Lublin czy Rzeszów ???

żużel w Lublinie
Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#526 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 19:25

weslake pisze:Gawrzyk, może i masz talent do tworzenia "chodnikowych poematów" ale na administratora forum dyskusyjnego to ty się na 100% nie nadajesz. Jak można pisać takie rzeczy, które z całą pewnością nie przyczynią się do poprawy stosunków między kibicami obu klubów!!!!! Mimo wszystko pełnisz funkcję publiczną i powinieneś być ostrożny aby nie obrażać uczuć kibiców innej drużyny i mieszkańców innego miasta!!!!

NIE POZDRAWIAM!

Nie rozumiem Cie człowieku... przecież gołym okiem widac że rzeszów kupił kilka meczy, widzą to wszyscy prócz Rzeszowiaków. Powiem to co ja myślę... Rzeszów zaczyna obrzucać żużel gównem... niestety jeśli inne kluby zaczną robić to co marma, to niedługo będzie to jeden z njbardziej skorumpowanych sportów... niedobrze mi się od czasu meczu w lublinie z rzeszowem robi gdy słyszę nazwe... rzeszów. I to wy psujecie atmosfere głupimi gadkami że ejsteśmy nienormalni gdy mówimy to co jest oczywiste i widoczne gołym okiem...
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
Mrucky

#527 Postautor: Mrucky » 6 września 2004, o 19:31

_piotrusss pisze:Nie rozumiem Cie człowieku... przecież gołym okiem widac że rzeszów kupił kilka meczy, widzą to wszyscy prócz Rzeszowiaków.

Dzięki "Bogu" są kibice z Lublina którzy potrafią nas uświadomić bo inaczej żylibyśmy w totalnej niewiedzy. Oni* więdzą wszystko i są na tyle mili aby podzielić się z nami swoją nieprawdopodobną wiedzą.

* - Ci którzy wiedzą co, gdzie, kiedy i za ile ... oczywiście gołym okiem ;).

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#528 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 19:34

No widziesz... i czego chcieć więcej :P
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
weslake

#529 Postautor: weslake » 6 września 2004, o 19:38

Nie będę z Tobą wchodził w polemikę bo to nie ma sensu. Jeżeli mnie nie rozumiesz to Twój problem! Muszę tylko sprostować jeden fakt! Otóż bajki o kupowaniu meczy opowiada się tylko dzieciom w Lublinie. W innych żużlowych ośrodkach wszyscy są zaskoczeni i pełni uznania dla dokonań rzeszowskiej drużyny.
Więcej w tym temacie nie odowiadam na zaczepki i nie będę już nawet przytakiwał bo to mi się już znudziło a przysięga hipokratesa mnie tutaj nie obowiązuje...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
_piotrusss
Kadrowicz

#530 Postautor: _piotrusss » 6 września 2004, o 19:40

Diobra, jeśli tak to ja też już nie będe się wypowiadal na ten temat... Ty znasz moje zdanie ja znam Twoje, niech na tym pozostanie.
Andrzej Waligórski

Awatar użytkownika
istred
Trener

#531 Postautor: istred » 6 września 2004, o 21:20

weslake pisze:Gawrzyk, może i masz talent do tworzenia "chodnikowych poematów" ale na administratora forum dyskusyjnego to ty się na 100% nie nadajesz. Jak można pisać takie rzeczy, które z całą pewnością nie przyczynią się do poprawy stosunków między kibicami obu klubów!!!!! Mimo wszystko pełnisz funkcję publiczną i powinieneś być ostrożny aby nie obrażać uczuć kibiców innej drużyny i mieszkańców innego miasta!!!!

NIE POZDRAWIAM!

Przeczytaj wpisy swoje i swoich kolegów z Rzeszowa. Dopiero później pisz kto psuje stosunki na lini Rzeszów - Lublin.

O tym, że Rzeszów handluje mówi się nie tylko w Lublinie, ale i w innych "zainteresowanych" miastach (Gorzów). W Lublinie jest największy roźdźwięk ponieważ mamy jeszcze o coś jeździmy i udzielają się nam emocje. W Lublinie też ktoś zdecydował się powiedzieć to głośno. W Gorzowie i tak już wszystko stracili więc nie mówią o tym bo po co ? Nikt się nie chce narażać.

Awatar użytkownika
Jasiek_Sydney
Kontakt:

#533 Postautor: Jasiek_Sydney » 7 września 2004, o 01:12

O tym, że Rzeszów handluje mówi się nie tylko w Lublinie, ale i w
innych "zainteresowanych" miastach (Gorzów).

Wiesz... mowi sie rozne rzeczy. Ja tam nie wierze w uczciwy zuzel
(zwlaszcza w tak zlodziejskim kraju jak Polska), ale tez wydaje mi sie, ze
zarowno Gorzow jak i Lublin nie moga sobie z Rzeszowem poradzic i stad
takie pogloski. Z Rzeszowem, ktory przed sezonem typowany byl na
obrone pierwszoligowego bytu, a od maja wygrywaja niemal wszystko
(poza meczami w Gdansku). Bez przesady - ostatnio KAZDE zwyciestwo
Rzeszowa jest uwazane za kupione. A to jak dla mnie przesada.

Osobiscie uwazam, ze "ciemna" sprawa jest tylko sciagniecie Kaczmarka
i Haehne na mecz w Lublinie. Takie cos powinno byc obwarowane
regulaminem, choc... z drugiej strony (co juz wielokrotnie pisalem) takich
obserwatorow powinno sie wprowadzic na kazdym meczu - tak jak jest
na koszykowce czy siatkowce.
Regards from Sydney
Jasiek

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej

#534 Postautor: Proboszcz_Dobrodziej » 7 września 2004, o 08:59

Co łaczy wszystkich ukraińców i żołnierza widocznego na zdjęciu?
Obrazek
Ostatnio zmieniony 7 września 2004, o 09:02 przez Proboszcz_Dobrodziej, łącznie zmieniany 1 raz.
Moi drodzy parafianie
Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare
Bym mógł wozić czarną dupe
moim nowym JAGUAREM

UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!

Awatar użytkownika
Proboszcz_Dobrodziej

#535 Postautor: Proboszcz_Dobrodziej » 7 września 2004, o 08:59

osobiście uważam,że wszystkich józków którzy przyjadą mataczyć i podkupiać w meczu w Lublinie powinno sie wytruc co do jednego najlepiej cyjankiem lub cyklonem-B. Powszechnie wiadomo,że ukraińcy to naród zdradziecki,i w granicach rzeczpospolitej jest nam całkowicie zgędny. Rozbawiło mnie ostatnio,jak przeczytałem,że józki zorganizowały sobie w najblizszą niedziele żużel Józki-RempałaSpeedwayStars... Józki jak józki,wiadomo, ale RempałaSpeedwayStars?!?! Jaki kurde stars?!? grzesio "ElSzmaciarzo" czy Tomuś są STARS?!? Jak oni sa stars,to ja jestem naczelnym Gazety Wyborczej. Uważam,że powinien podczas tego turnieju nad stadion w mojrzeszowie nadlecieć amerykański bombowiec EbolaGay (Jasiek,nie do ciebie pije z tą nazwą) i powinien zrzucic na mojrzeszów to samo,co kiedys na hiroszimę. Z józkami będzie spokój raz na zawsze a w polsce stanie sie dobrobyt,bo nie będziemy mieli wiecznie nqa utrzymaniu tych żebraków z ukrainy, którzy hamują cały postep gospodarczy.

PS:Przepraszam za chwilową nieobecność,ale byłem na 'pielgrzymce w Częstochowie", która w tym roku była wybitnie udana
Moi drodzy parafianie

Dajcie hojnÄ… dziÅ› ofiare

Bym mógł wozić czarną dupe

moim nowym JAGUAREM

UNIA TARNÓW- DRUŻYNOWY MISTRZ POLSKI 2004 i 2005!!!

Awatar użytkownika
GRISZA
Szkółkowicz
Kontakt:

#536 Postautor: GRISZA » 7 września 2004, o 09:30

Proboszcz_Dobrodziej pisze:osobiście uważam,że wszystkich józków którzy przyjadą mataczyć i podkupiać w meczu w Lublinie powinno sie wytruc co do jednego najlepiej cyjankiem lub cyklonem-B. Powszechnie wiadomo,że ukraińcy to naród zdradziecki,i w granicach rzeczpospolitej jest nam całkowicie zgędny. Rozbawiło mnie ostatnio,jak przeczytałem,że józki zorganizowały sobie w najblizszą niedziele żużel Józki-RempałaSpeedwayStars... Józki jak józki,wiadomo, ale RempałaSpeedwayStars?!?! Jaki kurde stars?!? grzesio "ElSzmaciarzo" czy Tomuś są STARS?!? Jak oni sa stars,to ja jestem naczelnym Gazety Wyborczej. Uważam,że powinien podczas tego turnieju nad stadion w mojrzeszowie nadlecieć amerykański bombowiec EbolaGay (Jasiek,nie do ciebie pije z tą nazwą) i powinien zrzucic na mojrzeszów to samo,co kiedys na hiroszimę. Z józkami będzie spokój raz na zawsze a w polsce stanie sie dobrobyt,bo nie będziemy mieli wiecznie nqa utrzymaniu tych żebraków z ukrainy, którzy hamują cały postep gospodarczy.

PS:Przepraszam za chwilową nieobecność,ale byłem na 'pielgrzymce w Częstochowie", która w tym roku była wybitnie udana

:D :D :D :D :D :D :D :D :D :D :D
Proboszczu jestes geniuszem w swoim kierunku myslenia ... Aby to myslenie nie zaprowadzilo Cie do ...Reszty domyślcie się sami.
Ps.Do administratorów-ciekawy jestem co byście zrobili jakby tak ktoś pisał na wasze miasto hmmm. Pewnie by już nie miał tu wstępu. :idea: :idea: :idea:
Czasem aż oczy bolą patrzeć, jak się przemęcza dla naszego klubu, prezes Półtorak Marta, naszego klubu „Marma”. Ciągle pracuje! Wszystkiego przypilnuje i jeszcze inni, niektórzy, wtykają jej szpilki. To nie ludzie – to wilki!

Awatar użytkownika
weslake

#537 Postautor: weslake » 7 września 2004, o 09:35

Widzę, że niejaki proboszcz znalazł tutaj podatny grunt...
GratulujÄ™ poziomu forum...
"Jeśli masz mówić głupoty, lepiej nic nie mów"

Awatar użytkownika
Łoptymista
Trener

#538 Postautor: Łoptymista » 7 września 2004, o 09:52

NIE POZDRAWIAM!

Gawrzyk pełni funkcję publiczną ? Buhahahaha.
Człowieku miły Ty nawet nie wiesz co to jest funkcja publiczna ani funkcjonariusz publiczny. Więc nie używaj na przyszłość terminów, których nie znasz. To tyle jeśli chodzi o sprawy prawno-formalne.

Nie było mnie na forum prawie trzy tygodnie, ale widzę, że atmosferka przed meczem z Rzeszowem (w Buczogrodzie zwanym także Mojżeszowem ;)) jest bojowa.

Shack
Administrator

#539 Postautor: Shack » 7 września 2004, o 10:06

Widzę, że niejaki proboszcz znalazł tutaj podatny grunt...
GratulujÄ™ poziomu forum...

i tak stoimy z tym poziomem o niebo lepiej niz wy. Przynajmniej widac jakis cien krytyki i nikt lubelskim zawodnikom nie rozdaje dzikich kart do GP.

Ps.Do administratorów-ciekawy jestem co byście zrobili jakby tak ktoś pisał na wasze miasto hmmm. Pewnie by już nie miał tu wstępu.

masz absulutna racje, pierwszy raz sie zgadzam z rzeszowiakiem :lol:

Awatar użytkownika
Gelo
Leszek Demski

#540 Postautor: Gelo » 7 września 2004, o 10:15

Należy jeszcze dodać, że rzeszowiaki zbanowali połowę naszych tylko z tego powodu że nie jesteśmy z Rzeszowa.

Awatar użytkownika
Maczek

#541 Postautor: Maczek » 7 września 2004, o 10:41

Gelo pisze:Należy jeszcze dodać, że rzeszowiaki zbanowali połowę naszych tylko z tego powodu że nie jesteśmy z Rzeszowa.

