Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Apocalips
Zawodowiec
Kontakt:

#576 Postautor: Apocalips » 8 września 2004, o 18:35

Tak i Janusz został "sprzedany" do Rzeszowa za bodajże beczkę benzyny :)
"Bo serce bije mocniej niż pięści..." - Motor 1950 Lublin

Pozdrawiam - Apocalips

Gosia
Szkółkowicz

#577 Postautor: Gosia » 8 września 2004, o 18:40

Przed każdym meczem Lublin-Rzeszów na forum napada fala rzeszowiaków którzy cwaniaczą jacy to nie są wspaniali i najlepsi Skoro tak jest to dlaczego nie awansowaliście z pierwszej pozycji jak Gdańsk i musicie teraz walczyć o baraże?? Może znajomość z panem Kaczmarkiem została nawiązana zbyt późno.... ? Panowie więcej pokory, bo gdyby nie te wszystkie cuda niewidy, które się dzieją w waszej drużynie od pewnego czasu bylibyście tam gdzie wasze miejsce czyli na 4 miejscu w tabeli ;) Wygra lepszy i bez wątpienia będzie to LUBLIN!!! Pozdrawiam

Buber
Kontakt:

#578 Postautor: Buber » 8 września 2004, o 19:53

Gosia pisze:Przed każdym meczem Lublin-Rzeszów na forum napada fala rzeszowiaków którzy cwaniaczą jacy to nie są wspaniali i najlepsi

Heh, my cwaniaczymy? Popatrz na posty niejakiego Gel(j)a i Gawrzyka ( on jest Administratorem ? No cóż, zostawię to bez komentarza).

Skoro tak jest to dlaczego nie awansowaliście z pierwszej pozycji jak Gdańsk i musicie teraz walczyć o baraże?? Może znajomość z panem Kaczmarkiem została nawiązana zbyt późno.... ?

Tak teraz jeśli Rzeszów wygra jakikolwiek mecz to od razu go kupił ...

Panowie więcej pokory, ...

Wygra lepszy i bez wątpienia będzie to LUBLIN!!! Pozdrawiam

Heh, i Ty nas chcesz uczyć pokory?

P.S Administratora to macie super, tylko pogratulować. Wstyd on Wam przynosi ...Oczywiście mam świadomość, że po tym poście dostanę bana bo tutaj jest wszystko możliwe, ale nie mogę wytrzymać. Dotychczas myślałem, że konflikt jest przez kilku typów z forum zarówno Rzeszowskiego jak i Lubelskiego, ale teraz widzę, że 70 % użytkowników na tym forum to internetowi napinacze, tak więc nie dziwię się że nasi nie wytrzymali.
6766918 - GG

Awatar użytkownika
fLiGiErT_MiSzCz

#579 Postautor: fLiGiErT_MiSzCz » 8 września 2004, o 20:23

maczek nie rozumiem po co to napisales? bez sensu... :roll:
Ostatnio zmieniony 9 września 2004, o 11:04 przez fLiGiErT_MiSzCz, łącznie zmieniany 2 razy.
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#580 Postautor: Lublin_Fan » 8 września 2004, o 20:39

Buber pisze:Dotychczas myślałem, że konflikt jest przez kilku typów z forum zarówno Rzeszowskiego jak i Lubelskiego, ale teraz widzę, że 70 % użytkowników na tym forum to internetowi napinacze, tak więc nie dziwię się że nasi nie wytrzymali.

Za to na forum rzeszowskim odsetek napinaczy wynosi 99 i się nie dziwie, że to my nie wytrzymujemy.

Pozdr.

Awatar użytkownika
Mrucky

#582 Postautor: Mrucky » 8 września 2004, o 21:50

Gawrzyk pisze: Kupiliscie pare meczow i juz myslicie ze jestes mistrzami swiata.

Napisałbym ci na jakim poziomie jest twój tekst, ale pewnie dostałbym bana jak poprzednio za obrażanie "wielkiego" admina. Więc poprzestane na tym ... :lol:

Gosia
Szkółkowicz

#584 Postautor: Gosia » 8 września 2004, o 22:28

Buber prawda jest taka że każdy kibicuje swojej drużynie i od tego jest forum żeby wyrazać swoje opinie Napisałam ze bez wątpienia będzie to Lublin tylko dlatego ze wierze w swoją drużyne i jej własnie kibicuje A posty waszych kibiców dotyczą tylko i wyłącznie tego jaką to Rzeszów ma wspaniałą drużyne i dlatego wspomniałam o pokorze bo dobrze wszyscy wiedzą jak jest ... Piszesz że jak Rzeszów wygra to od razu ludzie mówią ze kupił mecz a co ma sądzić lubelski kibic po tym co widział na meczu ( i to na własnym torze) z Rzeszowem Bo chyba sprawa jest jasna i na pewno wasza wygrana nie narodziła się z tego ze macie wspaniałą na miarę ekstraligi drużynę..... Pozdrawiam[/b]

Zulu
Junior

#585 Postautor: Zulu » 8 września 2004, o 22:48

Lublin Fan, z przykrością stwierdzam, że szydzenie z zawodników Stali w sposób, jaki to zrobiłeś - jest mimo wszystko poniżej pewnego, w miarę przyzwoitego poziomu, który to forum dotychczas reprezentowało. Można się ze mną zgodzić lub nie, ale niestety nasze forum stopniowo upodabnia się do rzeszowskiego i coraz mniej ma wspólnego z prawdziwym kibicowaniem, a coraz więcej - ze zwyczajną oborą... :( :oops: :oops: :oops: Gawrzyk, dostanę bana ?

Awatar użytkownika
Regdal
Zawodowiec

#586 Postautor: Regdal » 8 września 2004, o 22:54

Piszesz że jak Rzeszów wygra to od razu ludzie mówią ze kupił mecz a co ma sądzić lubelski kibic po tym co widział na meczu ( i to na własnym torze) z Rzeszowem Bo chyba sprawa jest jasna i na pewno wasza wygrana nie narodziła się z tego ze macie wspaniałą na miarę ekstraligi drużynę.....

Józki w dalszym ciągu jeszcze myślą,że wygrali w Lublinie po wspaniałej i pięknej walce,na regulaminowo przygotowanym torze przez tego łajdaka,jak mu tam ? ....i liczą na powtórkę 19-go września,tylko kto teraz weźmie w łapę skoro już nie ma tej "ryby".

8) 8) 8)

Awatar użytkownika
weslake

#588 Postautor: weslake » 8 września 2004, o 23:15

Gawrzyk pisze:co ma administrator do tego?
Nie moge miec wlasnego zdania i jego wyrazac tak samo jak inni uzytkownicy??? Co ma do tego admin ???????????????

mam wszystkich kochac ?? toż to by sie mozna bylo zanudzic na smierc. nie lubie rzeszowa i tyle. i prawa do wyrazania wlasnych opinii nikt mi nie moze odbierac bo niby jakim prawem??? MAm mowic ze Rzeszow jest the best mimo ze są ciency jak arabskie nici?? Wtedy bedziesz zadowlony????

powodow poszukacje w sobie. Kupiliscie pare meczow i juz myslicie ze jestes mistrzami swiata. Przed paroma miesiacami malo kto w lublinie nie trawil józków. Teraz przeginacie w napinactwie, cwaniactwie, wywyzszaniu sie itp. Przydaloby sie powegetowac pare latek w drugiej lidze, moze nauczylibyscie sie troszke szacunku dla rywala. Tego najbardziej wam brakuje. Bo jak nawac fakty, że wszystkim sie wmawia ze Kuciapa powinien startować w GP, Baran za kilka lat bedzie IMS, Tomek Rempala poprawdzilby nasz team do medalu w SWC a Miesiac zasluguje na dzika karte na GP w BYdgoszczy...

Po prostu szkoda mi słów... Czytając ten i wcześniejsze wpisy...
Ostatnio zmieniony 8 września 2004, o 23:33 przez weslake, łącznie zmieniany 1 raz.
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#589 Postautor: Scream » 8 września 2004, o 23:17

Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#591 Postautor: Lublin_Fan » 9 września 2004, o 00:21

Zulu pisze:Lublin Fan, z przykrością stwierdzam, że szydzenie z zawodników Stali w sposób, jaki to zrobiłeś - jest mimo wszystko poniżej pewnego, w miarę przyzwoitego poziomu, który to forum dotychczas reprezentowało. Można się ze mną zgodzić lub nie, ale niestety nasze forum stopniowo upodabnia się do rzeszowskiego i coraz mniej ma wspólnego z prawdziwym kibicowaniem, a coraz więcej - ze zwyczajną oborą... :( :oops: :oops: :oops:

Raz na jakiś czas można ;)
W Rzeszowie drwią z nas nieprzerwanie od dwóch lat. Ja raz mogę a po resztą niech się wstydzi ten co widzi :)

Pozdr.

Awatar użytkownika
Sprawiedliwy
Szkółkowicz

#592 Postautor: Sprawiedliwy » 9 września 2004, o 01:57

Gawrzyk pisze:
Gawrzyk, dostanÄ™ bana ?

nie rozumiem Twojego szyderstwa.

A wg. mnie ten ktoś chce dostać bana by później chwalić się na własnym (rzeszowskim) forum że jest zablokowany i jaka niesprawiedliwość panuje tutaj.

Awatar użytkownika
Ar2rB
Junior

#593 Postautor: Ar2rB » 9 września 2004, o 07:06

Sprawiedliwy pisze:
Gawrzyk pisze:
Gawrzyk, dostanÄ™ bana ?

nie rozumiem Twojego szyderstwa.

A wg. mnie ten ktoś chce dostać bana by później chwalić się na własnym (rzeszowskim) forum że jest zablokowany i jaka niesprawiedliwość panuje tutaj.

bo kazdy Józek - zwłaszcza Ci z ich klubu kibica powinien dostawać bana automatycznie ;). Nie ma sie co łudzić, że dyskusja z 12 latkami bedzie owocna i rzeczowa.

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#594 Postautor: Maxx » 9 września 2004, o 09:55

Ja mam nadzieje, że na przekór wszystkim smierdzącym praktykom, jakich dopuszczają się włodarze-handlarze z Rzeszowa udowodnimy, że jesteśmy lepsi na torze.
Wkurza mnie, że banda pajaców z Rzeszowa chce sobie załatwić baraże w sposób nie mający nic wspólnego ze sportową rywalizacja.
O tych panach powiem tyle: SKUR...SYNY!!!

Awatar użytkownika
Maxx
Trener

#596 Postautor: Maxx » 9 września 2004, o 10:01

Gawrzyk pisze:"to nie ludzie, to wilki" 8)

Gawrzyk, trochę tych wilków chyba za dużo ostatnimi czasy, może więc zorganizujemy jakiś kontrolowany odstrzał, który wymknie się spod kontroli.. :D ?

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#597 Postautor: Jasiek_Sydney » 9 września 2004, o 10:08

Tak sobie myslalem o tym meczu oraz o calej walce w baraze
i doszedlem do nastepujacych wnioskow:

Jesli walke o baraze wygra Lublin, wowczas
- znow bedzie przypominanie o fuksach Lublina
- znow bedzie gadania o bandycie Piszczu
- zacznie sie cala dyskusja o tym, co by bylo gdyby...

Jesli wygra Rzeszow, wowczas
- po raz setny bedziemy przerabiac sprawe Haehne, Kaczmarka
i Fydy
- po raz setny bedziemy sluchali jak to Rzeszow kupowal mecze
- i znow bedziemy czytali, jak to GKSZ jest przeciwko Lublinowi

Czyli bez wzgledu na wynik rywalizacji o baraze zanosi sie na
spore zadymy. :P
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Maczek

#598 Postautor: Maczek » 9 września 2004, o 10:26

Nie martwcie sie. Józkową pewność siebie, poznałem po awansie mojej Unii z 3 ligi do 2. Ilez to wymądrzania z ich strony było, jakby co najmniej u nich jeździły same gwiazdy. Na szczęście szybko wartość drużyn ukazała, w bezlitosny sposób tabela. Oczywiście józki zawsze miały wymówkę - przede wszystkim kontuzje ( no pewnie jak sie w 5 puszcza na treningach, to ja sie nie dziwię), no i pech - burza podczas derbów, gdyby nie ona to na pewno by wygrali). Oni juz tak mają - mania wielkości, zupełnie nieuzasadniona.
Ciekawy jestem jaki tor przygotujecie.

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#599 Postautor: Scream » 9 września 2004, o 10:35

Gawrzyk pisze:"to nie ludzie, to wilki" 8)

Wilki to chyba Krosno ?
;)
Obrazek

Awatar użytkownika
Mrucky

#600 Postautor: Mrucky » 9 września 2004, o 12:07

Gawrzyk pisze:jak mowilem ze jest nieczysto kolo meczu i rzeszowiaki zaczynaja wedrowki ludow kolo naszych zaowodnikow to co mowiliscie rzeszowiaki ??

W sumie te glupie teksty robia sie nudne ale zadam ci jedno pytanie. Jak to mozliwe ze wasi zawodnicy sprzedaja swoja druzyne ? Znaczy ze jest im u was tak zle ? Za malo im placicie ? Czuja sie niedocenieni ?

A co do pewnosci siebie zawodnikow i Prezesa. A co maja mowic ? Ze jada powalczyc, skoro wiadomo ze tylko wygrana z Wami daje nam baraze ? Stachyra przed meczem u nas w rundzie zasadniczej tez mowil ze jedzie po zwyciestwo i interesuje go tylko 2 pkt. Czy to znaczy ze tamten mecz tez byl przez was kupiony ?