Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Dyskusyjna sytuacja. Jack nieco za szybko postanowil sie ewakuowac. W efekcie wyszlo to na kunktatorstwo choc moze wcale nim nie bylo
GIGI pisze:Ciezko sie oglada ten mecz we Wroclawiu. Nudny jak flaki z olejem.
Całkowita racja.Przy ZZ ośmiu gości z dwóch drużyn jeździ ze sobą non stop tylko w innych konfiguracjach.Przy czym po pierwszej kolejce znamy już chyba spadkowicza.
Jakim cudem Bewley ma czas reakcji 0,08 i bieg nie zostaje przerwany?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Bo telemetria tylko podpowiada ale nie narzuca decyzji.
Wykrzyknik sie sedziemu pojawia przy reakcji ponizej 0.12, lecz jesli uzna ze nie bylo czolgania to ma prawo puscic.
Wykrzyknik sie sedziemu pojawia przy reakcji ponizej 0.12, lecz jesli uzna ze nie bylo czolgania to ma prawo puscic.
Flagg pisze:Jakim cudem Bewley ma czas reakcji 0,08 i bieg nie zostaje przerwany?
od 0,12 >> wzwyż jest chyba przerywany
Flagg pisze:Jakim cudem Bewley ma czas reakcji 0,08 i bieg nie zostaje przerwany?
Gdyż reprezentuje wrocławskie barwy?
Poza tym jakże odmienne oblicza miały piątek i niedziela. Rzadko w elidze ogląda się tak jednostronne spotkania. Tym bardziej, że Ostrów teoretycznie miał największe szanse w sezonie na punkty. Tymczasem przyjeżdża Grudziądz, który z urzędu ma przypisane miejsce w tabeli i rozrzuca ich jak gnój po polu. Widać, że nie przemyśleli sprawy ewentualnego awansu i pozwolili na rozmowy Hansena w lecie, gdzie ten został zaklepany przez Gorzów. Teraz spójrzmy co robił z nami Hansen. Myślę, że w konfrontacji z GKM stać go było na dwucyfrowke. Może by i tak przegrali, ale po walce. Odpuścili temat Zagara, który sam się oferował. Ze składem
9. Zagar
10. Walasek
11. Gapinski
12. Hansen
13. Holder
14. 15. Juniorzy
Wcale by nie byli spisani na pożarcie. A tak to słów szkoda. Ci którzy po 4. biegach ich skreślili niby mieli rację, ale ja przypominam, że nasi w pierwszej serii nie pokonali ani jednego seniora. Żadnego!
Rozmiary porażki Torunia muszą zasiać tam spore ziarno niepewności, można przegrać ale na litość boską. Do 31 to nie przegrywał Grudziądz w Lublinie. Jedyny mecz który nie zakończył się grubą niespodzianką to ten nasz. W nim po prostu ciężko było wskazać zwycięzcę i nam się udało. Ale pozostałe spotkania to jakaś abstrakcja.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Zmarzlik ładnie się przyznał w magazynie że hamowanie Hampela było nie fair.
Za to Hampel wybuchł po decyzji jak nie on.
Za to Hampel wybuchł po decyzji jak nie on.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Zwróćcie uwagę na jedną rzecz w magazynie jak była mowa o naszym meczu, to wywiad ze Zmarzlikiem. I ani słowa że Motor lepszy.
to straszne... Cały magazyn powinien być o Motorze, o jego wielkości i złotych perspektywach. Najlepiej jakby niezależni dziennikarze zachowywali się jak Komarnicki, tylko oczywiście o naszym klubie
- niespokojny
- Trener
Ale fakt ze wkurwia juz dyskusja ktora za kazdym razem idzie w kierunku co sie stalo ze Stal przegrala. Podpowiedz dla tegich glow komentatorow, moze dlatego ze Lublin ma dobrych zawodnikow i bardziej wyrownany sklad?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Widzę że trochę się działo. To dlatego było słychać krzyki w mixzonie?
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-gleb-cz ... ora-torun/
https://po-bandzie.com.pl/zuzel-gleb-cz ... ora-torun/
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Dzisiaj w Canal+Sport 5 (stary nSport) powtórki wczorajszych meczów, a w tym samym czasie mecz 1 ligi na żywo tylko w internecie.
Wspaniała promocja żużla.
Co za partacze, nie mam pytań.
Wspaniała promocja żużla.
Co za partacze, nie mam pytań.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Majewski podał, że jednak będzie w TV
No i to jest dobra informacja.
Oby w przyszłości nie wpadali na tak debilne pomysły, powtórkę można puścić w zasadzie kiedykolwiek
Oby w przyszłości nie wpadali na tak debilne pomysły, powtórkę można puścić w zasadzie kiedykolwiek
Ach te niemieckie hostessy w Landshut w roli podprowadzających!
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Haha również zwróciłem uwagę na ich urodę :))
Myślałem, że w wyścigu 7 Miedziński skasuje Smolinskiego. On jest naprawdę niebezpieczny na torze.
Myślałem, że w wyścigu 7 Miedziński skasuje Smolinskiego. On jest naprawdę niebezpieczny na torze.
kdsz pisze:Ach te niemieckie hostessy w Landshut w roli podprowadzających!
Suchar ciągle aktualny. Co oddziela ładne dziewczyny od brzydkich? Odra.
A komentatorzy walą szyderę z Miedziaka i jadą tekstem z "Chłopaków z baraków". Mi tam się podoba :D
O co chodzi z tym Mihaiłowem? O chłopaku się swego czasu mówiło nawet w kontekscie Eligi, a on wygląda jak jakiś amator.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ciężko powiedzieć, faktycznie wygląda fatalnie dzisiaj.
Ogólnie to faworyci 1 ligi zmontowali dream teamy, które tor w tej 1 kolejce zweryfikował.
Ogólnie to faworyci 1 ligi zmontowali dream teamy, które tor w tej 1 kolejce zweryfikował.
Niby fajnie, jakbyśmy oglądali ściganie w Bydgoszczy w EL, ale z drugiej strony, jak awansuje ktoś inny niż Bydgoszcz, to Przyjemski będzie do wyciągnięcia i załatania dziury po Lamparcie. Póki co nie widzieliśmy jeszcze Łodzi.
W Rybniku i Gdańsku to się chyba mocno ciepłej zrobiło po wynikach dzisiejszego meczu