Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Jak Bonie Dydy, każdy mecz na innym kanale się szykuje. Niech tylko te dzieło Szatana- viaplay nie wpadnie na pomysł transmitowania żużla bo będzie ,,Amagiedon"
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Znowu powrót do jakości obrazu z początku wieku, bo transmisje z I ligi to wołały o pomstę do nieba. Ale dobre było i to. Chociaż jest nadzieja, że skoro to zawody rangi mistrzowskiej to jednak się przyłożą. Na coś 2 mld zł dostali (początek i koniec wątku politycznego).
kibicLBN pisze:Jak Bonie Dydy, każdy mecz na innym kanale się szykuje. Niech tylko te dzieło Szatana- viaplay nie wpadnie na pomysł transmitowania żużla bo będzie ,,Amagiedon"
Właśnie tego się obawiam że Viaplay weźmie GP.
A wszystko po to, by widz musiał wykupić niezliczoną ilość pakietów i najlepiej pay per view jeszcze za najciekawsze widowiska. Zakrawa to o kpinę.
W piłce jak ktoś wykupił c+ i eleven to miał wszystkie najważniejsze ligi i krajowe podwórko. Tymczasem teraz odpadła mu bundesliga, bo do gry wszedł wynalazek szatana zwany wyżej viaplay. Podobnież jakość transmisji i oferty tej platformy to żenada, ale kasę trzeba łożyć. Oby SGP było w jakiejś w miarę normalnej TV
W piłce jak ktoś wykupił c+ i eleven to miał wszystkie najważniejsze ligi i krajowe podwórko. Tymczasem teraz odpadła mu bundesliga, bo do gry wszedł wynalazek szatana zwany wyżej viaplay. Podobnież jakość transmisji i oferty tej platformy to żenada, ale kasę trzeba łożyć. Oby SGP było w jakiejś w miarę normalnej TV
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
nie tylko bundesliga, od przyszłego sezonu również premier league a za rok f1
-
Smirnek_
- Senior
Obawiam się, że GP będzie dostępne tylko w Playerze :/ obym się mylił
Nie trzeba.kibicLBN pisze:Podobnież jakość transmisji i oferty tej platformy to żenada, ale kasę trzeba łożyć.
Orientuje się ktoś gdzie można obejrzeć mecz Motoru z Gorzowa, chodzi o półfinał.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Step pisze:Orientuje się ktoś gdzie można obejrzeć mecz Motoru z Gorzowa, chodzi o półfinał.
https://vk.com/search?c%5Bq%5D=motor%20 ... _456241093 łap :)
KrzyczącyK1b1c pisze:Step pisze:Orientuje się ktoś gdzie można obejrzeć mecz Motoru z Gorzowa, chodzi o półfinał.
https://vk.com/search?c%5Bq%5D=motor%20 ... _456241093 łap :)
Super, dzięki !
-
Prostozautu
Wiadomo już coś o ewentualnych transmisjach na YT z jakichś sparingów? Nie koniecznie naszych. Będą coś pokazywać?
Prosto z autu - to amatorska strona o tematyce spoortowej
-
Prostozautu
Fajnie w jednym z biegów Jeleniewski walczył z Lambertem i Przedpełskim. Myślałem że da rade wygrać. Swoją drogą słaby występ Pawła, ale to tylko sparingi, więc możliwe że po prostu coś testował.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/99151 ... i-zuzlowej
Czyli w 2 LŻ jeden mecz telewizyjny na kolejkę. Słabo.
Czyli w 2 LŻ jeden mecz telewizyjny na kolejkę. Słabo.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Prostozautu pisze:
Fajnie w jednym z biegów Jeleniewski walczył z Lambertem i Przedpełskim. Myślałem że da rade wygrać. Swoją drogą słaby występ Pawła, ale to tylko sparingi, więc możliwe że po prostu coś testował.
Jak ktoś się niezdrowo jara sparingami, to zawsze przypomina mi się rok 2019 i Przemo Pawlicki, który w towarzyskich imprezach przed sezonem kroil wszystkich na prawo i lewo. No chłop wyglądał jak mistrz świata. A potem przyjechał do Lublina i go Miesiąc z Lampartami jak worek ziemniaków wozili
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Flagg pisze:Prostozautu pisze:
Jak ktoś się niezdrowo jara sparingami, to zawsze przypomina mi się rok 2019 i Przemo Pawlicki, który w towarzyskich imprezach przed sezonem kroil wszystkich na prawo i lewo. No chłop wyglądał jak mistrz świata. A potem przyjechał do Lublina i go Miesiąc z Lampartami jak worek ziemniaków wozili
To bardzo dobry przykład ale pomijając że to sparingi i dużo było testowane to mimo wszystko Polonia wydaje się być bardzo mocną drużyną jak na 1 ligę i jest w stanie pomieszać plany Falubazowi. Może wtedy moglibyśmy na 2023 sięgnąć po Fricke za wiadomo kogo :)
-
Prostozautu
Flagg pisze:Prostozautu pisze:
Nikt tu się nie jara
Poprostu analizuję co widzę i sam zaznaczam, że to tylko sparingi.
Co do opinii na temat jazdy Jeleniewskiego to było tylko zaznaczenie radości, że fajnie jechał w tym biegu, niezależnie od tego o jaką to było stawkę.
Ja nigdy nie poważałem Przedpełskiego. To ułozony, sympatyczny gość, ale żeby był cztery razy mistrzem świata tak pozostanie hobbistą z bogatego domu.
nie pije konkretnie do Ciebie.Prostozautu pisze:Nikt tu się nie jara
Poprostu analizuję co widzę i sam zaznaczam, że to tylko sparingi.
Co do opinii na temat jazdy Jeleniewskiego to było tylko zaznaczenie radości, że fajnie jechał w tym biegu, niezależnie od tego o jaką to było stawkę.
Po prostu Twój post przypomniał mi wcale nie tak rzadkie, nie tylko na tym forum, przypadki typu: "OMG, Michelsen/Kubera/Hampel/wstaw dowolnego czołowego zawodnika jakiegokolwiek klubu przegrał na treningu/sparingu z Marcelem Kajzerem, jesteśmy zgubieni, czeka nas ciężka walka o utrzymanie!"
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Jonsson też był z bogatego domu, nie ma co szufladkować że bogaty to od razu amator-hobbysta
A Lamparty to niby co? :)
A to nie jest tak, że jeśli w dzisiejszych czasach chce się w jakikolwiek sposób zaistnieć w tym sporcie, to wręcz trzeba być z bogatego domu? ;)
Motor mocnyj!
Jarek był u jakiegoś psychologa? Znowu broni pozycji jak kiedyś :D
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Jarek super, to ten nasz nowy kevlar?
samba pisze:Jarek super, to ten nasz nowy kevlar?
Tak, nowy wersja biała.
Edit: Napoleon Generał Jarosław Hampel (jak to mawia Noskowicz) szybki i w drugim biegu. Na treningach też był szybki, mam nadzieję, że w lidze też będzie