Żużel w TV
- _piotrusss
- Kadrowicz
Re: Żużel w TV
Lewicki nad tym ubolewał i wyraził nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczymy Artioma na torze. Mam nadzieję, że przed kolejnymi rundami ktoś mu zasugeruje, że lepiej będzie jeśli wyśle Lagucie list miłosny, a widzów GP zostawi bez tego typu wywodów.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
_piotrusss pisze:Lewicki nad tym ubolewał i wyraził nadzieję, że jeszcze w tym roku zobaczymy Artioma na torze. Mam nadzieję, że przed kolejnymi rundami ktoś mu zasugeruje, że lepiej będzie jeśli wyśle Lagucie list miłosny, a widzów GP zostawi bez tego typu wywodów.
Oczywiste jest, że ligi i SGP tracą na nieobecności Rosjan, a nikt na tym nie zyskuje, więc dlaczego ktoś ma o tym nie mówić?
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Poziom niewątpliwie spadł, Holder i Bewley za wiele nie wniosą. Szkoda że Nickiego nie ma
Koledzy zza południowej miedzy po 6. biegach właściwie załatwili drużynę grubasa grabarza z Łodzi. Miał być hit - jest nokaut: 25-11. Brawo.
Szkoda tylko, że zakaz wyprzedzania wprowadzili tam już od pewnego czasu :(
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
kibicLBN pisze:Koledzy zza południowej miedzy po 6. biegach właściwie załatwili drużynę grubasa grabarza z Łodzi. Miał być hit - jest nokaut: 25-11. Brawo.
Trudno w to uwierzyć, ale zmiana nawierzchni zrobila temu torowi jeszcze gorzej niż było to w zeszłym roku.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
W Łodzi żałoba. Witek wyszedł że stadionu. Współczuję kibicom z Łodzi.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:W Łodzi żałoba.
Właściwy człowiek na właściwym miejscu.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Ależ ten Smyk jest bojaźliwy.
Miśkowiak jaką padline jedzie. Jak się nie ogarnie to Lampart ma sporą szansę na IMŚJ
Perez pisze:Slow Fredy czyli to co zwykle.
Otóż nie tym razem.
Wrocław jest słaby jak barszcz bez Łaguty. Nie powalczą o medale raczej.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Do play-offów dużo czasu. Jeszcze można złapać cztery dołki i siedem zwyżek formy.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Kurde, Wy chyba faktycznie macie rację, że w tej telewizji Motor nigdy nie wygrywa, bo jest dobry, tylko inni przegrywają, bo mają jakieś tam problemy. Co to się stało, że Apator przegrał? Nic, po prostu Motor był lepszy i tyle, ale jakoś ciężko im sprowadzić rozmowę na ten kierunek. Teraz pewnie będzie lament, że Sparta przegrała, chociaż, tam akurat nad Woffindenem można się chwilę zawiesić i podrążyć temat.
Leniu pisze:Kurde, Wy chyba faktycznie macie rację, że w tej telewizji Motor nigdy nie wygrywa, bo jest dobry, tylko inni przegrywają, bo mają jakieś tam problemy. Co to się stało, że Apator przegrał? Nic, po prostu Motor był lepszy i tyle, ale jakoś ciężko im sprowadzić rozmowę na ten kierunek. Teraz pewnie będzie lament, że Sparta przegrała, chociaż, tam akurat nad Woffindenem można się chwilę zawiesić i podrążyć temat.
Z kolei na sportsboardzie masz lament ze to klubowa telewizja Motoru. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;)
Dzisiaj po meczu mówiono o nas jak o galacticos, więc nie wiem co wy chcecie.
