Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Sam celowo mieszasz. Kibicowanie, samo w sobie, nie jest ani przyzwoite, ani nieprzyzwoite - ale w określonych okolicznościach może być nieprzyzwoite i to bardzo.
Co z Ciebie za kibic, skoro chcesz, żeby w barwach ulubionego klubu jechał gość, który z oczywistych powodów nie potrafi z siebie wycedzić słowa potępienia dla tego, co się dzieje? Dla mordowania cywilów, dzieci, ostrzeliwania konwojów humanitarnych, rujnowania miast? Gość, który - gdyby bomby spadały nie na Mariupol i Charków, tylko na polskie miasta, choćby na Lublin - po prostu by sobie stąd wyjechał i tak samo milczał? Osiągnięcia sportowe z taką gnidą w składzie będą na wieki śmierdziały, tak jak cuchnąć będzie wszystko, co ruskie, póki nie wymrze pokolenie naszych dzieci.
Z Griszą nawet jego mechanik nie wytrzymał, a podejrzewam, być może błędnie, że nie jest specjalnie zaangażowany politycznie.
Po prostu w takiej sytuacji wyniki sportowe odchodzą na dalszy plan.
Cel nie uświęca środków, a osoby sądzące inaczej, szczególnie dzisiaj, nie odbiegają w sposób istotny swoją moralną kondycją od Griszy.
Co z Ciebie za kibic, skoro chcesz, żeby w barwach ulubionego klubu jechał gość, który z oczywistych powodów nie potrafi z siebie wycedzić słowa potępienia dla tego, co się dzieje? Dla mordowania cywilów, dzieci, ostrzeliwania konwojów humanitarnych, rujnowania miast? Gość, który - gdyby bomby spadały nie na Mariupol i Charków, tylko na polskie miasta, choćby na Lublin - po prostu by sobie stąd wyjechał i tak samo milczał? Osiągnięcia sportowe z taką gnidą w składzie będą na wieki śmierdziały, tak jak cuchnąć będzie wszystko, co ruskie, póki nie wymrze pokolenie naszych dzieci.
Z Griszą nawet jego mechanik nie wytrzymał, a podejrzewam, być może błędnie, że nie jest specjalnie zaangażowany politycznie.
Po prostu w takiej sytuacji wyniki sportowe odchodzą na dalszy plan.
Cel nie uświęca środków, a osoby sądzące inaczej, szczególnie dzisiaj, nie odbiegają w sposób istotny swoją moralną kondycją od Griszy.
Nikt Griszy za rękę wtedy nie złapał. To po pierwsze. Ruscy oszukiwali zawsze (dopingowo przede wszystkim) to dwa. Czy doping typu norweskich biegaczek jest w żużlu przydatny? Raczej nie. Czy ewentualne tabletki nitro w baku Griszy coś mu dały? Też nie, bo poza meczem we Wrocławiu częściej miał problem z prędkością niż komfort. Ja wiem - Griszę tak jak Kwintę można aresztować za samo nazwisko, ale nie popadajmy w paranoję.
Torsen pisze: Cel nie uświęca środków, a osoby sądzące inaczej, szczególnie dzisiaj, nie odbiegają w sposób istotny swoją moralną kondycją od Griszy.
Powiedz to Rusce, który dziś po latach upokorzeń od Unii Leszno jest prezesem Mistrzów Polski
I kto takie mistrzostwo szanuje, z wyjątkiem wrocławian i Ciebie?
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Gelo pisze:Torsen pisze: Cel nie uświęca środków, a osoby sądzące inaczej, szczególnie dzisiaj, nie odbiegają w sposób istotny swoją moralną kondycją od Griszy.
Powiedz to Rusce, który dziś po latach upokorzeń od Unii Leszno jest prezesem Mistrzów Polski
Gelu, czyli rozumiem, że szanujesz, akceptujesz i popierasz działania Ruski w sprawie Gleba?
- tezetomaniak
- Trener
Gelo pisze:Zwlekałem z pytaniem ale chyba trzeba. Co z Was za kibice, że chcecie osłabienia klubu, któremu ponoć kibicujecie?
Motor bez Laguty będzie mocniejszy. Morale zawodników bez ruska będzie większe niż jakby mieli dzielić z nim parking. Trzeba kibicować, żeby dodatkowymi startami wypełnili lukę w składzie.
KrzyczącyK1b1c pisze:Gelo pisze:Torsen pisze: Cel nie uświęca środków, a osoby sądzące inaczej, szczególnie dzisiaj, nie odbiegają w sposób istotny swoją moralną kondycją od Griszy.
Gelu, czyli rozumiem, że szanujesz, akceptujesz i popierasz działania Ruski w sprawie Gleba?
Źle rozumiesz. Nie szanuję, nie akceptuję i nie popieram. Tylko tak jak w przypadku odsunięcia ruskich od ligi - to nie ma żadnego znaczenia. Rusko ma wywalone na mój szacunek i na to co się pisze na forum żużlowym. Żeby osiągnąć cel jest w stanie robić zrobić wszystko, ze szwindlami włącznie. Co człowiek to inne priorytety. My się możemy obruszać, że Gleb Polak to niemoralne, nieprzyzwoite i niegodne szacunku. To prawda. Ale Rusko powie - "jestem prezesem klubu i odpowiadam za jego funkcjonowanie (wyniki) i jestem skuteczny". I niestety to też prawda.
w kontekście tego co dzieje się na Ukrainie, codziennie i na wszystkie przypadki odmieniane jest słowo "morale".
Obawiam się, że ewentualny powrót Griszy do drużyny może zniszczyć nie tylko otoczkę wokół klubu (w tym zniechęcić obecnych i potencjalnych sponsorów), ale zepsuć atmosferę wewnątrz drużyny. Ja wiem, że oni jeżdżą dla kasy, a nie dla ideałów, ale inaczej pracuje się z dobrej atmosferze, a inaczej, jeśli jeden z Twoich kolegów jest w Twoich oczach "szmatą". I jeszcze jedno, mamy Mikkela i Dominika, którzy być może są przyszłością światowego żużla. Kto wie, czy za 3 miesiące nie będziemy podobnie mówić o Drabiku. Jest też 2 młodych chłopaków, którzy przy odpowiednim rozwoju mogą być co najmniej dobrymi ligowcami. Nie straćmy ich zmuszaniem do dzielenia parkingu z kimś na kogo mają ochotę napluć, zamiast podać mu rękę
Obawiam się, że ewentualny powrót Griszy do drużyny może zniszczyć nie tylko otoczkę wokół klubu (w tym zniechęcić obecnych i potencjalnych sponsorów), ale zepsuć atmosferę wewnątrz drużyny. Ja wiem, że oni jeżdżą dla kasy, a nie dla ideałów, ale inaczej pracuje się z dobrej atmosferze, a inaczej, jeśli jeden z Twoich kolegów jest w Twoich oczach "szmatą". I jeszcze jedno, mamy Mikkela i Dominika, którzy być może są przyszłością światowego żużla. Kto wie, czy za 3 miesiące nie będziemy podobnie mówić o Drabiku. Jest też 2 młodych chłopaków, którzy przy odpowiednim rozwoju mogą być co najmniej dobrymi ligowcami. Nie straćmy ich zmuszaniem do dzielenia parkingu z kimś na kogo mają ochotę napluć, zamiast podać mu rękę
papi pisze: Ja wiem, że oni jeżdżą dla kasy, a nie dla ideałów, ale inaczej pracuje się z dobrej atmosferze, a inaczej, jeśli jeden z Twoich kolegów jest w Twoich oczach "szmatą"
Bo to jest jedna z największych bzdur bezmyślnie powtarzanych. "To zawodowcy, płaci im się za wyniki, a nie klepanie się po plecach". Każdy, kto, choćby na poziomie amatorskim, był kiedyś w jakimś zespole, niekoniecznie stricte sportowym, wie, że atmosfera w druzynie jest sprawą absolutnie kluczową dla osiąganych wyników. Mozesz mieć pakę złozoną z 11 Messich czy pięciu Jordanów, ale jeśli sie oni nie potrafią dogadać poza boiskiem i na nim, to nic to nie da. I żadne "płacę Ci kupe kasy, wiec nie interesuje mnie, że nie lubisz się z X" tego nie zmieni. Na szczęście w klubie chyba zdają sobie z tego sprawę, bo ta atmosfera i relacje wewnątrz zespołu zawsze były dla Kępy kluczowe. Wiec dajmy sobie już spokój z tym Griszą. Jak Hampel mówi wprost, że nie wyobraża sobie jazdy z nim, jeśli Sajdak jednoznacznie kończy współpracę, to jest to przekaz na tyle jasny, że dalsze roztrząsanie, czy powinien jeździc/wrócić do Motoru jest bezsensowne.
