Motor Lublin w sezonie 2022
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
Pierwsze słyszę o dyscyplinarnym zwolnieniu Griszy. Tak myślenie życzeniowe, ale jak ten sezon ma mieć jakiś sens to nie ma wyjścia. Chociaż rywalizacja o utrzymanie będzie pasjonująca :) poza tym nuda
Sebekmotor pisze:Pierwsze słyszę o dyscyplinarnym zwolnieniu Griszy. Tak myślenie życzeniowe, ale jak ten sezon ma mieć jakiś sens to nie ma wyjścia. Chociaż rywalizacja o utrzymanie będzie pasjonująca :) poza tym nuda
Ponieważ zajęci akcją "Ukraina" zamiast podaniem nam oficjalnego oświadczenia co zrobić...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
A na czym ta "akcja" polega? Myślałam, że Motor Lublin to klub sportowy, a nie organizacja charytatywna.
A jeśli to zwolnienie jest prawdą to widzę, że w klubie ratują budżet. To będzie bardzo ciężki i kiepski pod każdym względem sezon dla Motoru.
A jeśli to zwolnienie jest prawdą to widzę, że w klubie ratują budżet. To będzie bardzo ciężki i kiepski pod każdym względem sezon dla Motoru.
Ostatnio zmieniony 5 marca 2022, o 18:14 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
Sebekmotor pisze:A na czym ta "akcja" polega? Myślałam, że Motor Lublin to klub sportowy, a nie organizacja charytatywna
Informacje na temat zbiórek wertowane non stop.
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Nie mam fejsa, więc nie jestem w temacie:)
O jakiej awanturze mowa? Bo chyba nie jestem w temacie. Chodzi o jakieś zdarzenia na obozie?
-
CKM1946
- Zawodowiec
Perez pisze:https://twitter.com/bierzynskikarol/status/1500147353306677251?t=4E6lCtV-TLh_fqFEnvibqQ&s=19
https://twitter.com/mmmaciekk/status/15 ... zBuxw&s=19
I akurat Bierzynski z Torunia i Markowski z Wrocławia to piszą. Głosów z Lublina takich publicznie chyba nie widzialem. Chyba za bardzo w tamtych miastach sie napalili na sukcesy.
Mam nadzieję, że tam już Matej zaklepany jako gość w przyszłym sezonie. O ile to rzeczywiście przejdzie...
-
Sebekmotor
- Kadrowicz
Za co i po co? Chociaż to chyba lepsza opcja niż ewentualny zz
Ostatnio zmieniony 5 marca 2022, o 19:40 przez Sebekmotor, łącznie zmieniany 1 raz.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/98868 ... oru-lublin
Kępa mówi, że jakaś rekompensata dla klubów prawdopodobnie będzie i że Łaguta z żadną licencją z Motorze nie pojedzie
Kępa mówi, że jakaś rekompensata dla klubów prawdopodobnie będzie i że Łaguta z żadną licencją z Motorze nie pojedzie
Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Z klubem nic sie nie stanie.
Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
No mistrz.
Nic sie z klubem nie stanie. Nie ma Griszy, Artioma i Emila to w koncu Wlokniarz wlaczy sie do walki o medale. Tyle sie stanie.
CKM1946 pisze:Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
To zobaczysz. Baśń o jednym medalu na 30 lat okaże się rzeczywistością.
Czarek pisze:CKM1946 pisze:Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Poważnie. Przez jednego Griszę? Dlaczego? Rozwiń myśl jeśli możesz.
-
CKM1946
- Zawodowiec
Czarek pisze:CKM1946 pisze:Czarek pisze:Do wszystkich, którzy popierają takie rozwiązanie: zasługujecie na to wszystko co stanie się teraz z lubelskim Klubem.
Jesteście tak mądrze zarządzanym klubem ze można tylko pozazdrościć. Jeden sezon bez kacapa nie wpłynie na to
Klops1 pisze:Czarek pisze:CKM1946 pisze:
Jeśli myślisz, że Motor Lublin zorganizuje w przyszłym sezonie budżet zbliżony do tegorocznego to jesteś niepoprawnym optymistą.
też myślę że nic się nie stanie ...
Chociaż łatwiej by było o złoto, znów będzie jedna dziura w składzie no chyba że ZZ
Nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem odpowiedzialności grupowej ... ale już mi się nie chce o tym pisać ...
mam jedynie nadzieje że na tym się zakończy i nie będzie żadnych linczy, czy też ganiania za Rosjanami po mieście w imię sprawiedliwości ...
Co do Gleba to rzeczywiście spoko tyle że jest jednak młody, a wiadomo młodość góry przenosi, może to taka nadzieja na lepsze czasy dla Rosji
widać że ogarnia życie ...
Ale z tym obywatelstwem to trochę ściemnia ;-) ale mimo wszystko szacunek ...
Chociaż łatwiej by było o złoto, znów będzie jedna dziura w składzie no chyba że ZZ
Nie rozumiem tego i nigdy nie zrozumiem odpowiedzialności grupowej ... ale już mi się nie chce o tym pisać ...
mam jedynie nadzieje że na tym się zakończy i nie będzie żadnych linczy, czy też ganiania za Rosjanami po mieście w imię sprawiedliwości ...
Co do Gleba to rzeczywiście spoko tyle że jest jednak młody, a wiadomo młodość góry przenosi, może to taka nadzieja na lepsze czasy dla Rosji
widać że ogarnia życie ...
Ale z tym obywatelstwem to trochę ściemnia ;-) ale mimo wszystko szacunek ...
zamiast 500 + program Beryl +
Takie info jeszcze:
- Jako prezes PZM mogę z całą stanowczością stwierdzić, że nie widzę możliwości wydania polskiej licencji dla Sajfutdinowa i Łaguty - mówi nam prezes Michał Sikora.
- Jako prezes PZM mogę z całą stanowczością stwierdzić, że nie widzę możliwości wydania polskiej licencji dla Sajfutdinowa i Łaguty - mówi nam prezes Michał Sikora.
piotr76 pisze:też myślę że nic się nie stanie ...
To miał być sezon na złoto. Tym bardziej nie rozumiem tego, że Motor stał się prymusem podsrywania Rosjan.
Czarek pisze:Klops1 pisze:Czarek pisze:To zobaczysz. Baśń o jednym medalu na 30 lat okaże się rzeczywistością.
Jeśli myślisz, że Motor Lublin zorganizuje w przyszłym sezonie budżet zbliżony do tegorocznego to jesteś niepoprawnym optymistą.
Nie wiem jaki budżet zorganizuje w przyszły roku klub.
Ale w obecnej sytuacji, przy napięciu politycznym i także na rynkach finansowych, tłumaczenie ewentualnego mniejszego budżetu brakiem jednego zawodnika to niezły żart. Nie sądzisz?
Przecież na budżet składa się tysiąc czynników.
Czarek pisze:piotr76 pisze:też myślę że nic się nie stanie ...
To miał być sezon na złoto. Tym bardziej nie rozumiem tego, że Motor stał się prymusem podsrywania Rosjan.
Sparta jest również osłabiona, tak samo jak Apator.
Zupełnie nic nam nie uciekło jeszcze. Mamy dobry, równy zespół.
Obyśmy tylko odjechali cały sezon bez przeszkód.
Jak to się mówi, nie sraj żarem.
Naprawde chcecie rozmawiać o budżecie i przyszłości klubu z Czarkiem? Gościem, który od 5 lat, przynajmniej 2 razy na sezon wieści nam upadek i powrót do epoki kamienia łupanego?
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski