Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Chętnie kupię bilet normalny
Kupię bilet na dzisiejszy mecz. Może być ulgowy lub dzieciecy
Może ktoś chętny na sobotnie GP? Do sprzedania 6 biletów. PW.
trening czyni mistrza.
Mam do oddania 1 bilet normalny (powiedzmy że za 50 zł) na jutrzejsze Grand Prix - sektor G36, rząd 25.
Nie wiem, czy na wcześniejsze mecze u nas były bilety dla krwiodawców, ale teraz są. Nie wiem tylko, czy jest limit.
Były juz nie raz. Zazwyczaj jest to limit dzienny - 50 pierwszych osób dostaje bilet i akcja trwa ileś tam dni. Przy czym uprzedzam, że trzeba zając kolejke pewnie gdzieś godzine przed otwarciem punktu :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Nie jest aż tak źle - przyszedłem przed 10, miałem numer 46 i już kończę płytki oddawać :)
Leniu pisze:Nie jest aż tak źle - przyszedłem przed 10, miałem numer 46 i już kończę płytki oddawać :)
Flagg dobrze napisał bo:
To, że miałeś numerek 46 nie oznacza, że byłeś 46 stym dawcą w tym dniu a już napewno jeśli byłeś dopiero około godz 10ej(o tej porze to już dawno setka jest przekroczona). O tej porze to można być czasami nawet 246 stą osobą ale mogłeś być też 146sty. Chodzi o to, że numerki wydają od 1 do 100 a później znowu od początku od 1 do 100 i tak w kółko ;)
No chyba, że jako 46sta osoba odebrałeś bilet podając prawidłowe hasło.
Raczejj pisze:Leniu pisze:Nie jest aż tak źle - przyszedłem przed 10, miałem numer 46 i już kończę płytki oddawać :)
Flagg dobrze napisał bo:
To, że miałeś numerek 46 nie oznacza, że byłeś 46 stym dawcą w tym dniu a już napewno jeśli byłeś dopiero około godz 10ej(o tej porze to już dawno setka jest przekroczona). O tej porze to można być czasami nawet 246 stą osobą ale mogłeś być też 146sty. Chodzi o to, że numerki wydają od 1 do 100 a później znowu od początku od 1 do 100 i tak w kółko ;)
No chyba, że jako 46sta osoba odebrałeś bilet podając prawidłowe hasło.
O 10 godzinie 146 osób, to może być, ale w poniedziałek/czwartek, a nie we wtorek ;) Ale jak później poszedłem potwierdzić oddanie na liście, to faktycznie po mnie zapisanych było tylko kilka osób, a kilka zapisanych nie oddało, czyli pewnie nie wszystkie 50 biletów z tego dnia poszło.
ja dwa razy oddawalem krew a bilet. Za pierwszym razem było faktycznie w miarę ok, pzyszlismy na jakies 20 minut przed otwarciem punktu i jeszcze sie załapaliśmy. Za drugim razem byłem dwa dni pod rząd. Najpierw 20 minut przed, a nastepnego dnia niemal godzinę. W obu przypadkach byłbym grubo po limicie 50 biletów :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:ja dwa razy oddawalem krew a bilet. Za pierwszym razem było faktycznie w miarę ok, pzyszlismy na jakies 20 minut przed otwarciem punktu i jeszcze sie załapaliśmy. Za drugim razem byłem dwa dni pod rząd. Najpierw 20 minut przed, a nastepnego dnia niemal godzinę. W obu przypadkach byłbym grubo po limicie 50 biletów :)
Albo Ty miałeś takiego pecha, albo ja szczęście :)
Niezłe jaja. Uważajta, bo zaraz Ostafinskie napiszo, że w Lublinie sobie żyły wypruwajo za bilety!
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Kupię bilet normalny jakby ktoś miał na zbyciu. Pw.
Ostatnio zmieniony 1 czerwca 2022, o 20:34 przez Perez, łącznie zmieniany 1 raz.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ja też chętnie kupię bilet, a nawet kilka, ale 1 już mnie bardzo ucieszy.
Kupię 1 normalny i 1 ulgowy albo każdy pojedynczo.
Kupię jeden bilet normalny.
kontakt 511536456
kontakt 511536456
Sprzedam 2 normalne. Sektor BC
zombie pisze:Sprzedam 2 normalne. Sektor BC
Biorę oba
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Daj na priv
Mam do sprzedania 2 normalne na BC.
Marun pisze:Mam do sprzedania 2 normalne na BC.
Jestem zainteresowany. Priv.
Sprzedam wejściówke na jutrzejszy mecz. Tel 780047122
Sektor BC
Sektor BC
Panowie wielka prośba,bilet dla dzieciaka jak by miał ktoś na zbyciu.
511-536-456
Proszę !;)
511-536-456
Proszę !;)
Cześć, z racji, że nie mogę być na dwóch ostatnich domowych meczach, to mam do sprzedania karnet normalny.
Cena 100 zł, czyli koszt dwóch biletów.
Tel. 507-117-478.
Dziś do 16 jestem na Krakowskim i można odbierać. Kto pierwszy ten lepszy. :)
Cena 100 zł, czyli koszt dwóch biletów.
Tel. 507-117-478.
Dziś do 16 jestem na Krakowskim i można odbierać. Kto pierwszy ten lepszy. :)