Żużel w TV
Re: Żużel w TV
W półfinałach 2 razy powtórzyly się te same wyniki, w oba weekendy w dwóch meczach padły identyczne rezultaty. W meczu o 3 miejsce Stal 2 razy wygrała w tym samym stosunku. Więcej pisać nie będę, wolę -20 niż remis :)
A ja remis chybabym wolał. Emocje do końca. Ale boję się że będzie około tych - 20.
Ostatnio zmieniony 26 września 2021, o 18:43 przez waha, łącznie zmieniany 1 raz.
waha pisze:A ja remis chyba bym wolał. Emocje do końca. Ale boję się że będzie około tych - 20.
:) To samo powiedziałem żonie: żeby tylko w drugim meczu dnia nie powtórzył się wynik z pierwszego spotkania :)
pozdrawia:
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rafał Borowski
http://www.fotografmieszkan.pl - fotografia nieruchomości na sprzedaż, wynajem. Flipy, mieszkania, apartamenty, lokale komercyjne, domy.
https://m.facebook.com/29dreamniner/?ref=bookmarks
Rusiecki dość dosadnie skomentował w jakim stylu odchodzi Emil. Ogłosił sporo przed końcem rozgrywek, że odchodzi czym przyznał się , że negocjował dawno z innymi drużynami. Zabrakło mi tylko: ,,niech idzie rozkręcać silniki gdzie indziej" 
zgoda. Jest drugim szesnastolatkiem w historii eligi. A jednak robienie w gacie przed jego debiutem było przedwczesne. O czym to świadczy? Ze eliga to trochę za wysoki pułap, żeby debiutant tam rozstawiał rywali. Po prostu. Dlatego straszenie młodym Paluchem też biorę z dystansem.
Kargolo pisze:Dobry kozak z tego Ratajczaka.
Nie zdziwię się jak w przyszłym sezonie będzie punktował na poziomie Lamparta.
No i jeszcze kilka juniorskich lat przed nim.
zgoda. Jest drugim szesnastolatkiem w historii eligi. A jednak robienie w gacie przed jego debiutem było przedwczesne. O czym to świadczy? Ze eliga to trochę za wysoki pułap, żeby debiutant tam rozstawiał rywali. Po prostu. Dlatego straszenie młodym Paluchem też biorę z dystansem.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bardzo ciekawa kuchnia meczu z czwartku. Zwłaszcza w kontekście wyboru zawodników do nominowanych. Wyglądało to tak jakby w ogóle nikt nie rozważał MM tylko zastanawiali się czy ma jechać Hampel czy Buczek.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dokładnie też tak to odczytałem.
Nie przypominam sobie żeby ktoś się jakoś specjalnie bał Ratajczaka. Wielu zwracało uwagę, że będzie wartością dodaną w Unii i to się sprawdziło.
Wszystko przed nim, pierwszy sezon bardzo obiecujący.
Wszystko przed nim, pierwszy sezon bardzo obiecujący.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
RadeKas pisze:Bardzo ciekawa kuchnia meczu z czwartku. Zwłaszcza w kontekście wyboru zawodników do nominowanych. Wyglądało to tak jakby w ogóle nikt nie rozważał MM tylko zastanawiali się czy ma jechać Hampel czy Buczek.
Hampel chodził krok w krok za Ziółkowskim, żeby czasem nie pominął go w nominowanych
RadeKas pisze:Bardzo ciekawa kuchnia meczu z czwartku. Zwłaszcza w kontekście wyboru zawodników do nominowanych. Wyglądało to tak jakby w ogóle nikt nie rozważał MM tylko zastanawiali się czy ma jechać Hampel czy Buczek.
Dokładnie mam takie samo odczucie. A to dowodzi tego o czym pisaliśmy - ignorancja prowadzącego. Nawet Mikkel, który podobno "nie lubi jeździć bieg po biegu" był zdziwiony.
Nikt nie twierdził, że Ratajczak wejdzie w ligę i będzie wozić Zmarlizków z Janowskimi. Ale wiadomo było, że to duży talent i przede wszystkim pomoże Unii w biegach juniorskich, co zresztą miało miejsce. Koniec końców osiągnał średnią niewiele gorszą od Cierniaka.
