Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Dobrze ze gkm wygrał i to bez Nickiego, walka o 6 miejsce jest pasjonującą.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Krakowiak klasa 100%. Szacun dla chłopaka, kapitalne zawody.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
CKM1946 pisze:papi pisze:sam uważałem, że Czewa jest zbudowana mądrze i perspektywicznie, ale jednak ani Jeppesen, ani Smyk to raczej nie zawodnicy, którzy w seniorskim żużlu zrobią sukcesy. Kariery Duńczyków czasem układają się dość dziwnie (Madsen, Kildemand, nawet nasz Mikkel, czy chyba najlepiej zapowiadający się Jepsen), ale w tym momencie nie ma dla niego miejsca wśród najlepszych. Także pod Jasną Górą materiał na hydrę był, ale raczej nie tym razem
Ile razy ja tutaj pisałem że ten zespół jest bardzo przeciętny to próbowano mi wmówić że Lindgren to klasowy zawodnik. Właśnie dymają go Kasprzaki , Krakowiaki albo inne Jakobseny. Sami sobie robimy teraz smród w tabeli.
Mecz ten też Kędziora fatalnie poprowadził , aż się prosiło dać rozpędzonego Miśkowiaka w 8 i 11 biegu.
W jaki sposób chciałeś dać Miskowiaka w 8 i 11 biegu ?
Tymczasem w Łodzi zalatuje drugą ligą 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Smirnek_
- Senior
Trochę za mały dla nas :)
Przesuniem jak pałac Lubomirskich.
Dominikowi zabrakło 1 pkt...
Mało oglądam Motowizję, ale komentator to jakiś poziom rynsztoka
Ogólnie zawody nudne okrutnie. Z zewnętrznych pól praktycznie nie szło nic dobrego ujechać, a szczególnie nie udało to się Dominikowi. Dwa razy czwarte miejsce.
Głównie start a po trasie niemal zero mijanek. Szkoda Dominika...
A komentarz na tym kanale właśnie taki jest...
Głównie start a po trasie niemal zero mijanek. Szkoda Dominika...
A komentarz na tym kanale właśnie taki jest...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
mat198710 pisze:CKM1946 pisze:papi pisze:sam uważałem, że Czewa jest zbudowana mądrze i perspektywicznie, ale jednak ani Jeppesen, ani Smyk to raczej nie zawodnicy, którzy w seniorskim żużlu zrobią sukcesy. Kariery Duńczyków czasem układają się dość dziwnie (Madsen, Kildemand, nawet nasz Mikkel, czy chyba najlepiej zapowiadający się Jepsen), ale w tym momencie nie ma dla niego miejsca wśród najlepszych. Także pod Jasną Górą materiał na hydrę był, ale raczej nie tym razem
Ile razy ja tutaj pisałem że ten zespół jest bardzo przeciętny to próbowano mi wmówić że Lindgren to klasowy zawodnik. Właśnie dymają go Kasprzaki , Krakowiaki albo inne Jakobseny. Sami sobie robimy teraz smród w tabeli.
Mecz ten też Kędziora fatalnie poprowadził , aż się prosiło dać rozpędzonego Miśkowiaka w 8 i 11 biegu.
W jaki sposób chciałeś dać Miskowiaka w 8 i 11 biegu ?
rezerwa zwykla za Jeppesena
METHANOL ADVENTURE TEAM
jarkur pisze:Perez pisze:Saeyl pisze:Na razie jest tylko info od dziewczyny Gleba, że bez złamań.
Żona i jednocześnie dziewczyna? Chlopak się bawi.
No przecież żona mu się zdezaktualizowała zaraz po zdobyciu polskiego paszportu. Kawaler z odzysku.
To nie jest przypadkiem dowód na wyłudzenie polskiego paszportu i sprawa dla prokuratury?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
papi pisze:Dominikowi zabrakło 1 pkt...
A po co mu ten SEC, skoro za rok będzie jeździć w GP :)
#NajśmieszniejszaLigaŚwiata
Czarek pisze:To nie jest przypadkiem dowód na wyłudzenie polskiego paszportu i sprawa dla prokuratury?
obywatelstwa i tak nie mogą go pozbawić. A kwestie ewentualnego wyłudzenia to chyba bada jakiś urząd imigracyjny czy coś w tym stylu. Ale przed przyznaniem "paszportu"
Ale się kurzy w tej Bydgoszczy dzisiaj
dopiero na prostej zawodnicy wracają na wizję 
Oby nam przyszło za rok rozgrywać w ekstralidze derby wschodu.
Oby nam przyszło za rok rozgrywać w ekstralidze derby wschodu.
Przy takiej pogodzie to nie ma co się dziwić, że taka kurzawa. W Gorzowie jeszcze gorzej, bo 37 stopni jest tam w cieniu...
- Dragon_Juventino
- Junior
Wym. Kenan Ref... kocham :)
Jak Byki przyjechały do nas na U24 to ktoś na trybunach rzucił "kejnan ref, chyba jakiś Norweg" :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Bardzo brzydko wyglądający upadek miał dziś też Wiktor Trofimow... po którym stracił przytomność na trochę... Na razie brak informacji na temat jego zdrowia. Poniżej w linku film z upadku.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1006439/zuzel-kotlowalo-sie-tam-od-poczatku-zobacz-upadek-wiktora-trofimowa
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/1006439/zuzel-kotlowalo-sie-tam-od-poczatku-zobacz-upadek-wiktora-trofimowa
Prawie cały mecz Zengota toczył się pod taśmą to nagle w 15 biegu sędziemu się uwidziało wykluczać, gdzie na powtórkach było drgnięcie może z 2mm aby. Aż parę powtórek było bo ciężko było dostrzec ten ruch. I to jeszcze w tak ważnym meczu, gdzie 15 bieg decydował o dwóch punktach meczowych.
Czerwona kartka też wg mnie niezrozumiała. Za gorsze rzeczy zawodnicy dostawali żółtą, np. uderzenie Berntzona przez Pawlickiego w kask.
Czerwona kartka też wg mnie niezrozumiała. Za gorsze rzeczy zawodnicy dostawali żółtą, np. uderzenie Berntzona przez Pawlickiego w kask.
Anton kopie w koło i czerwona, a Ortopeda z Leszna szarpie za kask i tylko żółta 
Zachodzę w głowę, jak ten Szostak zrobił 6 punktów w Lublinie.
Ostrów ponoć pierwszy raz miał możliwość zrobić tor pod siebie, a jeżdżą jakby w ogóle tego toru nie znali.
Ostrów ponoć pierwszy raz miał możliwość zrobić tor pod siebie, a jeżdżą jakby w ogóle tego toru nie znali.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wrocław jedzie niemrawo a Ostrów na swoim torze robi duże błędy.
Walasek zrezygnował z bonusa na ostatnim wirażu i puścił Janowskiego przed siebie ;-) nie mogłem się powstrzymać musiałem to napisać hehe
Walasek zrezygnował z bonusa na ostatnim wirażu i puścił Janowskiego przed siebie ;-) nie mogłem się powstrzymać musiałem to napisać hehe