Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Nie ma to jak żydowscy złodzieje z TVNu, opłacisz pakiet a dostępu brak 
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
nie no mówię poważnie miałem pakiety na canal+, na eleven, dokupiłem specjalnie eurosport extra, na te SGP i nadal mam wykupić dostęp, którego potwierdzenie wykupienia mi wysłali XD i pieniążki wzięli - piękna sprawa
strims.top :)
kibicLBN pisze:nie no mówię poważnie miałem pakiety na canal+, na eleven, dokupiłem specjalnie eurosport extra, na te SGP i nadal mam wykupić dostęp, którego potwierdzenie wykupienia mi wysłali XD i pieniążki wzięli - piękna sprawa
Spróbuj coś przeładować. Ja mam Eurosport Extra w pakiecie playera i oglądam.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Próbowałem na kompie przez przeglądarkę, przez aplikację w telefonie itd. nic z tego.
papi pisze:strims.top :)
Tak jest.
Korościel z jakimś zamulonym chłopem komentuje, beznadziejnie sztucznie wyglądające komputerowe studio. Cieszę się, że tego nie wykupiłem
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Nie wiem, co Ty chcesz od Lewickiego. Z pewnością lepszy niż "żużlowy kociołek" Noskowicz jarający się jadącymi od siebie o 15 metrów zawodnikami, czy ta bezjajeczna amatorka z Eleven (poza Korościelem i Kuźbickim).
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Capitano w tym roku już wiedział, że wystartuje, przygotowany i potwierdza klasę sportową.
- _piotrusss
- Kadrowicz
Studio rzeczywiście tragedia, wygląda jak teleturniej Hugo. Jednak poza tym wszystko wygląda lepiej niż za BSI, co jak na pierwszy turniej jest dobrym prognostykiem.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Dla mnie na plus to pokazane przed startem tętno :) Chętnie bym je podejrzał również podczas biegu :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
_piotrusss pisze:Studio rzeczywiście tragedia, wygląda jak teleturniej Hugo. Jednak poza tym wszystko wygląda lepiej niż za BSI, co jak na pierwszy turniej jest dobrym prognostykiem.
Oprócz kałuż na torze.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Jakiś zamulony, jakby niewyspany. Nie leży mi jego styl.
Pieczatowski, Kuźbicki i Dryła top. Dobrze też mi się słucha Jabłońskiego i Cegielskiego.
Żeby nie było, że tylko narzekam - turniej prima sort. Dlaczego przez tyle lat cykl omijał Gorican?!
Mikkel dobrze przygotowany i chyba dojrzał do sukcesu w GP.
Pieczatowski, Kuźbicki i Dryła top. Dobrze też mi się słucha Jabłońskiego i Cegielskiego.
Żeby nie było, że tylko narzekam - turniej prima sort. Dlaczego przez tyle lat cykl omijał Gorican?!
Mikkel dobrze przygotowany i chyba dojrzał do sukcesu w GP.
- tezetomaniak
- Trener
No niezłe padolino MM. Byłem pewien, że nie pojedzie w powtórce.
Dlatego zauważ, że w powtórce wziął poprawkę i nie próbował zamykać Thomsena, tylko przytomnie ściął do kredy. Przy takim rozegraniu jak w 1. odsłonie skazał by się na wyjście jako ostatni z pierwszego łuku, więc przekalkulował, że już gorzej nie będzie.
Chociaż w 1 podejściu moment miał świetny, a dojazdu zabrakło
Kargolo pisze:No niezłe padolino MM. Byłem pewien, że nie pojedzie w powtórce.
Dobrze, że przy neymarowaniu sobie nic nie zrobił...
-
CKM1946
- Zawodowiec
Dobry początek GP. Niezłe ściganie , oprawa Discovery to przynajmniej poziom wyżej od BSI. Komentarz Korościel top , Lewicki do poprawki ale to mechanik a nie dziennikarz więc tutaj nie ma co oczekiwać za dużo.
Duży plus
Duży plus
Cieszy że wreszcie mamy żużlowca z czołówki światowej. I jeszcze się chłop wczuł pięknie w rolę kapitana. Koniecznie trzeba zrobić z niego lubelskiego Woffindena.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kibicLBN pisze:Dlatego zauważ, że w powtórce wziął poprawkę i nie próbował zamykać Thomsena, tylko przytomnie ściął do kredy. Przy takim rozegraniu jak w 1. odsłonie skazał by się na wyjście jako ostatni z pierwszego łuku, więc przekalkulował, że już gorzej nie będzie.
Fakt. Wyciągnął ile się dało z tego czwartego pola w pierwszym łuku.
CKM1946 pisze:Dobry początek GP. Niezłe ściganie , oprawa Discovery to przynajmniej poziom wyżej od BSI. Komentarz Korościel top , Lewicki do poprawki ale to mechanik a nie dziennikarz więc tutaj nie ma co oczekiwać za dużo.
Duży plus
Lewicki to fachowiec, praktyk. Jeden z najlepszych obecnie. Ma za zadanie wnosić celne uwagi i spostrzeżenia, a nie domysły, czy przypuszczenia ubierane w piękne słówka, jak to się często słyszy podczas innych duetów. Dla mnie na duży plus.
- tezetomaniak
- Trener
Jak myślicie, w każdej rundzie powie, że brakuje mu ruskich w GP?
Gratulacje dla Mikkela. Swietne zawody. W tym roku GP zaczalem ogladac po angielsku ...w Discovery +...... szczerze polecam :)
RadeKas pisze:Cieszy że wreszcie mamy żużlowca z czołówki światowej. I jeszcze się chłop wczuł pięknie w rolę kapitana. Koniecznie trzeba zrobić z niego lubelskiego Woffindena.
może będę musiał to odszczekać, ale mam wrażenie że Tai już zaczął odcinać kupony. Swoje wygrał, wymarzone DMP też, podpisał kontrakt na 3 lata w Sparcie. Od mistrzostwa w 2018 tylko raz zdobył medal. Ja wiem, kontuzje go nie odpuszczały, ale nie widzę w nim już tego gościa, który był najmłodszym IMŚ. Nie lubie tego coachingowego pierdzielenia o strefie komfortu itp., ale on jest właśnie przykładem, którego tak postrzegam. Znalazł swoje miejsce i nie ma znaczenia, że z bycia najlepszym zostały wspomnienia. A choćby Holder pokazuje, że zmiana środowiska może dać dodatkowego kopa. Bez względu na to, z jaką średnią skończy ten sezon, takiego Chrisa nie widzieliśmy przecież od lat.
Zresztą, w 2018 roku Woffinden powiedział, że za 5 lat skończy karierę (https://przegladsportowy.onet.pl/zuzel/ ... nd/pydq22y), biorąc pod uwagę aktualny kontrakt, tamta szokująca wtedy deklaracja nie zostanie spełniona.
Co do samego GP, cieszy Mikkel. Od lat wiedzieliśmy że puka do światowej czołówki i chyba się udało. Póki co jeden turniej, ale zaczyna się obiecująco, oby tak dalej.
Jeszcze zdanie o Janowskim, jeśli bez Ruskich nie zdobędzie medalu, to chyba już nigdy :)
tezetomaniak pisze:Jak myślicie, w każdej rundzie powie, że brakuje mu ruskich w GP?
Kto?
Dla mnie osobiście wykluczenie onuc było słuszne, ale nie da się zaprzeczyć, że sportowo wnosili sporo do rywalizacji.