Nasi rywale - 2022
Re: Nasi rywale - 2022
Bartek dał słowo w Lublinie już ze trzy razy.
Moje Faktury Stal G.
Tak sie robi biznes w Polsce.

Tak sie robi biznes w Polsce.

"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
luCas pisze:Moje Faktury Stal G.
Trzeba przyznać, że forum i FB Stali to teraz kopalnie złota.
1 Sasin - 0,94 Grzyba
;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Co ten Lindgren :D
Zaskakującą wieść przekazał częstochowskiemu Włókniarzowi Fredrik Lindgren po sobotnim turnieju Grand Prix w Gorzowie. Szwed poinformował, że nie weźmie udziału w niedzielnym meczu PGE Ekstraligi i udaje się na L4.
W niedzielę przeciwko Moje Bermudy Stali Gorzów za Szweda stosowane będzie zastępstwo zawodnika
Jeśli ktoś miał jeszcze wątpliwości, to już ich mieć nie powinien :)
Spore wzmocnienie Czestochowy ;) nieźle to wymyslili 
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ej ej w końcu wczoraj dwa dzwony za meta zaliczył ;))) syndrom pokowidowy? Taaak cieeezko go przecież przechodził.
Pisałem ten post nje czytając artykułu, ale miałem czują ;) wzruszająca historia.... I kto tu ma problemy z głową?
Pisałem ten post nje czytając artykułu, ale miałem czują ;) wzruszająca historia.... I kto tu ma problemy z głową?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Wygląda na to ze Freddie sie po prostu obraził a ze teraz do 13.08 nie ma GP to wykorzystal okazje.
Cytuje Sportsboard goscia ktory siedzi tam blisko i zazwyczaj sie nie myli
Chciał przedłużyć kontrakt już teraz, powiedzieli mu, że nie jest w planach na 2023. Jest akcja jest reakcja. Frajer i tyle. Zaplanowana akcja bo nie ma GP do sierpnia
Chciał przedłużyć kontrakt już teraz, powiedzieli mu, że nie jest w planach na 2023. Jest akcja jest reakcja. Frajer i tyle. Zaplanowana akcja bo nie ma GP do sierpnia
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
To tylko pokazuje jak traktuje kolejny już sezon Włókniarza swojego głównego chlebodawce. Ktoś się na tego pajaca jeszcze nabierze? Pewnie niestety tak...
CKM1946 pisze:Wygląda na to ze Freddie sie po prostu obraził a ze teraz do 13.08 nie ma GP to wykorzystal okazje.
No odjebał na maksa. Ale hard. Po tym jak przez te wszystkie lata dawali mu kolejne szanse. No niestety tak czy siak Włókniarz ma po sezonie, bo z tych zawirowań już nie wybrną, drużyny z tego nie będzie (gdzie Świdnicki i Misiek mogli zrobić różnicę). Mam nadzieję że go za to chociaż zleją i do końca sezonu już nie pojedzie. Zero profesjonalizmu.
PS. Madsen u was w tym wypadku rozbije bank. Dostanie każdą kwotę ;)
Sebekmotor pisze:To tylko pokazuje jak traktuje kolejny już sezon Włókniarza swojego głównego chlebodawce. Ktoś się na tego pajaca jeszcze nabierze? Pewnie niestety tak...
Lubiłem god jeszcze 3-4 lata temu za styl jazdy. Dużo widział, był szybki, jeździł ostro ale nie po chamsku. Kawał ch***. Znajdzie się ktoś, nawet nie wiadomo czy my nie będziemy musieli się skusić, bo przeca ZZ za rok nie będzie, a wcale innych łatwo wyrwać nie będzie. Bo kogo? Holdera z Zerovii? W Gorzowie nie sypie się aż tak jak miało sypać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Daj spokój. Już zamiast tego wała wolałbym dać szansę komuś z pierwszej ligi. Po takim numerze został typowi GKM albo beniaminek czyli krańcowi desperaci.
