Żużel w TV
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Żużel w TV
Lepiej tzn jak? A może co robił ,a robić nie powinien? I jakie ma wobec siebie oczekiwania Wiktor? Tym wpisem sugerujesz, że nie podchodzi do żużla na poważnie, chociaż przesłanek ku temu brak. Przynajmniej ja o niczym takim nie słyszałem.
Gdyby Oskar Bober poważniej podchodził do żużla i lepiej wykorzystał czas, to dzisiaj zamiast w Rawiczu, to jechałby na Markecie w SGP. Takie jest moje zdanie, czy Ci się podoba czy nie.
Mniej więcej taki to jest poziom dyskusji.
Oskarżasz zawodnika wprost o brak profesjonalizmu i zbyt lekceważący stosunek, jakby nie było, swojej pracy, nie podajesz ani grama argumentu na poparcie swojego zdania i jeszcze się oburzasz, że ktoś go kwestionuje. Słabe to strasznie.
Oskarżasz zawodnika wprost o brak profesjonalizmu i zbyt lekceważący stosunek, jakby nie było, swojej pracy, nie podajesz ani grama argumentu na poparcie swojego zdania i jeszcze się oburzasz, że ktoś go kwestionuje. Słabe to strasznie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Kolejne zawody błotne się dzisiaj szykuja?
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Flagg pisze:Gdyby Oskar Bober poważniej podchodził do żużla i lepiej wykorzystał czas, to dzisiaj zamiast w Rawiczu, to jechałby na Markecie w SGP. Takie jest moje zdanie, czy Ci się podoba czy nie.
Ale, że ja?
super zawody pole B i nuda
Po raz kolejny Praga pokazuje ze nie zasluguje na GP. Wieje nuda .....normalnie usypiam......
2 dni nudy dokładnie... Wczoraj juniorzy a dziś "dorośli". Antyreklama naszej kochanej dyscypliny.
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Marketa to od lat dno, Polacy robią im frekwencje, tylko po co ci ludzie tam jadą? Pragę można zawsze odwiedzić, a GP w Polsce jest co najmniej 3 razy w roku
Mikkel jak dziecko we mgle, nic mu tam nie jedzie. Do tego g...no, nie zawody.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
druga cześć zawodów tylko C to i Mikkel pojechał ale dno to GP w Pradze
A pole D to kryminał. Mam nadzieję, że to ostatnie GP w Pradze. Do Pardubic przenieść.
Janowski powinien byc wykluczony z polfinalu. Ciekawe kto sedziuje ? ;p
Sebekmotor pisze:Ale, że ja?
Ale, że nie Ty :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
GIGI pisze:Janowski powinien byc wykluczony z polfinalu. Ciekawe kto sedziuje ? ;p
No jak to kto. Zawieszony w Ekstralidze Kuśmierz xD
GIGI pisze:Janowski powinien byc wykluczony z polfinalu. Ciekawe kto sedziuje ? ;p
Kuśmierz nie podejmuje kontrowersyjnych decyzji.Po GP nie ma magazynu Leszek go nie będzie linczowal publicznie.
Co roku Praga to nuda jak cholera. Pamiętam tylko jedne fajne zawody tam (finał Drużynowego Pucharu Świata kilka lat temu). Wyjątkowo kiepski tor do ścigania, dlatego trudno zrozumieć, że ciągle organizowane są tam rundy SGP. Gorzej było chyba tylko w Tampere w Finlandii.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
CKM1946 pisze:GIGI pisze:Janowski powinien byc wykluczony z polfinalu. Ciekawe kto sedziuje ? ;p
No jak to kto. Zawieszony w Ekstralidze Kuśmierz xD
Ehh, no wlasnie. I gdzie tu sprawiedliwosc? ;)
kdsz pisze:Co roku Praga to nuda jak cholera. Pamiętam tylko jedne fajne zawody tam (finał Drużynowego Pucharu Świata kilka lat temu). Wyjątkowo kiepski tor do ścigania, dlatego trudno zrozumieć, że ciągle organizowane są tam rundy SGP. Gorzej było chyba tylko w Tampere w Finlandii.
Goeteborg też był lipny. Krsko co do zasady w sumie podobnie. Berlin 2001 z wiadomych względów pominę ;) .
Chcą sztucznie podpiąć tlen Czechom żeby na nowo zainteresować ich żużlem. Ale to nie wychodzi. Zawody nudne jak zwykle. Skoro i tak frekwencję nabijają im Polacy to czemu nie zrobić kolejnej rundy w Polsce... PS. Magic do wykluczenia już w półfinale. Że ten typ nie wyciaga żadnych wniosków...
Gelo pisze:Chcą sztucznie podpiąć tlen Czechom żeby na nowo zainteresować ich żużlem. Ale to nie wychodzi. Zawody nudne jak zwykle. Skoro i tak frekwencję nabijają im Polacy to czemu nie zrobić kolejnej rundy w Polsce... PS. Magic do wykluczenia już w półfinale. Że ten typ nie wyciaga żadnych wniosków...
Dlaczego nie zrobią GP w Pardubicach?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Perez pisze:
Kibic Lbn nie gadaj glupot bo po meczu w Gorzowie gdzie było 0,0,0 byłem tylko i az zaniepokojny jego postawa a nie wyrzucałem go ze składu.
Nie piję tu do Ciebie tylko skłonności na forum. Padały takie teksty:
.Spektakularny zjazd. Aż ciężko uwierzyć. Hlib się przypomina
Obowiązki ojcowskie to trudnie obowiązki. Robi wszystko, żeby skończyć jak brat. Jest na jak najlepszej drodze, by stać się typowym przeciętniakiem.
Przeciętniakiem to on już jest. Teraz robi wszystko, żeby za 2 sezony skończyć karierę :) A z jego wykształceniem i podejściem do życia, to obawiam się, że powrót do Rzeszowa i taśma produkcyjna w Borg Warner albo innym PZLu pewna :)
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Dzisiaj o godz 19 Vastervik podejmuje Lejonen Gislaved z Dominikiem i Maksem w składzie.
Włączamy eleven sport 1
Włączamy eleven sport 1
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Rusek pisze:Dzisiaj o godz 19 Vastervik podejmuje Lejonen Gislaved z Dominikiem i Maksem w składzie.
Włączamy eleven sport 1
Bez dwóch zdań to były najlepsze zawody ligowe, jakie miałem okazję oglądać w TV w obecnym sezonie. W kilku wyścigach było niesamowite tasowanie na dystansie. Szczególnie polecam wyścig szósty, w którym Thoernbloma przez bite cztery kółka atakowali Ljung i Lindgren. Super emocjonujący był też bieg ósmy z kapitalną walką Drabika i Ljunga. Świetne ściganie w Vastervik.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
nie myślałem, że kiedyś to napiszę, bo zawsze lubiłem Dudka, ale postawienie na Drabika to złoty pomysł Kępy. Bez względu na to, jak Maks pojedzie w drugiej części sezonu, jest materiałem na maszynę, gościa który potrafi wozić trójkę za trójką. Czyli coś, czego Dudek nigdy nie miał i mieć już raczej nie będzie. Z pamięci, komplety Dudka kojarzę dwa - w Challengu, który dał mu pierwszy awans do GP i w kluczowym meczu o utrzymanie 2018 z Unią Tarnów.