Czy Artiom i Emil wrócą do ścigania w tym sezonie? Wątpię. Na ten moment presja ze strony opinii publicznej na izolowanie wszystkiego co rosyjskie jest zbyt duża. Stanowisko C+ też jest w tej sprawie jasne i wątpię, żeby łatwo odpuścili. IMO zadnego Rosjanina na polskich torach w 2022 roku nie zobaczymy.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- Łoptymista
- Trener
I dla nas to będzie bardzo dobra opcja - ten bark Rosjan.
Może przesadzam, ale uważam, że u nas naprawdę ekipa miała dość Griszy. Wyjazd do Hiszpanii musiał być solidną dezintegracją, o której szczegółach z wiadomych względów nikt oficjalnie nie powie. Odnoszę wrażenie, że nawet gdyby inne kluby mogły jechać z Rosjanami u nas Łaguta miałby wolne. Dlatego trzeba się cieszyć, że wyszło jak wyszło i nie jadą solidarnie wszyscy.
Może przesadzam, ale uważam, że u nas naprawdę ekipa miała dość Griszy. Wyjazd do Hiszpanii musiał być solidną dezintegracją, o której szczegółach z wiadomych względów nikt oficjalnie nie powie. Odnoszę wrażenie, że nawet gdyby inne kluby mogły jechać z Rosjanami u nas Łaguta miałby wolne. Dlatego trzeba się cieszyć, że wyszło jak wyszło i nie jadą solidarnie wszyscy.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
tezetomaniak pisze:Gelo pisze:Zwlekałem z pytaniem ale chyba trzeba. Co z Was za kibice, że chcecie osłabienia klubu, któremu ponoć kibicujecie?
Motor bez Laguty będzie mocniejszy. Morale zawodników bez ruska będzie większe niż jakby mieli dzielić z nim parking. Trzeba kibicować, żeby dodatkowymi startami wypełnili lukę w składzie.
Noo zapewne to morale buduje perspektywa dodatkowych 18-20 wyścigów w sezonie. Fajny strzał się szykuje, ale wiadomo w takich czasach kasa się nie liczy :))
Nie szanujesz, nie akceptujesz, nie popierasz... ale jesteś w stanie zaakceptować takie zachowanie w przypadku Motoru jeśli ten miałby zdobyć mistrza?Źle rozumiesz. Nie szanuję, nie akceptuję i nie popieram. Tylko tak jak w przypadku odsunięcia ruskich od ligi - to nie ma żadnego znaczenia. Rusko ma wywalone na mój szacunek i na to co się pisze na forum żużlowym. Żeby osiągnąć cel jest w stanie robić zrobić wszystko, ze szwindlami włącznie. Co człowiek to inne priorytety. My się możemy obruszać, że Gleb Polak to niemoralne, nieprzyzwoite i niegodne szacunku. To prawda. Ale Rusko powie - "jestem prezesem klubu i odpowiadam za jego funkcjonowanie (wyniki) i jestem skuteczny". I niestety to też prawda.
Ci inni źli zaczęli, więc można... Hipokryzja i tyle. No i jeszcze ta konkluzja, że ruscy z natury są nieuczciwi w sporcie, więc skoro tolerowaliśmy ten stan rzeczy przez lata, to w sumie możemy zaakceptować co gadają o wojnie. Bo medal...
Strach wchodzić na forum w ostatnich tygodniach.
edit:
Michelsen stwierdził, że informacja o jego szarpaninie z G.Ł. podczas obozu to fejk. W ogóle nie gadali ze sobą o wojnie, bo Łaguta nie włada angielskim.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/wideo ... oru-lublin
Strach wchodzić na forum w ostatnich tygodniach.
edit:
Michelsen stwierdził, że informacja o jego szarpaninie z G.Ł. podczas obozu to fejk. W ogóle nie gadali ze sobą o wojnie, bo Łaguta nie włada angielskim.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/wideo ... oru-lublin
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Mam wrażenie od kilku dni, że zmierza to wszystko małymi kroczkami w stronę odwieszenia Rusków.
