Motor Lublin w sezonie 2022
Re: Motor Lublin w sezonie 2022
kto się nienawidzi? Michelsen z Madsenem?
papi pisze:kto się nienawidzi? Michelsen z Madsenem?
Tak i wcale tego nie ukrywają.
Kaman pisze:papi pisze:kto się nienawidzi? Michelsen z Madsenem?
I razem jeżdżą w reprezentacji? Ciekawe.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Perez pisze:Kaman pisze:papi pisze:kto się nienawidzi? Michelsen z Madsenem?
I razem jeżdżą w reprezentacji? Ciekawe.
Nie rozmawiają ze sobą. Oglądałeś kiedyś mecz SON? Widzę mało zorientowani jesteście. Widzisz różnicę miedzy meczem reprezentacji, a przebywaniem w klubie na codzień, wspólne treningi itp? Kwas murowany
(Na zgrupowania reprezentacji razem nie jeżdżą)
To w sumie szkoda że te osły z Włókniarza nie doradzali się Ciebie po tym sezonie. By chociaż ceny nie podbijali za MM jakby wiedzieli to co ty....
KrzysiekS pisze:To w sumie szkoda że te osły z Włókniarza nie doradzali się Ciebie po tym sezonie. By chociaż ceny nie podbijali za MM jakby wiedzieli to co ty....
Nie stać ich na mnie. Swoją drogą mogą mieć problem z odwodnieniem.
Mamy po Wybrzeżu kolejnego sparing partnera.

Wywiad z Jackiem Ziółkowskim:
https://speedwayekstraliga.pl/jacek-zio ... wT2_DdL9jY
Pamiętajcie, głosy krytyczne pan Jacek przyjmuje wyłącznie w rozmowie twarzą w twarz. Bo tylko wówczas są to głosy prawdziwych kibiców.
Pamiętajcie, głosy krytyczne pan Jacek przyjmuje wyłącznie w rozmowie twarzą w twarz. Bo tylko wówczas są to głosy prawdziwych kibiców.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
- niespokojny
- Trener
To gdzie Pan Jacek przyjmuje petentów?
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych
Przecież powiedział. Po meczu w drodze do domu
.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
kdsz pisze:Wywiad z Jackiem Ziółkowskim:
To niech np. chwilę po meczu przejdzie się po koronie stadionu, żeby była taka okazja.
Nawiasem mówiąc świetna taktyka. Izoluje się i w ten sposób nie dopuszcza do siebie słów krytyki.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Juz sie nie moge doczekać tych baboli taktycznych. Obawiam sie ze nie bedzie ich mniej. Ten człowiek nie uczy sie na bledach i nie wyciaga wniosków.
-
Smirnek_
- Senior
A co by nie mówić my z tym składem mamy największe możliwości taktyczne w całej ekstralidze. Głupio by było przegrać np. mistrzostwo przez brak jakiejś taktycznej.
W sumie racja. Mamy juniorów zdolnych do zastępowania seniorów, jeśli będą w gazie a któryś senior w dołku. Możemy jeszcze w tym roku wystawić Kubere pod numerem 8/16. To daje olbrzymie pole manewru.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Mamy bardzo dobrych juniorów. Ale czy gotowych do zastępowania seniorów? Można mieć wątpliwości. O ile biegi juniorskie to w większości formalność o tyle zwłaszcza Mateusz jest niestety mało skuteczny w zdobywaniu punktów na seniorach drużyny przeciwnej. Wiktor też lubi jeździć środkiem toru i daje się odjeżdżać. Z juniorów pełnoprawnym zastępstwem dla seniorów jest teraz tylko Miśkowiak.
Oj myślę że Wiktor multum punktów zrobił na U24 i drugiej linii rywali. I to widać po 2 biegach na co go danego dnia stać, zwłaszcza na lubelskim owalu.
Mateusz faktycznie, rywalizował z seniorami bardzo sporadycznie.
Mateusz faktycznie, rywalizował z seniorami bardzo sporadycznie.
Mam tę wątpliwą przyjemność, pracować obecnie (na szczęście do końca wiosny) w Landsbergu an der Warthe i patrząc jaka panuje tu aura, możliwe że Stał wyjedzie na treningi w tym miesiącu 
Mają temperatury wyraźnie na plusie +7 od kilku tygodni, a dziś dla przykładu +11 i słońce. Nie wiem czy są na tyle sprytni ale jakby się postarali to by pokrecili kółka lada chwila
Mają temperatury wyraźnie na plusie +7 od kilku tygodni, a dziś dla przykładu +11 i słońce. Nie wiem czy są na tyle sprytni ale jakby się postarali to by pokrecili kółka lada chwila
kibicLBN pisze:Mam tę wątpliwą przyjemność, pracować obecnie (na szczęście do końca wiosny) w Landsbergu an der Warthe i patrząc jaka panuje tu aura, możliwe że Stał wyjedzie na treningi w tym miesiącu
Od środy ma padać. To tak 2/10.
Nie zapominaj, że wszyscy od kwietnia powinni mieć plandeki, a jak potrafią działać pokazało lubelskie SGP
Pewien ekspert uważa, że plandeki nie mają sensu, bo takie rozwiązanie jest głupie i nie działa. Nawet jeśli na własne oczy widzieliśmy kurzący się lubelski tor po kilkudniowych opadach deszczu przed SGP, to jednak takimi ekspertami, jak pan Jan, nie jesteśmy.
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/97885 ... -to-absurd
https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/97885 ... -to-absurd
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
kibicLBN pisze:Nie zapominaj, że wszyscy od kwietnia powinni mieć plandeki, a jak potrafią działać pokazało lubelskie SGP
Pytanie czy wszyscy juz je mają? Śmiem wątpić. Aktualnie na wszystkich torach jest błoto, tak myślę nie znam stanu faktycznego a od środy ma padać i to długo kilka dni, póżniej tez szału ma nie być. Kiedy ma to wyschnąć? Nikt teraz tej plandeki nie położy.
Zapominacie o tym, że zanim położy się plandekę, to tor musi być suchy. Po zimie tor może być osuszony tylko w jeden sposób i tym sposobem nie jest plandeka.
Szkoda ze Maksym nie pojechał na zgrupowanie do Hiszpanii. Trochę mnie to zdzwilo.