Z młodym Paluchem może być tak samo. W juniorskich będzie na pewno wartością dodaną w porównaniu do Pytlewskiego czy nawet Nowackiego, a i pewnie jakiegoś seniora od czasu do czasu powiezie.
CHoć z drugiej strony Bartkowiak wchodził do ligi niemal jako nowy Zmarzlik, w DMPJ klepał trójkę za trójką, a liga go spaliła doszczętnie.
Z młodym Paluchem może być tak samo. W juniorskich będzie na pewno wartością dodaną w porównaniu do Pytlewskiego czy nawet Nowackiego, a i pewnie jakiegoś seniora od czasu do czasu powiezie.
CHoć z drugiej strony Bartkowiak wchodził do ligi niemal jako nowy Zmarzlik, w DMPJ klepał trójkę za trójką, a liga go spaliła doszczętnie.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
W magazynie na eleven oczywiście pogadanka o Wrocławiu bo DMP i pokazali też brązowa Stal a o srebrnych medalistach to tak raczej nic...
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
- Dragon_Juventino
- Junior
Też miałem to napisać. Liczyłem na cokolwiek, zazwyczaj ten magazyn był odmuleniem sztywnego zazwyczaj w nc+. Natomiast ten kto układał dziś ramówkę, dał tyłka...

Wychodzi na to, że Olkowicz

"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Czy mi się wydaje czy w casie trwającego GP na innej stacji był finał IMŚJ ? Bo chyba przegapiłem przez te walki o widza...
Był, na Eurosporcie
był na eurosporcie. niestety stacja nie popisała się . najpierw zawody figurowały jako olimpiada w Tokio ,a później jako kolarstwo
Świetne zawody w Manchesterze ,wymarzony tor dla Zmarzlika :)
Szkoda, że MM w ciemnej.. Może coś w końcu znajdzie ale faktycznie zawody miodne :)
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
Młodziak ze Szwecji chyba aspiruje do tytułu najbardziej spektularnego występu bez pokonania rywala. Świetnie chłopak jezdzi
- tezetomaniak
- Trener
Idealny tor pod pary, jestem pozytywnie zaskoczony. Szkoda tylko, że brakuje Rosji.
Ostatnie zawody w sezonie i chyba najbardziej spektakularne. Mam wrażenie, że pod względem mijanek mogą rywalizować z GP we Wrocławiu w 2019. Liczę na takie same widowisko i wynik również jutro.
Edit: tylko bez tych dzwonów...
Edit: tylko bez tych dzwonów...
Ostatnio zmieniony 16 października 2021, o 18:58 przez kdsz, łącznie zmieniany 1 raz.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Jak to możliwe, że motocykl może tak po prostu sobie rozwalić bandę? Przerażający wypadek... Za tą bandą mogło być wszystko...
Pomijając upadki to fantastyczne, widowiskowe zawody na koniec sezonu.
Bellego potwierdził, że nie jest ogórkiem. Serio ciekaw jestem co pokaże w Ekstralidze.
Upadek Taia wyglądał koszmarnie. Odetchnąłem z ulgą jak komentator przekazał info, że jest przytomny i się porusza. Do momentu przekazania tej informacji nie pokazywano powtórek. Reakcja Woffindena na problem była koncertowa. Ciężko sobie wyobrazić lepszy sposób opuszczenia motocykla w takiej sytuacji.
Do połowy oglądałem turniej z polskim komentarzem, później po angielsku. Różnica jakości na korzyść Anglików.
Bellego potwierdził, że nie jest ogórkiem. Serio ciekaw jestem co pokaże w Ekstralidze.
Upadek Taia wyglądał koszmarnie. Odetchnąłem z ulgą jak komentator przekazał info, że jest przytomny i się porusza. Do momentu przekazania tej informacji nie pokazywano powtórek. Reakcja Woffindena na problem była koncertowa. Ciężko sobie wyobrazić lepszy sposób opuszczenia motocykla w takiej sytuacji.
Do połowy oglądałem turniej z polskim komentarzem, później po angielsku. Różnica jakości na korzyść Anglików.
Domin by się utrzymał
System mało uczciwy, ale gwarantujący emocje do końca.
Dwa dni pięknego żużla, takie zakończenie sezonu to ja rozumiem.
System mało uczciwy, ale gwarantujący emocje do końca.
Dwa dni pięknego żużla, takie zakończenie sezonu to ja rozumiem.