Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Faktycznie można odnieść takie wrażenie w przypadku Leszna, ale spokojnie oni sobie poradzą. Mocny lider plus własna młodzież i można przetrwać gorsze czasy.
-
Prostozautu
Sebekmotor pisze:Oczywiście żadnej tajemnej wiedzy nie posiadam, ale zwyczajnie uważam, że Leszno nie pozwoli odejść swojemu liderowi. Prędzej się rozstana z Pawlickim czy nawet Kołodziejem . Jak będzie zobaczymy. Co do Madsena to jego odejścia też bym nie był taki pewny. Jak Włókniarz zrobi medal, a ma na to w tym sezonie wielkie szanse to zostanie. Chyba, że się coś rypnie i któryś z klubów zbankrutuje, wtedy może ruszyć lawina
A patrząc na politykę naszego klubu zapewne priorytetem będzie klasowy junior
Czyli możemy spodziewać się Przyjemskiego, Trześniewskiego lub Jabłońskiego, ale z nim nie wiadomo jak będzie wyglądała jego jazda po wypadku.
Prosto z autu - to amatorska strona o tematyce spoortowej
-
Prostozautu
Gelo pisze:Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
Są w stanie rozkładu, ale gdyby Bellego odpalił i juniorzy pojechali to mogą zostać w tym roku czarnym koniem. Taki sezon, że trudno coś przewidzieć.
Niech wreszcie startują, bo może być naprawdę ciekawie.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Prostozautu pisze:Sebekmotor pisze:Oczywiście żadnej tajemnej wiedzy nie posiadam, ale zwyczajnie uważam, że Leszno nie pozwoli odejść swojemu liderowi. Prędzej się rozstana z Pawlickim czy nawet Kołodziejem . Jak będzie zobaczymy. Co do Madsena to jego odejścia też bym nie był taki pewny. Jak Włókniarz zrobi medal, a ma na to w tym sezonie wielkie szanse to zostanie. Chyba, że się coś rypnie i któryś z klubów zbankrutuje, wtedy może ruszyć lawina
A patrząc na politykę naszego klubu zapewne priorytetem będzie klasowy junior
Czyli możemy spodziewać się Przyjemskiego, Trześniewskiego lub Jabłońskiego, ale z nim nie wiadomo jak będzie wyglądała jego jazda po wypadku.
Spodziewać się możemy tego, że JK zawalczy o dobrego juniora pewnie Przyjemskiego ,dlatego powinniśmy trzymać kciuki za Falubaz. Ale czy uda się go ściągnąć? Będzie zależało od wielu rzeczy głównie od sytuacji na klubowym koncie.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Gelo pisze:Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
Włókniarz nie zrobi medalu nawet przy osłabieniach Lublina , Wrocławia i Torunia. To mój klub i powinna być wiara jakaś ale nie ma kim tego zrobić. Jest Madsen i mocna para juniorska. Reszta to średniactwo.
Madsen został na 3 lata bo widział że jest dobra para juniorska i widział szanse na medale. Po sezonie ewakuacja się szykuje.
Ostatnio zmieniony 13 marca 2022, o 18:54 przez CKM1946, łącznie zmieniany 1 raz.
Ja tylko liczę na to że uda się ogarnąć Zagara. I możemy jechać. Nic więcej mi nie trzeba.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
CKM1946 pisze:Gelo pisze:Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
Włókniarz nie zrobi medalu nawet przy osłabieniach Lublina , Wrocławia i Torunia. To mój klub i powinna być wiara jakaś ale nie ma kim tego zrobić. Jest Madsen i mocna para juniorska. Reszta to średniactwo.
Madsen został na 3 lata bo widział że jest dobra para juniorska i widział szanse na medale. Po sezonie ewakuacja się szykuje.
Bez przesady, macie dobry skład. Brak medalu w tej sytuacji byłby sporą porażka. Gdyby jechali ruscy to 5/6 miejsce.
Co do Zagara to" gość " jeśli będzie taka opcja wystąpi tylko w przypadku kontuzji kogoś z podstawowego składu. Także może być tak i oby tak było nie będziemy mieli możliwości skorzystania z gościa.
-
BobTheMonter77
CKM1946 pisze:Gelo pisze:Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
Nie, że do Ciebie pije...
No jak to?? Jest Lindgren, czołowy jeździec świata i okolicy ;)
-
CKM1946
- Zawodowiec
BobTheMonter77 pisze:CKM1946 pisze:Gelo pisze:Jak Włókniarz zrobi medal nie będzie żadnego powodu dla którego Madsen miałby odchodzić. Ale Leszno to inna bajka. Wydaje się się. że są w stanie powolnego rozkładu i będą zmuszeni odmładzać skład i stawiać na tańsze opcje (vide Bellego).
Nie, że do Ciebie pije...
No jak to?? Jest Lindgren, czołowy jeździec świata i okolicy ;)
Oczywiście że czołowy tutaj nie mam wątpliwości ale tylko w GP
-
Prostozautu
Sebekmotor pisze: Co do Zagara to" gość " jeśli będzie taka opcja wystąpi tylko w przypadku kontuzji kogoś z podstawowego składu. Także może być tak i oby tak było nie będziemy mieli możliwości skorzystania z gościa.
Szkoda. Powrót Żagara to by było marzenie.
Co do zastępowania Łaguty to ciekawe jak to będzie w czasie spraingu. Mam nadzieję, że dadzą pojeździć komuś z rezerw a nie będą robić ZZ. Ostatecznie mogą dać dodatkowe biegi Lampartowi i Cierniakowi.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Będzie jak to w sparingach przed sezonem, w wolne miejsce wrzucą kogoś z Gdańska, może Tudzież pojedzie. W takich meczach nikt nie jedzie o wynik drużyny, zawodnicy patrzą na siebie i testują ile wlezie.