Dzień dobry. Widze, że i tu powoli przekonujecie sie o wyjątkowo wrednym charakterze ukraińców. Oni są wyjątkowo pozbawieni jakiegokolwiek poczucia humoru. W zasadzie jedyne co potrafią to używac jakiś beznadziejnych określeń w im tylko znanym języku (tarnobyl, buczok) i rozdawac na prawo i lewo bany. Z Tarnowian moze ze 3 osoby ma szansę podyskutowac z nimi. Reszta zbanowana. Nie dziwię sie więc że i Wam sie oberwało. Jakiekolwiek zdanie krytykujące ich jeźdxców i wykraczajace poza zbiorowy lament o ich sportowym pechu (tj kontuzje) jest nagradzane banem.
Widze ,ze na Wasze forum trafił nasz wielebny Proboszcz. Jest to znana persona, mająca poważanie i pisząca ku pokrzepieniu tarnowskich serc.
Jesli chodzi o mecz to mam wielką nadzieję ,że rozstrzygniecie go na swoją korzyść.W zasadzie to uważam ,ze powinniście ukrainców pokonac bezproblemowo. Ze zgroza czytałem wpisy w tym watku, w szczególności dotyczące prostestu jozkow co stanu toru. To są beznadziejni technicznie jeźdźcy, cóż wiec sie dziwić?.Pamiętam tę ich trójeczke z lat młodości -kuciape, wilka i winiarza, na tarnowskim kopnym torze nie potrafili złozyc motoru. ich atutem byly przede wszystkim dobrze przygotowane motory i tyle. Taki Winiarz jeszcze nie tak dawno jeździł tak bez glowy ,ze w Tarnowie na sparingu obijal sie o bandy - o zgrozo co on wyrabiał wtedy w Tarnowie.
Życze Wam udanego i bardzo emocjonującego spotkania.mam nadzieję ,że Karlik zrobi robotę.Pozdrawiam

Awatar użytkownika
kezman
Kontakt:

#542 Postautor: kezman » 7 września 2004, o 11:07

Witam!

Wiadomo może już o której godzinie rozpocznie się ten mecz :?: :wink:

pozdr.

Awatar użytkownika
KubuÅ›
Junior
Kontakt:

#544 Postautor: KubuÅ› » 7 września 2004, o 14:15

Chyba ze Rzeszow wezmie ze soba Kaczmarka to mecz rozpocznie sie o 17.30 albo i pozniej :(

Awatar użytkownika
Scream
Junior

#545 Postautor: Scream » 7 września 2004, o 15:18

fragment tekstu z Gazety Lubuskiej:
    "Póki co kibicom zielonogórskiej drużyny pozostaje cieszyć się, że quick-mix na pewno nie zajmie ostatniego miejsca w tabeli i tym samym uniknie bezpośredniego spadku z ekstraligi. O wyniki spotkań barażowych z rzeszowskim zespołem martwić się będą dopiero za ponad miesiąc"

czyli juz wszystko zostalo ustawione ?
Obrazek

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#546 Postautor: Lublin_Fan » 7 września 2004, o 15:26

Scream pisze:fragment tekstu z Gazety Lubuskiej:
    "Póki co kibicom zielonogórskiej drużyny pozostaje cieszyć się, że quick-mix na pewno nie zajmie ostatniego miejsca w tabeli i tym samym uniknie bezpośredniego spadku z ekstraligi. O wyniki spotkań barażowych z rzeszowskim zespołem martwić się będą dopiero za ponad miesiąc"

To chyba kolejny powód to tego, żeby zaorać tor po same kolana i roznieść mojrzeszów do 30.

Pozdr.

Awatar użytkownika
mcprzemek
Kontakt:

#547 Postautor: mcprzemek » 7 września 2004, o 15:27

Scream pisze:fragment tekstu z Gazety Lubuskiej:

Przecież w naszym kraju wszystko jest możliwe.

Awatar użytkownika
Mrucky

#548 Postautor: Mrucky » 7 września 2004, o 15:41

Hmm a może trener lub zawodnik (bo nie wiem kto się tak wypowiadał, nie pisze) popatrzył na tabelę i zobaczył że na razie na 2 miejscu jest Rzeszów ?

Teraz będziecie zwracać na każde słowo, litere czy przecinek które Wam nie pasuje ? Nie popadajmy w skrajności.

Awatar użytkownika
Lublin_Fan
Zawodowiec

#549 Postautor: Lublin_Fan » 7 września 2004, o 15:45

Popadanie w skrajność to jest pisanie już teraz, że Rzeszów będzie w barażach. A zastanawia cie kto jest na drugim miejscu obecnie? Poczekaj do niedzieli

Pozdr.

Awatar użytkownika
Mrucky

#550 Postautor: Mrucky » 7 września 2004, o 15:47

Lublin_Fan pisze:Popadanie w skrajność to jest pisanie już teraz, że Rzeszów będzie w barażach. A zastanawia cie kto jest na drugim miejscu obecnie? Poczekaj do niedzieli Pozdr.

Po niedzieli nadal będzie Rzeszów bo w play-offach wygrał u siebie i ma te 2 punkty przewagi ;) A kto będzie ostatecznie na 2 okaże się w niedzielę ... ale 19 :)