Aspekt sportowy jest ważny, ale nie najważniejszy. Czy to się komuś podoba czy nie, najważniejszy w tej zabawie jest biznes. Można mieć dobry wynik biznesowy bez zdobycia mistrzostwa, ale nie da się odwrotnie.
Klub to firma. I jak każda firma, do osiągnięcia sukcesu potrzebuje klientów (kibiców) i inwestorów (sponsorów). Bez tego niczego nie będzie. A żeby ich przyciągnąć potrzebny jest dobry marketing i PR.
Obecnie klimat polityczno-społeczny jest taki, że opinia społeczna nie chce mieć nic wspólnego z tymi Rosjanami, którzy jasno i wyraźnie nie deklarują, że są przeciwko wojnie. Wielu ludzi nie chce wchodzić w żadne relacje z Rosjanami, którzy "nie mają komentarza". Można się spierać, czy to dobrze czy źle, ale takie są fakty.
Z Rosji wycofał się nawet McDonald's, bo nie chce być z tym kojarzony. Pozostałe firmy, które jeszcze robią jakieś biznesy z Rosją są mocno krytykowane. W sieci pełno jest głosów nawołujących do bojkotu np. Leroy Merlin, Decathlon, Auchan. Wcale nie jest mi trudno wyobrazić sobie podobną akcję pt. "bojkotujemy Speedway Motor Lublin", w sytuacji gdy jednym z liderów Motoru jest Rosjanin o wątpliwej reputacji. Naprawdę niewiele potrzeba, żeby te tłumy kibiców sukcesu, które dziś zapełniają Z5 do ostatniego krzesełka nagle przerzuciły się na siatkę, kosza czy piłkę nożną. Wszędzie, byle nie na "ruski" żużel. To samo sponsorzy.
I nie ma znaczenia co ja, Ty czy pan Kępa o tym myślimy. Czy to jest właściwe czy nie. Po prostu takie są realia i albo się dostosujemy do "potrzeb rynku", albo popełnimy wizerunkowe harakiri.
Może tak być, że za jakiś czas emocje wygasną i Rosjanie wrócą do łask. Przynajmniej ci, którzy jakoś wypowiadali się przeciwko putinowskiej inwazji. Tym bardziej szkoda, że Grisza prezentuje taką, a nie inną postawę. No ale na to nikt z nas nie ma wpływu. Postawiliśmy na złego konia. Bywa.
Klub to firma. I jak każda firma, do osiągnięcia sukcesu potrzebuje klientów (kibiców) i inwestorów (sponsorów). Bez tego niczego nie będzie. A żeby ich przyciągnąć potrzebny jest dobry marketing i PR.
Obecnie klimat polityczno-społeczny jest taki, że opinia społeczna nie chce mieć nic wspólnego z tymi Rosjanami, którzy jasno i wyraźnie nie deklarują, że są przeciwko wojnie. Wielu ludzi nie chce wchodzić w żadne relacje z Rosjanami, którzy "nie mają komentarza". Można się spierać, czy to dobrze czy źle, ale takie są fakty.
Z Rosji wycofał się nawet McDonald's, bo nie chce być z tym kojarzony. Pozostałe firmy, które jeszcze robią jakieś biznesy z Rosją są mocno krytykowane. W sieci pełno jest głosów nawołujących do bojkotu np. Leroy Merlin, Decathlon, Auchan. Wcale nie jest mi trudno wyobrazić sobie podobną akcję pt. "bojkotujemy Speedway Motor Lublin", w sytuacji gdy jednym z liderów Motoru jest Rosjanin o wątpliwej reputacji. Naprawdę niewiele potrzeba, żeby te tłumy kibiców sukcesu, które dziś zapełniają Z5 do ostatniego krzesełka nagle przerzuciły się na siatkę, kosza czy piłkę nożną. Wszędzie, byle nie na "ruski" żużel. To samo sponsorzy.
I nie ma znaczenia co ja, Ty czy pan Kępa o tym myślimy. Czy to jest właściwe czy nie. Po prostu takie są realia i albo się dostosujemy do "potrzeb rynku", albo popełnimy wizerunkowe harakiri.
