z Sasinem, jest co najmniej dziwne :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kshyhu pisze:Kolega Gelo też jest znany z tego, że przemyca na forum miłość do obecnie nam panujących, chociaż trafia to na mało podatny grunt, bo ciężko tu namierzyć podobnych mu masochistów ;)
Kolega Gelo stara się przemycać umiłowanie mądrości. Bez polityki w sporcie. Niestety trzeba czasem zareagować na prowokacje typu osiem gwiazdek.
- tezetomaniak
- Trener
Sebekmotor pisze:Zmarzlik pisowcem :D tego tu jeszcze nie było :)
Wy go nie trawicie bo brzydko mówił o Motorze w parkingu, a ja nie trawie bo jest pisior, przyjmuje długopisa w domu i udostępnia posty obajtka. Każdy ma swoje powody.
Ale żużlowcem jest gigantycznym. I w sumie to nawet jestem w stanie mu w GP "kibicować" :)
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2022, o 10:07 przez tezetomaniak, łącznie zmieniany 1 raz.
ech... czerwone bielmo na oczach... Zmarzlik pisior, który jest pupilkiem Władka z PZPR. Pomieszanie z poplątaniem.
A zaszczepieni nie są pisiorami? Czyj rząd stręczył szczepionki i kagańce?
Mnie bardzo śmieszył widok faceta w "maseczce", na której miał napisane ***** *** ;)
Mnie bardzo śmieszył widok faceta w "maseczce", na której miał napisane ***** *** ;)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
Mega OT nam się zrobił, ale odpowiem - nie, zaszczepieni nie muszą koniecznie popierać rządu. Co ma rząd/partia do szczepień, maseczek i szerzącej się choroby zakaźnej? Ktoś może sobie nie wierzyć w COVID i gadać, że to manipulacja, ale sam znałem kilka osób, którzy złapali to paskudztwo i teraz wąchają kwiatki od spodu. W ogóle zadziwia mnie dzisiejsza tendencja do szukania światowych spisków na każdym kroku - vide masoneria, NWO i jakieś inne głupoty. Ludziom od nadmiaru Internetu chrzani się we łbach.
Motor mocnyj!
to nie Internet, niektórzy po prostu myślą, że jak pójdą pod prąd to wyjdą na wielkich myślicieli, geniuszy wyprzedzających epokę
...a że na codzień są nikim i mają siano we łbie to przynajmniej zaznaczą w swoim mniemaniu swoją obecność dla świata...
Kshyhu pisze:Mega OT nam się zrobił, ale odpowiem - nie, zaszczepieni nie muszą koniecznie popierać rządu. Co ma rząd/partia do szczepień, maseczek i szerzącej się choroby zakaźnej? Ktoś może sobie nie wierzyć w COVID i gadać, że to manipulacja, ale sam znałem kilka osób, którzy złapali to paskudztwo i teraz wąchają kwiatki od spodu. W ogóle zadziwia mnie dzisiejsza tendencja do szukania światowych spisków na każdym kroku - vide masoneria, NWO i jakieś inne głupoty. Ludziom od nadmiaru Internetu chrzani się we łbach.
To była odpowiedź na zarzut pisiorstwa Zmarzlika, który zaprasza prezydenta do domu. A, że akurat prezydentem jest Andrzej Duda (Polaków)...
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
Kompletny brak analogii. Jak nie lubisz prezydenta, to go nie zapraszasz do domu. Jak chcesz uniknąć zapadniecia na chorobę zakaźną, to się przeciw niej zabezpieczasz wszelkimi dostepnymi sposobami niezależnie od tego, co na ten temat mówi partia, której nie popierasz. Zabezpieczenie się przed chorobą nie jest manifestacją polityczną w odróżnieniu od zapraszania polityka do domu.
Kshyhu pisze:Mega OT nam się zrobił, ale odpowiem - nie, zaszczepieni nie muszą koniecznie popierać rządu. Co ma rząd/partia do szczepień, maseczek i szerzącej się choroby zakaźnej? Ktoś może sobie nie wierzyć w COVID i gadać, że to manipulacja, ale sam znałem kilka osób, którzy złapali to paskudztwo i teraz wąchają kwiatki od spodu. W ogóle zadziwia mnie dzisiejsza tendencja do szukania światowych spisków na każdym kroku - vide masoneria, NWO i jakieś inne głupoty. Ludziom od nadmiaru Internetu chrzani się we łbach.
Oczywiście. Przecież za covidowymi obostrzeniami głosował niemal cały Sejm, a najbardziej totalitarne pomysły w tej kwestii wychodziły od posłów opozycji. Wracając do żużla, czy ktoś przeprosi zawodników, mechaników i działaczy, że podczas zawodów przez kilka miesięcy musieli się dusić w maskach, nawet w upał, co obiektywnie im szkodziło?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Ale może on lubi prezydenta? Chyba mu wolno? Zarzut, że się związał z Orlenem, bo jest pisiorem jest tak absurdalny, że aż kłuje w oczy. Orlen od wielu lat (długo przed Obajtkiem) wspiera np. reprezentację Polski w lekkiej atletyce, gdzie jest wielu jawnych zwolenników platfusów. Ot taka moralność - jak sport wspiera Orlen, którego szefem jest "swój" Krawiec - jest w porządku. Jak ten sam sport wspiera Orlen, którego szefem jest "ich" Obajtek - to źle. A tak w ogóle to wójt Pcimia i przygłup. A że generuje rekordowe zyski i przeznacza na sport rekordowe kwoty? Ojtam ojtam...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/10104 ... ofa-a-ksm-
Czyżby był jakiś problem z 200 sponsorami? Skład się sypie, że nagle pojawiła się troska o biednego beniaminka? KSM świętością przy obecnym składzie Moich Bergamutow? Coraz bardziej śmieszy mnie ten honorowy
Czyżby był jakiś problem z 200 sponsorami? Skład się sypie, że nagle pojawiła się troska o biednego beniaminka? KSM świętością przy obecnym składzie Moich Bergamutow? Coraz bardziej śmieszy mnie ten honorowy
Stary komuch odleciał...
E tam komuch od razu. Komarnicki nie jest tytanem intelektu, co wiemy dzięki jego wystąpieniom medialnym oraz z faktu, że jedną ze swoich firm nazwał Władkom
A jednak został uznany za jednostkę wybitną, skoro odznaczono go Krzyżem Komandorskim Orderu Odrodzenia Polski.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Władysław Komarnicki pisze:Przede wszystkim jak wcześniej trzeba zatrzymać finansowe szaleństwo i zrobić coś dla beniaminka.
poprawcie mnie jeśli się mylę, ale to chyba Władzio doprowadził Stal do stanu, w którym musiała się ratować kredytem
Komuch komuch - był sekretarzem PZPR w zakładach budownictwa przemysłowego w Gorzowie. Zresztą na tej gębie jest wszystko wypisane...
Ostatnio zmieniony 14 lipca 2022, o 12:52 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Czarek pisze:czy ktoś przeprosi zawodników, mechaników i działaczy, że podczas zawodów przez kilka miesięcy musieli się dusić w maskach, nawet w upał, co obiektywnie im szkodziło?
Nie przeprosi. Mało tego, zaraz będą musieli robić to znowu (jak my wszyscy), bo wajcha z wojny na covidka właśnie się przestawia.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Zarzut, że się związał z Orlenem, bo jest pisiorem jest tak absurdalny, że aż kłuje w oczy.
Nigdzie nie napisałem, że chodzi o Orlen. To współpraca, którą Zmarzlik by podjął niezależnie od "władz". Chodzi prywatnie o złodzieja i kanalię obajtka. To samo tyczy się tego pośmiewiska z wydziału "prawa". Zmarzlik jako sportowiec ma wszystko i nie miał żadnego obowiązku się z nimi bratać "po godzinach".
Kończąc trochę zbędny offtop: Pan Bartosz Zmarzlik jest gigantem żużla i nie jeździ na niczym nieregulaminowym. Dajcie sobie na luz :) Jak widać nie trzeba go lubić, żeby docenić jego geniusz na torze.
Skoro jest złodziejem i kanalią - co Ci ukradł Obajtek? Jaką krzywdę wyrządził Tobie i Twoim bliskim? Konkrety proszę.
Gelo pisze:Skoro jest złodziejem i kanalią - co Ci ukradł Obajtek? Jaką krzywdę wyrządził Tobie i Twoim bliskim? Konkrety proszę.
Głupia logika. Mnie kiedyś okradli na mieście, ale Ciebie Ci sami pewnie nie okradli, to są złodziejami, czy nie?
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nigdzie nie napisałem, że chodzi o Orlen. To współpraca, którą Zmarzlik by podjął niezależnie od "władz". Chodzi prywatnie o złodzieja i kanalię obajtka. To samo tyczy się tego pośmiewiska z wydziału "prawa". Zmarzlik jako sportowiec ma wszystko i nie miał żadnego obowiązku się z nimi bratać "po godzinach".
Mnie też mega wkurzają ceny paliw, które gdyby nie wysoka marża w Orlenie mogłyby być niższe , ale ta " kanalia" i "złodziej" to najlepszy prezes tej firmy od kiedy ta istnieje i to jest po prostu fakt. A wycie byłych ministrów Pawlaków czy innych Lewandowskich itd to najlepszy na to dowód. A pośmiewisko wydziału prawa to taka historyjka wymyślona przez tefałeny i przedstawicieli separastycznego panstewka prawniczego czyli równe Żurki Tuleye i inne kanalie lecące na klęczkach na obce dwory by te pomogły przywrócić im należne według ich prawa w "tenkraju".
Mnie też mega wkurzają ceny paliw, które gdyby nie wysoka marża w Orlenie mogłyby być niższe , ale ta " kanalia" i "złodziej" to najlepszy prezes tej firmy od kiedy ta istnieje i to jest po prostu fakt. A wycie byłych ministrów Pawlaków czy innych Lewandowskich itd to najlepszy na to dowód. A pośmiewisko wydziału prawa to taka historyjka wymyślona przez tefałeny i przedstawicieli separastycznego panstewka prawniczego czyli równe Żurki Tuleye i inne kanalie lecące na klęczkach na obce dwory by te pomogły przywrócić im należne według ich prawa w "tenkraju".
Leniu pisze:Gelo pisze:Skoro jest złodziejem i kanalią - co Ci ukradł Obajtek? Jaką krzywdę wyrządził Tobie i Twoim bliskim? Konkrety proszę.
Głupia logika. Mnie kiedyś okradli na mieście, ale Ciebie Ci sami pewnie nie okradli, to są złodziejami, czy nie?
Dla mnie nie są.
Przede wszystkim prezes Obajtek to człowiek poważnie chory na zespół Tourett'a. Należy go podziwiać, że pomimo takich przeciwności losu udało mu się osiągnąć tak wiele.
A co tam u naszych rywali 2022?
A co tam u naszych rywali 2022?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Władek uważa KSM za świętość :)