Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Ale że nie chcą oglądać Zmarzlika w barwach Stali? Tam już tylko 3- 4 okazje ;)
Skończy się jak co roku. Może się mylę o dobrą flaszkę gotowym się założyć ;)
,,I dał słowo Jakubowi trzy razy, nim rano kur zapiał" jak mówi pismo.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Ja się nie założę. To uruchomiłoby lawinę. Plotki są.ale tylko plotki.
kibicLBN pisze:Skończy się jak co roku. Może się mylę o dobrą flaszkę gotowym się założyć ;)
Ja postawie nawet 3 flaszki i to litrowe ( Chivas Regal, JD) oby tylko Zmarzlika w Motorze nie ogladac.
Zaklad przyjmuje ;)
9
Przy zwiastującym KSM 2024 Zmarzlik ma zbyt wysoką średnią. Jeszcze jak zrobią typu 37 w ogóle zbędny... Zresztą Dryła także coś wpominał w parku maszyn na kanale sportowym o KSM.
Żeby wprowadzić ksm potrzebna jest zgoda wszystkich. A przynajmniej dwa kluby w tym Motor do tego ręki nie przyłożą. Ja też nie jestem za tym, bo ksm promuje miernoty i trzeba sztukować skład cieniasami za bajońskie pieniądze. Ponieważ w 1 lidze jest kilka wyrównanych ekip jakimś rozwiązaniem byłoby powiększenie ligi. Ale tutaj też byłbym ostrożny. Dopóki w pozostałych ligach nie będzie przynajmniej po osiem zespołów nie powiekszalbym ekstraligi. Co do Zmarzlika w Motorze - jestem na nie. Ale na kombo z Paluchem się nie obrażę :) Dla mnie podstawa to Kubera i Michelsen. Od nich budowałbym skład i ich zapytałbym o zdanie z kim chcą, a z kim nie chcą jeździć w drużynie.
Ostatnio zmieniony 9 lipca 2022, o 08:09 przez Gelo, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie wierzę że ktoś jest tak głupi żeby ustalić KSM 37. Przecież to by była parodia ekstraligi. Pamiętam jak w 2. Lidze było 40 i też kończyło się to na wrzucaniu wynalazków jakichkolwiek z KSM 2.50.
Ogólnie KSM nic nie zmieni, bo nigdy nie zmieniał, tylko tyle że słabeusze zaczną się cenić, a zawodnicy z progresem, ale bez wyrobionej marki będą mieli problem.
Ogólnie KSM nic nie zmieni, bo nigdy nie zmieniał, tylko tyle że słabeusze zaczną się cenić, a zawodnicy z progresem, ale bez wyrobionej marki będą mieli problem.
Gelo pisze:Żeby wprowadzić ksm potrzebna jest zgoda wszystkich. A przynajmniej dwa kluby w tym Motor do tego ręki nie przyłożą. Ja też nie jestem za tym, bo ksm promuje miernoty i trzeba sztukować skład cieniasami za bajońskie pieniądze. Ponieważ w 1 lidze jest kilka wyrównanych ekip jakimś rozwiązaniem byłoby powiększenie ligi. Ale tutaj też byłbym ostrożny. Dopóki w pozostałych ligach nie będzie przynajmniej po osiem zespołów nie powiekszalbym ekstraligi. Co do Zmarzlika w Motorze - jestem na nie. Ale na kombo z Paluchem się nie obrażę :) Dla mnie podstawa to Kubera i Michelsen. Od nich budowałbym skład i ich zapytałbym o zdanie z kim chcą, a z kim nie chcą jeździć w drużynie.
Akurat ze zgodą wszystkich klubów to mrzonka, oni sugerują się opinią klubów, lecz nie są one wiążące.
KSM jest rakiem żużla tak na prawdę koszta rosną i obniżany jest poziom ligi. Do tego na 10 sezonów beniaminek spadł 2-3 razy. Przy KSM również byłą liga dwóch prędkości. Zero korzyści oprócz frustracji kibiców co na pewno spotka się z z jeszcze marniejszą frekwencją niż obecnie.
kibicLBN pisze:Nie wierzę że ktoś jest tak głupi żeby ustalić KSM 37.
Oj decydentów PGE i PZM nie znasz? :)
Kaman pisze:KSM jest rakiem żużla tak na prawdę koszta rosną i obniżany jest poziom ligi. Do tego na 10 sezonów beniaminek spadł 2-3 razy.
Rybnik - 2razy
Tarnów
Gniezno
Ostrów
Gdańsk
kibicLBN pisze:Kaman pisze:KSM jest rakiem żużla tak na prawdę koszta rosną i obniżany jest poziom ligi. Do tego na 10 sezonów beniaminek spadł 2-3 razy.
Rybnik - 2razy
Tarnów
Gniezno
Ostrów
Gdańsk
Ostrów skok na kase. Rybnik po zawieszeniu Łaguty. Tarnów ostra walka do końca ;)
Ważne że podbijemy znów cenę Stali za kontrakt Bartusia. Niech płacą i płaczą.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Co to się na tym świecie porobiło, że nikt w Lublinie nie chce najlepszego żużlowca na świecie 
Ja też.
Chyba że będzie w tym roku mistrz. Wtedy już mi wszystko jedno.
Chyba że będzie w tym roku mistrz. Wtedy już mi wszystko jedno.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
A ja się obawiam o atmosferę w drużynie. Żeby gwiazdeczka z Kinic, przyzwyczajona do bycia centrum wszechświata nie okazała się koniem trojańskim. Ten sezon i kilka poprzednich pokazuje że można zdobyć mistrza bez Zmarzlika w składzie. Jeżeli miałby do nas trafić to wyłącznie po konsultacji z Dominikiem i Mikkelem.
król Bartosz ciągle narzeka na lokalizacje IMP, pewnie mu chodzi o Krosno i Rzeszów to gdzie mu do Lublina ;)
Nie wydaje mi się aby miał rozbić atmosferę. Dlaczego? Przecież Bartek do drużyny wnosi bardzo dużo udziela rad itp. Dominik to chyba bardzo lubi się z Bartkiem akurat.
Lecimy z 1 finałem IMP Grudziądz na torze który przygotowany jak skała. Trening dla Mateusza Jarka i Domina przed najbliższym meczem właśnie tam. A tak serio to wydaje mi się że mogą nasi zawodnicy namieszać dzisiaj.
Lecimy z 1 finałem IMP Grudziądz na torze który przygotowany jak skała. Trening dla Mateusza Jarka i Domina przed najbliższym meczem właśnie tam. A tak serio to wydaje mi się że mogą nasi zawodnicy namieszać dzisiaj.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Na tej agrafce naszym zawsze było trudno
Trudno ale ja lubię oglądać ściganie na tym torze.
Bardzo szybcy wszyscy trzej w pierwszej serii. Dobrze to wygląda.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Optymistycznie nie powiem :)
Jarosław druga młodość :)
Żaden Jarosław. "Hampelek"... 
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Jarek wow
Hampelek robi niesamowite rzeczy. W tym roku widzę lekko wygramy w końcu na tym dziwnym torze ;-)