Może tak być, że za jakiś czas emocje wygasną i Rosjanie wrócą do łask. Przynajmniej ci, którzy jakoś wypowiadali się przeciwko putinowskiej inwazji. Tym bardziej szkoda, że Grisza prezentuje taką, a nie inną postawę. No ale na to nikt z nas nie ma wpływu. Postawiliśmy na złego konia. Bywa.
istred pisze:Nie szanujesz, nie akceptujesz, nie popierasz... ale jesteś w stanie zaakceptować takie zachowanie w przypadku Motoru jeśli ten miałby zdobyć mistrza?
Próbujesz mnie zagonić w moralną pułapkę. Więc odpowiadam. Od zawsze na tym forum głosiłem swoje zdanie, że w żużlu cel uświęca środki.Wynika to z prostego faktu,, że na żużel chodzę od niepamiętnych czasów, mam na tym punkcie fioła i jako lublinianin cierpię na deficyt sukcesów. Dwa medale na 70 lat jazdy to trochę mało. Dlatego dopuszczam każdy środek, który oczywiście jest zgodny z prawem. Czy to jest moralne? Jak każdy wielomilionowy biznes pewnie nie. Dlatego jeden powie - wolę nie mieć medalu żeby tylko ruski u nas nie jechał a drugi (taki jak ja) zrobi ze zdziwienia wielkie oczy i zapyta - jak można być kibicem swojej drużyny i świadomie chcieć jej osłabienia.
Wydrukować, oprawić, nad łóżkiem powiesić. Dwa lata będzie służyć.KDS pisze:Obecnie klimat polityczno-społeczny jest taki, że opinia społeczna nie chce mieć nic wspólnego z tymi Rosjanami, którzy jasno i wyraźnie nie deklarują, że są przeciwko wojnie. Wielu ludzi nie chce wchodzić w żadne relacje z Rosjanami, którzy "nie mają komentarza". Można się spierać, czy to dobrze czy źle, ale takie są fakty.
Nie no Kępa oczywiście mógł zagrać pod publiczkę, spróbować przekonać Grisze, żeby coś tam starał się dyplomatycznie powiedzieć, a reszcie zespołu kazać siedzieć cicho i tolerować Lagute. Kto wie, może nawet jakimś cudem poskutkowaloby to złotem. Tylko potem mogłoby być wielkie zdziwienie, dlaczego MM, Hampel czy Kubera niespecjalnie kwapią się do przedłużenia kontraktu z zespołem. Trzeba być naprawdę krotkowzrocznym, żeby nie chcieć zauważyć, że walka o Grisze prędzej od złota mogłaby przynieść katastrofalne skutki (patrz wyżej cytowany post)Gelo pisze: drugi (taki jak ja) zrobi ze zdziwienia wielkie oczy i zapyta - jak można być kibicem swojej drużyny i świadomie chcieć jej osłabieni
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- niespokojny
- Trener
Gelo pisze:istred pisze:Nie szanujesz, nie akceptujesz, nie popierasz... ale jesteś w stanie zaakceptować takie zachowanie w przypadku Motoru jeśli ten miałby zdobyć mistrza?
Próbujesz mnie zagonić w moralną pułapkę. Więc odpowiadam. Od zawsze na tym forum głosiłem swoje zdanie, że w żużlu cel uświęca środki.Wynika to z prostego faktu,, że na żużel chodzę od niepamiętnych czasów, mam na tym punkcie fioła i jako lublinianin cierpię na deficyt sukcesów. Dwa medale na 70 lat jazdy to trochę mało. Dlatego dopuszczam każdy środek, który oczywiście jest zgodny z prawem. Czy to jest moralne? Jak każdy wielomilionowy biznes pewnie nie. Dlatego jeden powie - wolę nie mieć medalu żeby tylko ruski u nas nie jechał a drugi (taki jak ja) zrobi ze zdziwienia wielkie oczy i zapyta - jak można być kibicem swojej drużyny i świadomie chcieć jej osłabienia.
Jak można gadać źle o swoim kraju który zabija niewinne dzieci, skoro to mój kraj który chce odbudować swoją dawną strefę wpływów i potęgę ZSRR? Tym bardziej jak prowadzi wojnę. Dogadałbyś się z koliegą Grigorijem.
