Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Witam szukam osoby ktora dostala zwrot za 2szt karnet normalny 640zl od eventim ,karnety odeslalem do eventim w kwietniu jednak oni przelali te pieniadze osobie wplacajacej,licze ze sledzi nasze forum i sie odezwie do mnie na pw
Dobrze rozumiem ze kupiles karnety "na ulicy" a odeslales do eventim z mysla ze Ci za nie zwroca hajs?
Lol
Lol
Zwracałem w tym tygodniu bilety na koncert do Eventim i w formularzu można było wpisać numer konta.
Jednak jest tam informacja, że proszą o wpisywanie numeru tylko w wypadku, gdy konto lub karta z których płacono są zamknięte/nieaktywne.
Wygląda na to, że próbują zwrócić pieniądze tam, skąd ją otrzymali, a dopiero jeśli się to nie uda zwracają uwagę na tą linijkę w formularzu.
Cóż, życzę powodzenia...
Jednak jest tam informacja, że proszą o wpisywanie numeru tylko w wypadku, gdy konto lub karta z których płacono są zamknięte/nieaktywne.
Wygląda na to, że próbują zwrócić pieniądze tam, skąd ją otrzymali, a dopiero jeśli się to nie uda zwracają uwagę na tą linijkę w formularzu.
Cóż, życzę powodzenia...
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
karnety poszly na wymiane z ta osoba okolo 8szt ja odeslalem 2szt podajac swoje konto widocznie ta osoba dostala zwrot
Kupię jeden normalny na czwartek.
Nie liczyłbym na pomoc stewardów w walce o swoje miejsce, które macie na bilecie.
Do nawąchanego gościa który wbiegł na murawę przed nominowanymi po kilku dobrych minutach rusza w pościg człowiek z ‚ochrony’ w ortezie od kostki po pośladek …
Łapu-capu.
Do nawąchanego gościa który wbiegł na murawę przed nominowanymi po kilku dobrych minutach rusza w pościg człowiek z ‚ochrony’ w ortezie od kostki po pośladek …
Łapu-capu.
Kupię bilet normalny na mecz we Wrocławiu 26.09, sektor obojętny.
Czy w rundzie zasadniczej weryfikowali we Wrocławiu dane z biletu z dowodem osobistym? Fanpage WTS twierdzi że nie wejdę na bilecie kupionym od kogoś. Mam możliwość kupienia biletu na sektor O.
michasz pisze:Kupię bilet normalny na mecz we Wrocławiu 26.09, sektor obojętny.
mam jeden bilet zarezerwowany i w srode bede wiedzial czy bedzie mim potrzebny
Kupię dwa bilety na mecz we Wrocławiu, ktoś, coś? ;)
Od 25at chodzę na Motor, kiedyś nie opuszczałem nawet żadnego treningu (za czasów Tz-u). Od kilku lat mieszkam we Wrocławiu więc jeżdżę częściej na wyjazdy niż na mecze w Lublinie a teraz kiedy po tylu latach mamy finał i to akurat we Wrocku to nie udało mi się kupić biletów... ;( Poratuje ktoś?!
Od 25at chodzę na Motor, kiedyś nie opuszczałem nawet żadnego treningu (za czasów Tz-u). Od kilku lat mieszkam we Wrocławiu więc jeżdżę częściej na wyjazdy niż na mecze w Lublinie a teraz kiedy po tylu latach mamy finał i to akurat we Wrocku to nie udało mi się kupić biletów... ;( Poratuje ktoś?!
Erwin pisze:Nie liczyłbym na pomoc stewardów w walce o swoje miejsce, które macie na bilecie.
Łapu-capu.
Nikt nie liczy bo nie ma takich osób. ;)
Przed sezonem 2020 te funkcje mieli pełnić dotychczasowi wolontariusze,ale z racji na pandemię klub (co wówczas zrozumiałe) zrezygnował z tych osób. Może przed kolejnym sezonem klub ponownie wróci do tej współpracy.
Kolejny artykuł o miejscach ;)
https://www.dziennikwschodni.pl/sport/z ... 95732.html
Niech ktoś wreszcie Więckowskiemu powie, że nie ma żadnych stewardów na meczu, bo już któryś raz chłop się tym tłumaczy.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Saeyl pisze:Kolejny artykuł o miejscach ;)
Jeszcze z parę takich artykułów i za rok będzie rzeczywiście tyle biletow ile krzesełek i wtedy będzie na pewno łatwiej
Żeby nie było - jestem za numerowanymi, jak sobie przypomnę te chore kolejki pod brama by zająć miejsce to mną wzdryga.
Całe życie w drugiej lidze!- nieaktualne do odwołania :)
Gelo pisze:Żuk (którego nie krytykuję jako prezydenta miasta) [...]
Erwin pisze:Nie liczyłbym na pomoc stewardów w walce o swoje miejsce, które macie na bilecie.
A ja liczę. I niech mnie tylko który na drzewo spuści, to filmik z całej "interwencji" trafi do mediów. Wystarczy tej amatorszczyzny, Kreują się na najlepszą ligę świata, a jak zajrzeć od środka, to większy porządek jest na meczach II czy III ligi kopanej.
