Gelo pisze:Natychmiast wycofać Lamparta i Cierniaka
Lampart już chyba wycofany.Tylko czy nie za późno.
Gelo pisze:Natychmiast wycofać Lamparta i Cierniaka
Czarek pisze:To co zrobił Kowalski to kryminał. Najpierw próbował wjechać w tylne koło Cierniaka, a potem to samo zrobił z Lampartem.
Gelo pisze:Idiotyczne zawody. Należy wprowadzić zakaz jazdy przed finałem. Oby cały obojczyk
go! pisze:Ja nie wiem. Rece opadaja.
Czy nasi maja jakis gen przegrywa?
Jak maja jechac po zloto, to sie celowo rozpi****lic musza?
niespokojny pisze:go! pisze:Ja nie wiem. Rece opadaja.
Moze to rewanz za polowanie Michelsena na zawodnikow Czestochowy.
CKM1946 pisze:niespokojny pisze:go! pisze:Ja nie wiem. Rece opadaja.
Moze to rewanz za polowanie Michelsena na zawodnikow Czestochowy.
I na pewno celowo wjechał w Lamparta. Ze skrajności w skrajność widze tutaj leci.
niespokojny pisze:Nie, lece taka sama argumentacja jak twoja. Teraz z drugiego punktu widzenia widzisz jak to wyglada.
Gelo pisze:Kowalski celował też w Cierniaka. Wystarczy, że dostał zlecenie z Wrocławia.
Gelo pisze:niespokojny pisze:Nie, lece taka sama argumentacja jak twoja. Teraz z drugiego punktu widzenia widzisz jak to wyglada.
Tylko że w tym przypadku nie jest to pozbawione sensu. Kowalski celował też w Cierniaka. Wystarczy, że dostał zlecenie z Wrocławia.
Gelo pisze:niespokojny pisze:Nie, lece taka sama argumentacja jak twoja. Teraz z drugiego punktu widzenia widzisz jak to wyglada.
Tylko że w tym przypadku nie jest to pozbawione sensu. Kowalski celował też w Cierniaka. Wystarczy, że dostał zlecenie z Wrocławia.