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
No to wg. forumowych wizjonerów Sparta w przyszłym sezonie bez sponsorów jupi ...
Nie dość, że Łaguta z nimi trenuje to jeszcze się zastanawiają czy go nie wystawić w sparingach ...
Ja tylko się zastanawiam jak to będzie może ktoś mi odpowie ...
cofają sankcje ... więc pewnie ZZ też i co wtedy jedziemy juniorami ?
i sponsorzy klaszczą i jeszcze obiecują w następnym sezonie więcej sypną ?
A co do osoby odpowiedzialnej za zgrupowanie to nie miałem na myśli G.Ł
Raczej myślałem, że jest ktoś kto wszystkich zawodników jakoś ogarnia ... i wie jak w tym wypadku się zachować.
No i skoro było co było jakim cudem G.Ł. nie dostał bana na wywiady.
Mam nadzieje że to jednak taki wypadek przy pracy, i mała nauczka.
Bo do tej pory medialnie było nawet więcej niż ok . Chociaż wpadka z Boberem też była ...
Wtedy udało się jakoś to obronić, ale myślałem już się nauczyli, że z żużlowcami trzeba jak z dziećmi ...
Nie dość, że Łaguta z nimi trenuje to jeszcze się zastanawiają czy go nie wystawić w sparingach ...
Ja tylko się zastanawiam jak to będzie może ktoś mi odpowie ...
cofają sankcje ... więc pewnie ZZ też i co wtedy jedziemy juniorami ?
i sponsorzy klaszczą i jeszcze obiecują w następnym sezonie więcej sypną ?
A co do osoby odpowiedzialnej za zgrupowanie to nie miałem na myśli G.Ł
Raczej myślałem, że jest ktoś kto wszystkich zawodników jakoś ogarnia ... i wie jak w tym wypadku się zachować.
No i skoro było co było jakim cudem G.Ł. nie dostał bana na wywiady.
Mam nadzieje że to jednak taki wypadek przy pracy, i mała nauczka.
Bo do tej pory medialnie było nawet więcej niż ok . Chociaż wpadka z Boberem też była ...
Wtedy udało się jakoś to obronić, ale myślałem już się nauczyli, że z żużlowcami trzeba jak z dziećmi ...
zamiast 500 + program Beryl +
ja jebie wezcie juz skonczcie to jeczenie
cofna sankcje, Artiom i Emil wroca do scigania w Polsce, a Grisza nie, i co? i gowno, objedziemy fajny sezon Wiktorem i Mateuszem
cofna sankcje, Artiom i Emil wroca do scigania w Polsce, a Grisza nie, i co? i gowno, objedziemy fajny sezon Wiktorem i Mateuszem
METHANOL ADVENTURE TEAM
grzesieck pisze:ja jebie wezcie juz skonczcie to jeczenie
Myślę, że wróci pytanie czy u nas ...
zamiast 500 + program Beryl +
Ukraina wygrywa wojne. Grisza wraca na play offy i daje nam złoto, proste:-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Jakies przecieki z dzisiejszego treningosparingu w Gdansku? Cos mialo sie dziac
"Kto nie potępia - ten przyzwala" - Jan Karski
Cześć, tu Tomek. Wiem, co napisałem w liście otwartym i wiem, z jakich powodów. Widzę/czytam jednak, że nie wszyscy zrozumieli moje słowa, ale część chętnie obrzuca mnie błotem. Jasne, każdy ma takie prawo. Ale może zróbmy to twarzą w twarz, będzie łatwiej? Ustawmy się, pogadajmy, posprzeczajmy. Ktoś chętny? Jestem do dyspozycji Pozdro
Drylson1 pisze:Cześć, tu Tomek. Wiem, co napisałem w liście otwartym i wiem, z jakich powodów. Widzę/czytam jednak, że nie wszyscy zrozumieli moje słowa, ale część chętnie obrzuca mnie błotem. Jasne, każdy ma takie prawo. Ale może zróbmy to twarzą w twarz, będzie łatwiej? Ustawmy się, pogadajmy, posprzeczajmy. Ktoś chętny? Jestem do dyspozycji Pozdro
Wchodzę w to!
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks