Motor Lublin - Unia Leszno (6.05.2022 g 20:30)
Re: Motor Lublin - Unia Leszno (6.05.2022 g 20:30)
Co za czasy że nie ma się do czego przyczepić :-) Gela klasyk nabiera znaczenia na czasie. Wiadomo co robimy z tą ligą :-) przynajmniej na tą chwilę.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Nic nie rozumiem. Co za miazga. Po takich meczach jak ten nasuwają się dwa pytania. 1. Kogo chcesz na przyszły sezon w Motorze? 2. Po co ?
- m.a.c.i.e.k.s
- Junior
Proszę mi tylko wytłumaczyć logikę wstawienia Bowesa w z/z jednocześnie nie dając mu jechac żadnego biegu z programu, stosując zmianę zwykłą.
Mecz, którego się obawiałem najbardziej poszedł 'najgładziej'.
Wielkie słowa uznania dla naszych zawodników. Oby utrzymali taką formę do końca sezonu!
PS. Hampel mógł być wykluczony przy upadku, prawda?
Mecz, którego się obawiałem najbardziej poszedł 'najgładziej'.
Wielkie słowa uznania dla naszych zawodników. Oby utrzymali taką formę do końca sezonu!
PS. Hampel mógł być wykluczony przy upadku, prawda?
Raczej nie, bo był już z przodu na wejściu w 1. Łuk 2 okrążenia
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Właściwie to ciężko cokolwiek coś napisać. Szok. Unia została rozbita w pył. Z Dominikiem w składzie nie wyszła by z 30. To najlepiej świadczy o piekielnej sile zespołu.
m.a.c.i.e.k.s pisze:Proszę mi tylko wytłumaczyć logikę wstawienia Bowesa w z/z jednocześnie nie dając mu jechac żadnego biegu z programu, stosując zmianę zwykłą.
Może ktoś zasłyszał w parkingu, że jedzie Mencel i szybko zgłosili Frasera, bo uznali, że z nim ma szansę na punkta?
Przy innym wyniku raczej sztab postąpiłby inaczej biorąc pod uwagę to jak dobrze taktycznie rozgrywane są nasze mecze w tym sezonie.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Powtoreczka meczu, dwa linki, prawdopodobne trzeba się zalogować aby obejrzeć a najlepiej zainstalować aplikacje i śmiga jak złoto.
https://vk.com/video-53550004_456241169 ... 1e63fba138
https://vk.com/video-81427162_456239221 ... f478b10915
https://vk.com/video-53550004_456241169 ... 1e63fba138
https://vk.com/video-81427162_456239221 ... f478b10915
Nie. Doyle usilnie próbował zastopować łokciem wyprzedzającego go Hampela, do tego stopnia, że zapomniał skręcić, czym wypchnął Jarka w stronę Kołodzieja, a na tylne koło tegoż najechał Cierniak.m.a.c.i.e.k.s pisze:PS. Hampel mógł być wykluczony przy upadku, prawda?
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Motor-Unia 58:32 no comment
CKM1946 pisze:To był pokaz mocy.
W tej chwili to wygląda na:
1. Lublin
2,3,4,5,6 pierdolnik
8. Ostrów :D
Nieco inaczej to widzę:
1. Lublin
2,3. Gorzów, Częstochowa
4,5,6,7 pierdolnik
8. Ostro po swoje...
Moim zdaniem ciężko pozytywnie wyróżnić Częstochowę czy Gorzów. Włókniarz pojechał 1 dobry mecz - słownie jeden. Gorzów owszem w Grudziądzu pokazał różnicę klas, powalczył w Lesznie, no i zdobył rekordową liczbę punktów w starciu z Motorem
w dodatku chwilowo jadą bez Woźniaka, no i w starciu z Toruniem cienko pierdzieli przez dłuższy czas.
Grudziądz został dwukrotnie brutalnie zweryfikowany, więc raczej marzenia o miejscu wyższym niż 7. odjadą. A tak to jest Motor, tylko Motor! A reszta to gwiezdny pył jak mawiał doktor Rompała.
Grudziądz został dwukrotnie brutalnie zweryfikowany, więc raczej marzenia o miejscu wyższym niż 7. odjadą. A tak to jest Motor, tylko Motor! A reszta to gwiezdny pył jak mawiał doktor Rompała.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Na obecną fazę sezonu jesteśmy najmocniejszą ekipą. Bez dwóch zdań. Ale dalej uważam, że naszym najgroźniejszym rywalem będzie Włókniarz. Chodzi o potencjał i konstrukcję drużyny. Gorzów jest specyficzny. Wystarczy, że jeden ma słabszy dzień i wynik odjeżdża.
Ciagle jestem w malym szoku po wczorajszej wygranej. Najbardziej cieszy mnie jazda Cireniaka i HampelA. Sledze zuzel od lat 80-tych i tak jezdzacego Jarka to dawno juz nie widzialem. Maks to kozak jakich malo, nie wystawia nogi i idzie za kolo. Mikkel jest fenomenalny. Brawo druzyna! Jest moc!
Ogrywamy wielką Unię Leszno do 32, a ruch na forum, jakbyśmy wlepili 15-stoma Rybnikowi 2020 :)
Ktoś po meczu z Apatorem napisał, że był to najlepszy mecz Motoru od powrotu do Eligi. Biorąc pod uwagę klasę rywala, jego aktualną formę, nasze osłabienia, jazdę w pięciu, status meczu zagrożonego - zaryzykuję, że wczorajszy mecz z Unią mógł byc najlepszych w historii żużla w Lublinie. Oczywiście czysto subiektywnie, bo nie widziałem spotkań przed 1990.
To była po prostu totalna miazga. Kleiło wszystko, a na starcie to wyglądało jakby nasi jechali na Unię U-24. Wszyscy na trybunach (przynajmniej w okolicach gdzie siedzieliśmy) przecierali totalnie oczy ze zdumienia co się na torze wyprawiało. Nie ma sensu wystawiac indywidualnych laurek, skoro 5 gości robi 58 punktów. To średnio wychodzi więcej niż 7 robiących 75 :)
Ale tez nie ma co popadac w euforię i wieszać sobie medali na szyji. Rok temu tez gdzieś na początku wklepaliśmy Sparcie, a jak przyjechali do nas na finał, to Motor gonił wynik. Leszno to cholernie doświadczona drużyna i potrafi wyciągać wnioski. Wiec spokojnie jedziemy swoje i zbieramy kolejne punkty. To pierwsze miejsce po RZ najpewnie będzie oznaczało jazdę z Grudziądzem/Toruniem, wiec gra jest warta świeczki.
Jeszcze dwa słowa. Jedno o kibicach. Nie wiem, czy to kwestia tego, że przyjechała Unia, ale od samego początku ogień szedł niesamowity. Czuć było, że kazdemu się po prostu chce :) Nawet na trybunie VIP pierwszy raz nie było chyba wolnych krzesełek.
A drugie to klasa druzyny z Leszna. Mimo takiej wtopy wyszli to kibiców, zafrówno swoich jak i do nas. I nie unikali wywiadów. No ale klase albo się ma albo sie struga debila przed TV, że "byliśmy do dyspozycji mediów, ale nikt nie chciał z nami rozmawiać".
Ktoś po meczu z Apatorem napisał, że był to najlepszy mecz Motoru od powrotu do Eligi. Biorąc pod uwagę klasę rywala, jego aktualną formę, nasze osłabienia, jazdę w pięciu, status meczu zagrożonego - zaryzykuję, że wczorajszy mecz z Unią mógł byc najlepszych w historii żużla w Lublinie. Oczywiście czysto subiektywnie, bo nie widziałem spotkań przed 1990.
To była po prostu totalna miazga. Kleiło wszystko, a na starcie to wyglądało jakby nasi jechali na Unię U-24. Wszyscy na trybunach (przynajmniej w okolicach gdzie siedzieliśmy) przecierali totalnie oczy ze zdumienia co się na torze wyprawiało. Nie ma sensu wystawiac indywidualnych laurek, skoro 5 gości robi 58 punktów. To średnio wychodzi więcej niż 7 robiących 75 :)
Ale tez nie ma co popadac w euforię i wieszać sobie medali na szyji. Rok temu tez gdzieś na początku wklepaliśmy Sparcie, a jak przyjechali do nas na finał, to Motor gonił wynik. Leszno to cholernie doświadczona drużyna i potrafi wyciągać wnioski. Wiec spokojnie jedziemy swoje i zbieramy kolejne punkty. To pierwsze miejsce po RZ najpewnie będzie oznaczało jazdę z Grudziądzem/Toruniem, wiec gra jest warta świeczki.