Ktoś się orientuje jak z formalnego punktu widzenia wygląda dziś sytuacja Griszy? Czy kontakt został rozwiązany? W jakiś sposób zawieszony? Zauważyłem, że zaczyna się delikatny zwrot w temacie rosyjskich zawodników. Emil będzie pracował w Toruniu, Logaczow w ROW, Kudriashov w Opolu, w dodatku pojawiają się głosy żeby sobie odpuścić zawieszenia. Wyszlibyśmy na mega frajerów jakby ruscy wrócili do innych klubów a u nas by jeździł brak zawodnika.
Swoją droga śmieszne te sankcje, nie możesz jeździć u nas, ale będziesz mechanikiem :d
Ktoś się orientuje jak z formalnego punktu widzenia wygląda dziś sytuacja Griszy? Czy kontakt został rozwiązany? W jakiś sposób zawieszony? Zauważyłem, że zaczyna się delikatny zwrot w temacie rosyjskich zawodników. Emil będzie pracował w Toruniu, Logaczow w ROW, Kudriashov w Opolu, w dodatku pojawiają się głosy żeby sobie odpuścić zawieszenia. Wyszlibyśmy na mega frajerów jakby ruscy wrócili do innych klubów a u nas by jeździł brak zawodnika.
Swoją droga śmieszne te sankcje, nie możesz jeździć u nas, ale będziesz mechanikiem :d
-
Prostozautu
Sebekmotor pisze:Będzie jak to w sparingach przed sezonem, w wolne miejsce wrzucą kogoś z Gdańska, może Tudzież pojedzie. W takich meczach nikt nie jedzie o wynik drużyny, zawodnicy patrzą na siebie i testują ile wlezie.
Z tym, że nasz zawodnik zachował się inaczej od pozostałych
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Prostozautu pisze:Sebekmotor pisze:Będzie jak to w sparingach przed sezonem, w wolne miejsce wrzucą kogoś z Gdańska, może Tudzież pojedzie. W takich meczach nikt nie jedzie o wynik drużyny, zawodnicy patrzą na siebie i testują ile wlezie.
Z tym, że nasz zawodnik zachował się inaczej od pozostałych
Dokładnie. Słowa z dzisiejszego materiału z SyFów go niestety wykluczają. Żaden sponsor nie zaryzykuje, by osoba z takim zdaniem reklamowała jego firmę/markę.
Link: https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/99003 ... epowac-w-p
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Ale ta niby bójka w Hiszpanii okazała się bujdą. :))) pismaki sieją taki ferment, że niedługo z tego bimber zacznie lecieć. Ja w każdym razie zaczynam dostrzegać pierwsze małe sygnały, by powrót był możliwy min. wypowiedź Griszy w ww wywiadzie i Ziółka dla ps.
-
KrzyczącyK1b1c
- Trener
Sebekmotor pisze:Ale ta niby bójka w Hiszpanii okazała się bujdą. :))) pismaki sieją taki ferment, że niedługo z tego bimber zacznie lecieć. Ja w każdym razie zaczynam dostrzegać pierwsze małe sygnały, by powrót był możliwy min. wypowiedź Griszy w ww wywiadzie i Ziółka dla ps.
Pozostali Rosjanie może wrócą, Grisza na pewno nie. Na własne życzenie.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie byłbym tego taki pewny, ale zobaczymy
Sebekmotor pisze:Ale ta niby bójka w Hiszpanii okazała się bujdą. :))) pismaki sieją taki ferment, że niedługo z tego bimber zacznie lecieć. Ja w każdym razie zaczynam dostrzegać pierwsze małe sygnały, by powrót był możliwy min. wypowiedź Griszy w ww wywiadzie i Ziółka dla ps.
Czy to okazało się bujdą? Nie byłbym taki pewny. Grisza to ruski. A u ruskich prawdziwe sa tylko zdementowane informacje.
Zresztą jest "bójka" i "bójka". Może po mordzie się nikt nie okładał, ale poszarpać się mogli i ktoś mu to tak zakwalifikować, a dla Griszy jak krew się nie leje to żadna tam "bójka".
-
Prostozautu
Sebekmotor pisze:Nie byłbym tego taki pewny, ale zobaczymy
Zobaczymy
Ja mam mieszane uczucia. Z jednej strony był jednym z moich ulubionych zawodników, z drugiej te wywiady i dająca dużo do myślenia wypowiedź Sajdaka dla Interii na temat Griszy i ich pobytu na Łotwie..
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Gelo pisze:Sebekmotor pisze:Ale ta niby bójka w Hiszpanii okazała się bujdą. :))) pismaki sieją taki ferment, że niedługo z tego bimber zacznie lecieć. Ja w każdym razie zaczynam dostrzegać pierwsze małe sygnały, by powrót był możliwy min. wypowiedź Griszy w ww wywiadzie i Ziółka dla ps.
Czy to okazało się bujdą? Nie byłbym taki pewny. Grisza to ruski. A u ruskich prawdziwe sa tylko zdementowane informacje.
Może mi gdzieś umknęło, ale poza wpisami tutaj i pierdami na Interii nikt z klubu tego nie potwierdził. Więc ...
To chyba całkiem oczywiste...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Że gorąca dyskusja na tematy polityczne została podkręcona do rękoczynów :)
Oczywiste że nikt tego nie nagłaśnia. Gdyby nie wycieki z hotelu nie wiedzielibyśmy na przyklad że Gorzów narobił obory na Teneryfie.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
I słusznie. Nie warto palić mostów.