sting126 pisze:To powiedz i co dostales od Seraja, Reala - tylko nie co mowi Norbi tylko jakie Ty korzysci odniosles...
Współpraca z Realem układa się bardzo dobrze. Między innymi to dzięki niemu na Deptaku stały i będą stać banery reklamujące mecz - ja osobiście może korzyści z tego nie odniosłem, ale korzyść odniósł, a właściwie odniesie klub co mi w zupełności wystarczy i nawet dzięki temu mogę nosić jego logo nakoszulce.
Odnośnie Seraja to się nie wypowiadam, bo nie znam sprawy. Być może umiścili swoje logo jako firma robiąca te koszulki.
Koszulki są tak zrobione, że reklamę zawsze można odkleić i w jej miejsce nakleić nową.
Podejrzewam, ze z Sipma bedzie podobnie - bedzie placic za autokar,a reszta i tak bedzie ponosic koszty bo bedzie np. trzeba pokryc dlugi w barze klubowym - tak jak to bylo przy wyjezdzie do Gorzowa...
Mogłeś pojechać na wyjazd za 30 zł. Z tego co pamiętam to w rundzie zasadniczej koszt wynosił okło 50-60zl i jeszcze Ci nie pasuje ?
Dlaczego sam nie załatwiłeś sprawy z Sipmą, albo z jakimś innym sponsorem, żeby ten zapłacił za wyjazd, wtedy jeździłbyś zupełnie za darmo.
coś jest nie tak. środa godz. 18.30 w pubie johny's od początku była miejscem spotkań Fun Klubu TŻ a nie dla innych. chyba że były organizowane wyjazdy na mecze wtedy były zapraszane osoby chcące wybrać się na taki mecz.na spotkaniach tych zawsze były omawiane sprawy organizacyjne dotyczące wyłącznie Fun Klubu, meczy itp. i dobrze by było żeby tak zostało.nie mieszajcie.
Johnnys jest na tyle duży, że na pewno wszyscy się pomieszczą. Jeśli będziecie chcieli cos ustalic sami, to na pewno nie będzie z tym problemu.
Ale teraz przed najwazniejszymi meczami sezonu moze wspolne spotkanie sie przyda i jakas wspolna oprawa...
Otóż to. Ale jak widze, wielu nie może zcierpieć, że są osoby, które nie należą do Fan Klubu, a próbują coś zrobić. Nie łatwiej pewne rzeczy robić wspólnie ? Nawet przy roznoszeniu plakatów potrzeba osób, jak nie jestem w FC to już nie powinienem, żeby przypadkiem się do czegoś nie wtrącać ?
Sam chciałem się zapisać do Fan Klubu, ale byłem już na kilku spotkaniach i niestety nie miałem takiej okazji.
Zawieszona działalność FC na wakacje ?
Co do koszulek, to w środę do Johnnysa przychodzi wielu posiadaczy więc nie widze problemu żeby przynieśli je ze sobą. Jeśli nie chcą to nie muszą... ich sprawa.
Poza tym sprawe zawsze można załatwić jutro.