Z 1. Ligi tylko Oskar Fajfer, o ile wróci do dyspozycji sprzed złamania obojczyka. Na tę chwilę jedzie znacznie gorzej niż przed urazem.
No chyba, że chcemy ponownie zostać drużyną własnego toru i lykniemy Zagara, który odjedzie ze dwa przyzwoite wyjazdy, ale na domowym torze wykręci powyżej 2.0
No chyba, że chcemy ponownie zostać drużyną własnego toru i lykniemy Zagara, który odjedzie ze dwa przyzwoite wyjazdy, ale na domowym torze wykręci powyżej 2.0
Thomsen wczoraj wygrał GP, dziś w swoim 1 starcie wygrywa 5-1 z Bartkiem w Częstochowie i boli go bark więc się wycofuje...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Z autopsji wiem, że bark jest o tyle paskudnym elementem układu ruchu, że raz ruszony lubi dokuczać przez długi czas. W moim przypadku to była niesprawność lewego ramienia na kilkadziesiąt minut, przez jakieś 2 lata. Być może u Thomsena jest o tyle grubo, że wiadomo, że potrwa to parę godzin albo dni, albo okaże się, że podjął zbyt duże ryzyko i uraz się pogłębił. Nie zdziwię się jak usłyszymy, czy też przeczytamy jutro, że Duńczyka czeka przerwa rzędu kilku dni , czy dwóch tygodni.
Ps. Mną rzecz jasna nie zajmował się żaden spec od medycyny sportowej ;)
Ps. Mną rzecz jasna nie zajmował się żaden spec od medycyny sportowej ;)
Te PO dla 6 druzyn troche zmieniaja optyke zawodnikow na wlasne zdrowie. Pewnie niektorzy z nieobecnych by jechali do konca. Ten sezon pokazuje ze jednak szersza lawka ma sens, zwlaszcza przy daremnych juniorach.
Z takimi juniorami jak dziś Włókniarz może nam pomieszać szyki. A tak "dobrze" zaczął sezon Miśkowiak. Przeciwieństwo naszych juniorów.
Dzisiaj umieli go spasować nawet :)
E tam. Niby wszystko gra, juniorzy świetnie, a Gorzów jadący dwoma zawodnikami pozbawia ich bonusa, z Thomsenem pewnie zdobyliby dzisiaj Częstochowę.
Oczywiście chciałoby się, żeby Wiktor odjechał taki mecz jak dzisiaj Misiek, ale raczej się nie doczekamy.
E tam. Niby wszystko gra, juniorzy świetnie, a Gorzów jadący dwoma zawodnikami pozbawia ich bonusa, z Thomsenem pewnie zdobyliby dzisiaj Częstochowę.
Oczywiście chciałoby się, żeby Wiktor odjechał taki mecz jak dzisiaj Misiek, ale raczej się nie doczekamy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Stal jechała w sumie w dwóch zawodników. 6 punktów dorzucił też Woźniak, który nie przywiózł żadnego rywala za plecami. Do tego Paluch i Thomsen dorzucili po 2 oczka i uskrobali łącznie 40 pkt, więc ten Włókniarz wcale taki mocny nie jest.
Senator Władysław wieszał złote medale półbogom z Jancarza i wieszczył kryzys Motoru Lublin. A tu Stał nie dała rady wywieźć choćby bonusa z Częstochowy, a my wygraliśmy w Lesznie. Jak to w ogóle wytłumaczyć? Thomsena nie było tak samo jak Lindgrena, więc to chyba nie to.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Stanie Włókniarz w 2 biegu u siebie z juniorami Motoru i skończy się wygrana ktoregos z naszych. Założę się
Ratajczak po serii 21 wyścigów bez trójki lubi to
Sebekmotor pisze:Stanie Włókniarz w 2 biegu u siebie z juniorami Motoru i skończy się wygrana ktoregos z naszych. Założę się
O co?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
O piwko na stadionie.