Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Gdańsk co roku gorzej w tym sezonie to już będzie zmiana ligi ale na niższą...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
W sumie to mówimy o tym w każdym sezonie i niemal po każdym ich domowym meczu, ale Gdańsk to taki żużlowy... Stan umysłu :) Łódź w sumie niewiele lepsza
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
W tym roku to i ten skład jakiś taki bez szału, ale z reguły prężnie walczyli o tytuł nieudaczników sezonu. Mieli nieraz fajną pakę a do czwórki nie byli w stanie wejść. Zdziwił mnie mecz Gniezna z Łodzią, bo poza Szlauderbachem nie wyglądają wcale źle. Jest w tej I lidze Bydzia z Falubazem, potem Krosno z Łodzią, no i reszta. Z tej reszty najbardziej ,,podoba" mi się Gniezno właśnie. Chociaż mam nadzieję, że w przyszłym roku ktoś w ekstralidze postawi na Oskara Fajfera i działacze Startu będą musieli się nagłowić kim go zastąpić.
I ten tor dzisiaj- to jakaś kpina z tego sportu i kryminał.
I ten tor dzisiaj- to jakaś kpina z tego sportu i kryminał.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Do GKM za Kasprzaka Oskar. Pasowałby
A Gdańsk miałby problem z awansem do czwórki w 2 lidze. Wyglądają dramatycznie.
A Gdańsk miałby problem z awansem do czwórki w 2 lidze. Wyglądają dramatycznie.
biorąc pod uwagę to, jak wyglądał nasz w piątek, to byłbym ostrożny w rzucaniu takimi stwierdzeniamikibicLBN pisze:I ten tor dzisiaj- to jakaś kpina z tego sportu i kryminał.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Dziwię się trochę Oskarowi że się zasiedział w Gnieźnie.. Właśnie przed chwilą pokazał jaka jest różnica między nim a ekstraligowcem Jamrogiem. Jakieś 150 metrów
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Torsen pisze:Gelo pisze:Macie problemy :) Przed meczem rozmawiałem ze znajomym o tym, że krzesełka służą do siedzenia. Starszy pan przede mną zasłyszawszy wyraził aprobatę. Przyszło do pierwszego wyścigu i oczywiście wstał pierwszy. To wstawanie doprowadza mnie do szału.
Teraz wstają już podczas próbnych startów. Ponieważ mój młody chce widzieć, co się dzieje, muszę go wziąć na ręce i również stać jak debil.
Ja rozumiem, piętnasty bieg o meczowe zwycięstwo. Ale każdy bieg? Jak jest dwunastoma przed nominowanymi?
Musisz kupić bilety na trybunę VIP ;)))
Jak mawiał słynny raper ,,tak kończą frajerzy". Wszystko wszystkim ale lanie od Gniezna bez aspiracji, na własnym torze.
- tezetomaniak
- Trener
Ostrów wydymany, tuż przed taktykiem mecz zakończony, bo Madsen pomachał ręką. Najlepsza liga świata.
Płynnie jeżdżą, nikt nie ma problemów, a mecz kończą? Nawet juniorzy w porządku jeżdżą, więc co jest z tym torem złego?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Najśmieszniejsza liga świata. Co prawda nie widze toru na żywo ale w TV jeszcze nie było tragedii.
Masakra ta decyzja. Gapa na pełnej zapieprzał, ale panu gwiazdorowi z Danii łapki popuchły, więc kończymy na dziś.
Wspaniała promocja speedwaya, brawo.
Wspaniała promocja speedwaya, brawo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Patologia, zwłaszcza że sytuacja przestała się pogarszać i spokojnie można było jechać.
Obok decyzji o zakończeniu meczu zaskoczyła mnie też frekwencja. Na krótko starczyło zapału kibicom w Ostrowie. A przecież tyle lat czekali na ekstraligę.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ciekawe czy też wstają jak bieg jedzie :)))
Może w dziejszym magazynie dowiemy się czegoś więcej o zdrowiu Dominika.
Może w dziejszym magazynie dowiemy się czegoś więcej o zdrowiu Dominika.
tezetomaniak pisze:Ostrów wydymany, tuż przed taktykiem mecz zakończony, bo Madsen pomachał ręką. Najlepsza liga świata.
Zgadza się. Po cyrku z osłabieniem ligi przez wykluczenie niektórych Rosjan i dziwnym zakończeniu meczu Leszno - Gorzów mamy kolejną reklamę najlepszej ligi świata.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Według Golloba Bartek miał defekt i tylko dlatego przegrał z MM... 3 razy.
śmiesz polemizować z nieomylnym mistrzem?? ;D co nawet komentując mecz swojej Bydgoszczy myli imiona swoich zawodników?? ;)
Leniu pisze:Według Golloba Bartek miał defekt i tylko dlatego przegrał z MM... 3 razy.
Tomek byl wielkim grajkiem ale jako komentator pieprzy tak ze az ciezko go sluchac.
Ale mimo wszystko mój optymizm i wiara w zwycięstwo w Toruniu nie słabnie. Mimo wszystko.
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
ale jaja, Vacul przypakował w Holdera przestawiając motor na łuku a jadą w czwórkę :D Stal już całą chroniona, nie tylko Zmarzlik??
Sędziowie to mam wrażenie że boją się wykluczać zawodników Stali. Nietykalni po raz kolejny.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ten gość, który sędziował ostatni mecz w Rzeszowie to pewnie wykluczyłby Holdera, ale i tak niezłe jaja że to poszło w 4.
Ostatnio zmieniony 24 kwietnia 2022, o 20:38 przez Hayden, łącznie zmieniany 2 razy.
Motor mocny