Motor mocnyj!
RadeKas pisze:Niech ktoś wreszcie Więckowskiemu powie, że nie ma żadnych stewardów na meczu, bo już któryś raz chłop się tym tłumaczy.
Są. Bo być muszą (wymóg ustawo o bezpieczeństwie imprez masowych). A, że ich nikt nie widział... jak wiele rzeczy w tym kraju ;)
Rozwiązanie wszystkich problemów jest proste.
- sektor SE (C3) miejsca nienumerowane, tam się dopinguje, każdy stoi gdzie chce
- pozostałe sektory numerowane, siadasz na swoim
- jak masz bilet bez miejsca to sobie gdzieś stoisz i się cieszysz, że w ogóle oglądasz
- jak ktoś stoi na koronie w 3 rzędach czy nawet w przejściu, to nie sapiesz do mediów, bo lepiej żeby ostatecznie było nas więcej niż mniej - w interesie wszystkich
- sektor SE (C3) miejsca nienumerowane, tam się dopinguje, każdy stoi gdzie chce
- pozostałe sektory numerowane, siadasz na swoim
- jak masz bilet bez miejsca to sobie gdzieś stoisz i się cieszysz, że w ogóle oglądasz
- jak ktoś stoi na koronie w 3 rzędach czy nawet w przejściu, to nie sapiesz do mediów, bo lepiej żeby ostatecznie było nas więcej niż mniej - w interesie wszystkich
Cooper pisze:- jak ktoś stoi na koronie w 3 rzędach czy nawet w przejściu, to nie sapiesz do mediów, bo lepiej żeby ostatecznie było nas więcej niż mniej - w interesie wszystkich
https://pl.wikipedia.org/wiki/Tragedia_na_Hillsborough
METHANOL ADVENTURE TEAM
Az sie cisnie na usta slynny cytat Jozefa Pilsudskiego. Mam miejsce na konkretne miejsce to na nim siadam. I tyle w temacie. Skoro ktos mi zajmuje miejsce to wolam stewarda a jesli to nie dziala to on powinien wezwac policje. Tak jest na wiekszosci stadionow. Klub musi cos z tym zrobic bo inaczej predzej czy pozniej moze dojsc do jakis zamieszek. Widac golym okiem ze spora czesc kibicow jeszcze nie dorosla do tego aby zrozumiec ze na Z5 sa miejsca numerowane.
grzesieck pisze:Cooper pisze:- jak ktoś stoi na koronie w 3 rzędach czy nawet w przejściu, to nie sapiesz do mediów, bo lepiej żeby ostatecznie było nas więcej niż mniej - w interesie wszystkich
https://www.google.com/amp/s/sport.onet ... s508hj.amp
Podobny przykład. Powód? Przepełnienie trybun, zator. To nie są przykłady z czasów przedwojennych...
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
ZAMIENIE!
Może ktoś chce się zamienić na bilet,ja daje na mecz w Lublinie a ktoś mi da na sektor gości we Wrocławiu ?
W grę wchodzi tylko zamiana biletu nie sprzedaję,no chyba że ktoś ma na sprzedaż bilet na sektor gości we Wrocławiu.
Może ktoś chce się zamienić na bilet,ja daje na mecz w Lublinie a ktoś mi da na sektor gości we Wrocławiu ?
W grę wchodzi tylko zamiana biletu nie sprzedaję,no chyba że ktoś ma na sprzedaż bilet na sektor gości we Wrocławiu.
grzesieck pisze:Cooper pisze:- jak ktoś stoi na koronie w 3 rzędach czy nawet w przejściu, to nie sapiesz do mediów, bo lepiej żeby ostatecznie było nas więcej niż mniej - w interesie wszystkich
Nie neguję tego przykładu, nie wiem jak daleko leży on od sytuacji na Z5, jednak mam wrażenie, że stanie na koronie należy wręcz do tradycji oglądania żużla, którą zarówno ja jak i Ty praktykowaliśmy :)
Rozwiązaniem jest tylko nowy stadion, po prostu. Ten jest niebezpieczny tak czy inaczej (polecam schody na wejsciu w pierwszy łuk i wyobrazenie ewakuacji nimi).
tak jak piszesz, ten stadion jest niebezpieczny, wiec stanie na schodach to dla mnie totalna glupota i nie bardzo rozumiem czemu organizatorzy na to pozwalaja, kompletnie nie zgadzam sie z twierdzeniem 'lepiej zeby ostatecznie bylo nas wiecej niz mniej - w interesie wszystkich', wedlug mnie lepiej o 500 za malo, niz o 500 za duzo
METHANOL ADVENTURE TEAM
A ja brutalnie powiem ze na tym stadionie to wszystko jedno, bo drogi ewakuacyjne na nim i tak nie istnieja w praktyce.
Ale owszem - zle to napisalem, zbyt radykalnie.
Ale owszem - zle to napisalem, zbyt radykalnie.
Odkupię bilety na czwartkowy mecz, kilka normalnych i jeden ulgowy, proszę o kontakt w wiadomości prywatnej lub tel. 79652o475. Mogą nie być obok siebie, więc jak ktos ma.jeden na zbyciu to też chętnie przygarnę.