Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 51:39 (106:74)
Re: Motor Lublin - Ostrovia Ostrów Wlkp. 51:39 (106:74)
Maksym po prostu w 15 wyścigu przekazał "kto nie skacze..." Walaskowi pozdrowienia od Jurka Mordela;)
Ostatnio zmieniony 20 czerwca 2022, o 20:49 przez KrzysiekS, łącznie zmieniany 1 raz.
A nie pomyśleliście, że MOŻE Drabik po prostu nie wiedział kto zwyciężył w biegu, wobec czego trzeci zawodnik wcale by nie miał bonusa? Przecież mogło tak być, prawda?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
I nie rozumiał jak mechanicy i kierownik mu machali żeby jechał do mety? Co za przypadek.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
- Dragon_Juventino
- Junior
Dragon_Juventino pisze:PS dalej drąży... słoma z butów no no...
No tak jest o czym pisać... Nie popieram tego jak zachował się nasz zawodnik i rozmowa z nim być powinna z zapytaniem jaka była przyczyna tego, oczywiście bez mówienia o tym w mediach.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
nie wiem. Drabik wie, więc powinno się go o to zapytać.RadeKas pisze:I nie rozumiał jak mechanicy i kierownik mu machali żeby jechał do mety? Co za przypadek.
pozdrawia:
Rafał Borowski
Rafał Borowski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Rozmowa byłaby ok. Ale po odpowiedzi "jestem osobą ubiegającą się o to żeby dyspozycja w każdym wymagającym pojedynku była normatywna" chyba niewiele wniesie. Dopóki Maks robi punkty i jest obwołany na forum "przekotem" to to się broni. Niech opowiada największe farmazony świata, niech siedzi tyłem do kierunku jazdy, a obchód toru niech robi w sombrero i fraku jednocześnie. Ale to, że nie wychodzi do kibiców po meczu z drużyną (tak tak - z jednym wyjątkiem) to dla mnie sytuacja nie do zaakceptowania. Nikt mi nie powie, że Maks zachowuje się normalnie.
z nim się raczej nie da sensownie rozmawiać, więc mało prawdopodobne że ktoś się zdecyduje.
film wrzucony dzisiaj, dla odmiany od długich i okrągłych zdań, tym razem powiedział tyle ile musiał - https://www.youtube.com/watch?v=O13VIkLW7sg
film wrzucony dzisiaj, dla odmiany od długich i okrągłych zdań, tym razem powiedział tyle ile musiał - https://www.youtube.com/watch?v=O13VIkLW7sg
Dragon_Juventino pisze:PS dalej drąży... słoma z butów no no...
Z Maksem i tak zarówno media jak i SM obchodzą sie dość łagodnie. Holder po akcji z Bjerre był grillowany tak z 5 razy gorzej i to ze wszystkich stron.
Aczkolwiek nie, żebym takie grillowanie popierał. Zachował sie nieodpowiednio, krytyka jest na miejscu, ale z umiarem. To nie jest temat, żeby nim żyć tygodniami.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Zachowuje się inaczej, coś w tym złego? Może nie lubi tych podziękowań, ja szczerze mówiąc też ich nie lubię, dla mnie zalatuja sztucznością, może dla takiego Drabika też? Bo jak to.wyglada jak zawodnik x dziś macha szalikiem np. Motoru a dzień później jakiegoś klubu w Szwecji?Zenujaco. Ja wymagam od naszych zawodników zaangażowania i profesjonalizmu. Wystarczy.
Przed zawieszeniem nie cierpiałem Maksa jeśli chodzi o funkcjonowanie poza torem. Liczyłem, że po zawieszeniu zmieni się to na plus. Jak widać moje nadzieje były raczej złudne.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
I to jest jakiś problem?
Tak. Jest elementem projektu Motor Lublin - kandydat na mistrza Polski. Kibicują mu najlepsi kibice na świecie, którzy mimo że obcy przyjęli go jak swojego i nieba by mu przychylili. Ci kibice nie zrobili mu nic złego żeby ich olewać ciepłym moczem.Sebekmotor pisze:Zachowuje się inaczej, coś w tym złego?
Nie. Od lat w klubie był jakiś zawodnik, kory wybitnie działał mi na nerwy. Przez lata Karol Baran, 2017 Bierny Pedersen, 2018, Mistrz Australii, 2019-2021 rusek.
Ciężko żeby wszystkich uwielbiać.
Ciężko żeby wszystkich uwielbiać.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Niech pojedzie kilka słabszych spotkań to zobaczymy jak go zaczną traktować najlepsi kibice na świecie. Sam chyba uwierzyłeś w propagandę najlepszych kibiców na świecie. Motor Lublin wiedział kogo bierze. Jak prezesi będą niezadowoleni to odejdzie, póki co cisza w temacie..
oj zrobiło się patetycznie. A kto przez ogół nie został przyjęty jak swój?
Prawda jest taka, że dla wielu osób, w tym mnie, Maksym nie jest ulubieńcem, ale dopóki robi punkty to ma kredyt zaufania. Są pewne granice, które w piątek lekko nagiął. Nie robiłbym z tego tragedii, ale ładnie się na pewno nie zachował. Tylko od niego zależy czy tym zaufaniem będzie się cieszył i czy ci nieprzekonani kibice przejdą na jego stronę. Mam wrażenie, że przez długi czas podobne problemy były z Mikkelem. Oczywiście inne charaktery, ale Duńczyk też miał swoje gówniarskie zachowania, które irytowały. Ale jest przeambitny, naturalny w okazywaniu emocji. Natomiast w Drabiku nie widzę cienia autentyczności, słowa nauczone na pamieć ze słownika synonimów to nie jest mój klimat.
Prawda jest taka, że dla wielu osób, w tym mnie, Maksym nie jest ulubieńcem, ale dopóki robi punkty to ma kredyt zaufania. Są pewne granice, które w piątek lekko nagiął. Nie robiłbym z tego tragedii, ale ładnie się na pewno nie zachował. Tylko od niego zależy czy tym zaufaniem będzie się cieszył i czy ci nieprzekonani kibice przejdą na jego stronę. Mam wrażenie, że przez długi czas podobne problemy były z Mikkelem. Oczywiście inne charaktery, ale Duńczyk też miał swoje gówniarskie zachowania, które irytowały. Ale jest przeambitny, naturalny w okazywaniu emocji. Natomiast w Drabiku nie widzę cienia autentyczności, słowa nauczone na pamieć ze słownika synonimów to nie jest mój klimat.
Będą go traktować normalnie. To między innymi odróżnia nas lubelaków i to właśnie dlatego my wyznaczamy standardy. Ja nigdy nie byłem fanem Maksa ale bardzo się cieszyłem jak pojechał w pierwszych meczach i dalej mu kibicuję jako zawodnikowi Motoru. Ale jego niektórych zachowań nie rozumiem i to się po prostu nie broni. Zwłaszcza że przyszedł dołek formy.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ja akurat takich zawodników lubię ;) lubiłem Karola, Grosze, teraz Maksa, Mikkela itd. Najbardziej wkurzał mnie zawsze Miesiąc...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Gelo pisze:Będą go traktować normalnie. To między innymi odróżnia nas lubelaków i to właśnie dlatego my wyznaczamy standardy. Ja nigdy nie byłem fanem Maksa ale bardzo się cieszyłem jak pojechał w pierwszych meczach i dalej mu kibicuję jako zawodnikowi Motoru. Ale jego niektórych zachowań nie rozumiem i to się po prostu nie broni. Zwłaszcza że przyszedł dołek formy.
Noo np takie, że cały stadion wstaje? ;)) soryy musiałem :D
Trudno. Ja to przeboleję. Akurat nie miałem na myśli wstawania co docenienie klasy rywala podziękowania za rywalizację itd. Taki patos etos i Aramis...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Na meczu że Sparta we Wrocławiu siedzialem na trybunie głównej ubrany w barwy i tyle ile ciepłych słów o naszym klubie usłyszałem to szok. Także nie tylko w Lublinie docenia się klasę rywala.
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Kibicują mu najlepsi kibice na świecie, którzy mimo że obcy przyjęli go jak swojego
Podobno faceci sie tak nie zginają, a tu proszę
- Retrospeedway
- Senior
Ja się bardziej boje że może mu coś odbić i przed playoff przyjdzie do klubu i powie że zrywa kontrakt bo go żużel nie bawi.