Polecam. Kolejny rozdział się pisze.

Sebekmotor pisze:Uwierz, że z calego serca życzę Ukrainie zwycięstwa, moi znajomi wzięli uchodźców do siebie, pomagamy z żoną jak możemy, robimy jakieś tam paczki itd. Ale nie powinniśmy obwiniać zwykłych Rosjan za tę wojnę, po prostu.
niespokojny pisze:2/3 Rosjan popiera Putina. To czyja to wina, bo moja tez nie? Im pasuje ze swiat zyje w obawie do ich cara i musza sie z nimi liczyc bo maja glowice nuklearne. A ja takich gosci oklaskiwac nie chce. A Czarek to fan Korwina i takie poglady prezentuje, czyli V kolumny.
Klops1 pisze:niespokojny pisze:2/3 Rosjan popiera Putina. To czyja to wina, bo moja tez nie? Im pasuje ze swiat zyje w obawie do ich cara i musza sie z nimi liczyc bo maja glowice nuklearne. A ja takich gosci oklaskiwac nie chce. A Czarek to fan Korwina i takie poglady prezentuje, czyli V kolumny.
Czarka posty to swoisty folklor tego forum. Każdy kto tu jest dłużej niż tydzień ma ta świadomość.
niespokojny pisze:2/3 Rosjan popiera Putina. To czyja to wina, bo moja tez nie? Im pasuje ze swiat zyje w obawie do ich cara i musza sie z nimi liczyc bo maja glowice nuklearne. A ja takich gosci oklaskiwac nie chce. A Czarek to fan Korwina i takie poglady prezentuje, czyli V kolumny.
Gelo pisze:Nie wiem czemu klub wychodzi tak przed szereg. Może ten kretyński wywiad wkurzył Kubę... Oby się nie okazało że my pojedziemy bez Griszy a Rusko z Termosem obejdą temat
mechanizator pisze:Ja tylko mam nadzieję, że już nigdy więcej nie padnie na sektorze, stadionie okrzyk "wojna auu"
kdsz pisze:Gelo pisze:Nie wiem czemu klub wychodzi tak przed szereg. Może ten kretyński wywiad wkurzył Kubę... Oby się nie okazało że my pojedziemy bez Griszy a Rusko z Termosem obejdą temat
Serio chciałbyś klaskać temu człowiekowi?
Zawodnikom Ruski i Termosa przynajmniej przyszło do głowy jakoś normalnie odnieść się do tematu. Jeśli nawet była to cyniczna kalkulacja z ich strony, to przynajmniej nie odwalili takiej żenady jak nasz kacap. Niech wraca do Władywostoku.
Gelo pisze:I jest mi.po prostu kibicowsko przykro. Grisza ze wszystkimi swoimi wadami jest potrzebny tej drużynie.
Gelo pisze:A ja nie wierzę, że mu nie zależało na Motorze. Zawsze walił co mu ślina na język przyniesie. Tym razem było tak samo tylko okoliczności trochę inne...
luCas pisze:Klub cos oficlanie oglosil? Poczekajmy
ermen pisze:jerry78 pisze:
Nakładam osobistego bana na Dryłę i Majewskiego.
...........
ps. jakby ktoś chciał karnet to mam do sprzedania.
Na razie to masz bana ode mnie. Ale myślę, że po takim wpisie dostaniesz także od wielu innych na tym forum.