Jeszcze dwa słowa. Jedno o kibicach. Nie wiem, czy to kwestia tego, że przyjechała Unia, ale od samego początku ogień szedł niesamowity. Czuć było, że kazdemu się po prostu chce :) Nawet na trybunie VIP pierwszy raz nie było chyba wolnych krzesełek.
A drugie to klasa druzyny z Leszna. Mimo takiej wtopy wyszli to kibiców, zafrówno swoich jak i do nas. I nie unikali wywiadów. No ale klase albo się ma albo sie struga debila przed TV, że "byliśmy do dyspozycji mediów, ale nikt nie chciał z nami rozmawiać".
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
Prostozautu
Wczoraj był super mecz ale nie popadajmy w hurraoptymizm
Fakt - mamy najlepszy team na świecie ale to jest sport i wszystko może się jeszcze zdarzyć a do tego te szesciozespołowe play off. Może być Wspaniale, ale jeszcze poczekajmy bo puchar już nie jednych zgubiła. Nie otwierajmy szampanów póki nie będzie złota.
Fakt - mamy najlepszy team na świecie ale to jest sport i wszystko może się jeszcze zdarzyć a do tego te szesciozespołowe play off. Może być Wspaniale, ale jeszcze poczekajmy bo puchar już nie jednych zgubiła. Nie otwierajmy szampanów póki nie będzie złota.
Prosto z autu - to amatorska strona o tematyce spoortowej
Z pozytywów, baaardzo ucieszyła mnie równiez po meczu uśmiechnięta gęba Maksyma, który razem z pozostałymi ruszył w rundę wkoło stadionu, skakał przez dmuchańce i zbijał piątki z kibicami.
Flagg pisze:A drugie to klasa druzyny z Leszna. Mimo takiej wtopy wyszli to kibiców, zafrówno swoich jak i do nas. I nie unikali wywiadów. No ale klase albo się ma albo sie struga debila przed TV, że "byliśmy do dyspozycji mediów, ale nikt nie chciał z nami rozmawiać".
Rok temu po porażce u siebie ze Sparta jakoś nikt nie przyszedł. Kilka razy robili też cyrki z blokowaniem kamerzystów przy naradach, więc nie przesadzałbym, to ci sami ludzie :)
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ja Flagg pisałem o najlepszym meczu tym w Toruniu . Po tym wczorajszym po prostu brak mi słów. Jestem tym zespołem zachwycony. Kępa zmontował potwora.
Perez pisze:Co za czasy że nie ma się do czego przyczepić :-) Gela klasyk nabiera znaczenia na czasie. Wiadomo co robimy z tą ligą :-) przynajmniej na tą chwilę.
Ja jednak chciałbym się przyczepić o jedną rzecz. W tym meczy nie mieliśmy rezerwowego. Myślę, że dla Janka Rachubika przebywanie z drużyną, poczucie atmosfery takiego meczu to byłoby ogromne doświadczenie.
Flagg, przecież na tym forum wysyp postów jest po porażkach od wielu lat. Pewie wielu na to czeka. Po zwycięstwach i to jeszcze takich nie ma o czym pisać. Ewentualnie większość jest dalej w pozytywnym szoku.
Flagg jest świeżakiem więc można wybaczyć :) ja za dużo w życiu widziałem. Na przyklad to: http://www.speedwayw.pl/dmp/2006/grlu_1.htm
To może wywołać traumę...
Matko bosko, to było tak dawno temu? :(
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Były jakieś kontrowersje w tymeczu? Bo śmiem nie pamietac. A Leszkowi coś bym wypomniał chętnie xD
Gelo pisze:Flagg jest świeżakiem więc można wybaczyć :) ja za dużo w życiu widziałem. Na przyklad to: http://www.speedwayw.pl/dmp/2006/grlu_1.htm
Ale Knappa nie wziac do Grudziadza to jak Dudka z Frankowskim przed mundialem odstrzelic :)
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Wiecie może, co jest planowane w C+ z tego meczu? Bo transmisję miało Eleven, a Dryła pojawił się na torze w kamizelce TV i chyba mikrofon kroczył za zawodnikami, gdy robili rundę honorową po meczu i szli do kibiców.