"king of being stupid" twierdzi, że Dominik nie pojedzie z Unią
I że wróci dopiero po GP w Warszawie
Też mi się tak wydaję, aczkolwiek zobaczymy. Jedno jest pewne w piątek w Lublinie znów mecz na szczycie pierwsza drużyna z drugą drużyną w tabeli w E lidze!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Sorry, ale SB to są takie ścieki, że szkoda klawiatury na jakiekolwiek komentarze tam. Banda zakompleksionych debili, którzy inteligencją nie dorównują nawet amebie.samba pisze:Z kolei na sportsboardzie masz lament ze to klubowa telewizja Motoru. Punkt widzenia zalezy od punktu siedzenia ;)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
trudno Patricka Hansena nie lubić, mimo że ze nienawidzonej przeze mnie Stali :)
fajnie jakby nasz Mikkel spróbował gadać po polsku, ponoć rozumie, co zresztą widać po kuchniach, gdzie nasi nie mówią po angielsku, ale z mówieniem jest jakaś blokada
fajnie jakby nasz Mikkel spróbował gadać po polsku, ponoć rozumie, co zresztą widać po kuchniach, gdzie nasi nie mówią po angielsku, ale z mówieniem jest jakaś blokada
Wilki dołożyły juniorów i wyglądają mega mocno.
Nietrudno mi sobie wyobrazić jak pokonują obecny Falubaz czy Polonię w PO.
Rybnik też solidnie. Jak się ogarną to może nawet uda się utrzymać kosztem Wybrzeża ;)
Nietrudno mi sobie wyobrazić jak pokonują obecny Falubaz czy Polonię w PO.
Rybnik też solidnie. Jak się ogarną to może nawet uda się utrzymać kosztem Wybrzeża ;)
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
papi pisze:trudno Patricka Hansena nie lubić, mimo że ze nienawidzonej przeze mnie Stali :)
Pomyśleć, że w 2018 był w kadrze Motoru ;)
Krosno chyba jeszcze niema ambicji ekstraligowych, ale namieszać mogą i tak jak napisałeś wyeliminować w półfinale jednego z dwóch głównych pretendentów.
kibicLBN pisze:Krosno chyba jeszcze niema ambicji ekstraligowych, ale namieszać mogą i tak jak napisałeś wyeliminować w półfinale jednego z dwóch głównych pretendentów.
IMO nie ma na co czekać. W Krośnie mają momentum i jak się za długo zasiedzą w 1 lidze to włączy im się casus Łodzi. W ogóle uważam, że obecnie, mimo tzw. zabetowanego rynku, to jest bardzo dobry czas na awans do Elipy dla ośrodków, które raczej tam nie bywały. Czyli właśnie Lublin, Ostrów czy choćby Krosno. A nawet Bydgoszcz. Dlaczego? Pierwsza sprawa to oczywiście hajsy z TV. 6 baniek piechotą nie chodzi :) Druga sprawa, byc może nawet ważniejsza, to taki awans poniekąd "zmusza" miasto do inwestycji w stadion. W Ostrowie zainwestowali gruby hajs, ponoć ponad 10 milionów złotych. A przecież nawet w przypadku spadku, to nie zniknie. Juz w tym momencie w 1 lidze mamy kilka klubów, które pod względem infrastruktury sa albo gotowe na Elipe, albo potrzebuja stosunkowo "niewielkich" nakladów: Łódź, Zielona, Rybnik. Będzie też Ostrów. Ja wejdzie Krosno czy Bydzia to też zrobią potrzebne remonty. A to bedzie kolejny argument, żeby powiekszyć Elipe, do czego, moim zdaniem, prędzej czy później dojdzie.
Dlateg ja na miejsu Krosna bym nie czekał. Bo i na co? Czekaja na rozwój Musielaka, Milika i Lebiedievsa? Czy na juniorów, których nie maja i jeszcze wiele lat mieć nie będą?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
-
CKM1946
- Zawodowiec
Moim zdaniem jak Krosno miało awansować to był to zeszły rok. Ten sezon dla mnie Bydgoszcz nie pozwoli na awans nikomu. Falubazy jak na razie gigant na glinianych nogach.
A ja uważam, że Krosno jest mocniejsze niż Bydgoszcz. Polonia ma wiele uznanych nazwisk, ale będących raczej już po drugiej stronie rzeki. W kluczowych momentach raczej odpuszczą, aniżeli będą ryzykować, aby osiągnąć cel sportowy. Krosno z kolei ma w składzie zawodników ambitniejszych i którzy mają coś do udowodnienia - uważam, że Musielak, Lebedevs, a nawet Milik mają jeszcze w sobie sportową złość i chcą pokazać, że nadają się jednak na ekstraligę. No i juniorka w Wilkach o wiele mocniejsza niż rok temu. Chciałbym zobaczyć bezpośrednią konfrontację tych dwóch drużyn w fazie play-off.