1/2 DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (49:41), 12.09.2021
Re: 1/2 DMP: Motor Lublin - Stal Gorzów (49:41), 12.09.2021
Gratulacje dla chłopaków za awans do finału. Wielka rzecz. Pokazali klasę. Szacunek i słowa uznania dla wszystkich, którzy w mniejszym lub większym stopniu przyczynili się do tego sukcesu. Dzięki!
Klasy natomiast zdecydowanie brakuje co niektórym, którzy piszą teksty typu "bydło z papierosami". Nawet jeśli ktoś nie potrafi się zachować i pali w obecności osób niepalących to z całą pewnością nie zalicza się do "bydła". W takiej sytuacji trzeba pacjenta opier.... i wyprostować nieco jego zwyczaje. Nazywanie jednak "bydłem" to gruba przesada.
Klasy natomiast zdecydowanie brakuje co niektórym, którzy piszą teksty typu "bydło z papierosami". Nawet jeśli ktoś nie potrafi się zachować i pali w obecności osób niepalących to z całą pewnością nie zalicza się do "bydła". W takiej sytuacji trzeba pacjenta opier.... i wyprostować nieco jego zwyczaje. Nazywanie jednak "bydłem" to gruba przesada.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nie da się ich naprostować. Chyba że idziesz na mecz się bić. Dla mnie dla gości co dymią przy dzieciach i mają gdzieś zwracanie im uwagi "bydło" to komplement. Sam jaram jak smok. Ale zawsze schodzę pod kible by nikomu nie przeszkadzać. Więc oni też powinni.
Dla mnie ochrona powinna wyprowadzać takich delikwentów. Może by się nauczyli. Człowiek przychodzi obejrzeć żużel, a nie się szarpać i kłócić z motłochem.
Dla mnie ochrona powinna wyprowadzać takich delikwentów. Może by się nauczyli. Człowiek przychodzi obejrzeć żużel, a nie się szarpać i kłócić z motłochem.
Ochrona na meczach Motoru nie istnieje. I to w sensie dosłownym. Po prostu nikogo nie ma. Przecież ta pogoń po murawie za kibicem to był kabaret. Nie wiem, ale chyba musi dojść do jakieś tragedii, żeby w klubie wreszcie ogarnęli temat.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Maxx pisze:Gratulacje dla chłopaków za awans do finału. Wielka rzecz. Pokazali klasę. Szacunek i słowa uznania dla wszystkich, którzy w mniejszym lub większym stopniu przyczynili się do tego sukcesu. Dzięki!
Ktoś kto bucha komuś śmierdzącym dymem prosto w twarz (zwłaszcza dzieciom i kobietom) i nie reaguje na kulturalnie wyrażone prośby to, delikatnie mówiąc, BYDLAK.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Dokładnie, to bardzo delikatne określenie. Nie wiem czemu się tak uniosłeś Maxx.
Mi to nawet nie chce się z nimi kłócić. Szkoda nerwów, taki bydlak ma to do siebie, że nic do niego i tak nie dociera.
Mi to nawet nie chce się z nimi kłócić. Szkoda nerwów, taki bydlak ma to do siebie, że nic do niego i tak nie dociera.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Flagg pisze:Ochrona na meczach Motoru nie istnieje. I to w sensie dosłownym. Po prostu nikogo nie ma. Przecież ta pogoń po murawie za kibicem to był kabaret. Nie wiem, ale chyba musi dojść do jakieś tragedii, żeby w klubie wreszcie ogarnęli temat.
Od tego roku chyba jest nowa firma ochroniarska.
Jedyne co mi przychodzi do głowy, to poczekać aż Kępa lub Więckowski będą gościem w 5:1 i przekonac Chyla do zadania kilku niewygodnych pytań. Czy to coś zmieni? Pewnie nie, ale klub nie będzie mógł przynajmniej udawac, że nie wie o problemie
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Co do PR brakuje współpracy z "Robimy marketing"
-
FanatykMotoru
- Szkółkowicz
Wczorajszy mecz był bardzo dobrym widowiskiem. Tor na początku spotkania naszych zaskoczył przez opady deszczu ,ale od piątego wyścigu mecz był kontrolowany. Wyścigi 5 i 6 były przełomowe dla dalszych losów spotkania.Dwa podwójne zwycięstwa wybiły Stali marzenia o zwycięstwie w Lublinie, mimo, że goście głównie za sprawą Zmarlika i 3 Thomsen/Vaculik/Wozniak walczyli o jak najlepszy wynik. Jednak awans do finału nie był tak naprawdę w żadnym momencie zagrożony. Oby Grisza był w pełni sił przed meczem ze Spartą z nim w składzie jesteśmy w stanie wypracować pewną przewagę przed rewanżem we Wrocławiu.
1) Jest w necie jakieś forum miłośników Bartosza Zmarzlika ? Bo jeden użytkownik naszego forum nadawałby się na admina albo chociaż na moderatora.
Zmarzlik jest genialny. Ma talent, kunszt, dar od Boga, na pewno ciężko pracuje na swój sukces. Ale ja go prostu nie lubię. Bo jest małym siurdaczkiem, który chce "jechać z c.ujami" i "żółty wypad". Bo wolno mu więcej niż innym (sytuacja z Kuberą bez reakcji sędziego), bo jest pieszczoszkiem mediów. A wcale nie jest krystaliczny.
Miałem podobny problem z Tomkiem Gollobem. Wielki mistrz, wspaniały sportowiec. Ale jednak cham i damski bokser. Zero szacunku.
2) Niesamowita rehabilitacja Michelsena w oczach moich i wielu innych kibiców. Robił wczoraj wszystko, by zatrzeć złe wrażenie z poprzednich "wybryków". Próba jazdy parą z Cierniakiem. Hamował ile się dało, pokazywał młodszemu koledze palcem wewnętrzną. Oddanie biegu Kuberze (tak naprawdę Cierniakowi, bo Domin i tak pewnie by pojechał w 14). I świetna jazda, prawdziwy lider. To był ten wyższy poziom, na jakim chcieliśmy Duńczyka zobaczyć. Czapki z głów.
3) Świetnie zbalansowana drużyna Motoru. Bez punktów teoretycznie najlepszego zawodnika, wygrywamy bez problemów w półfinale DMP. Szacunek dla Kępy za tak zbudowaną drużynę, w tym sezonie na pewno ewenement w Ekstralidze.
4) Te ostatnie 30 lat lubelskiego żużla to temat na film rodem z Hollywood. Medal. Potem upadki i nieliczne wzloty. Aż wreszcie finał, syn zawodnika ze srebrnej drużyny w jednej z głównych ról, choć nie na torze. I widzę tę scenę finałową. Pełne żółte trybuny, wielkie święto, zawodnicy biorący udział w pierwszym biegu finałowym stoją pod taśmą. Ryk motocykli, taśma w górę i ... napisy końcowe.
Jest happy end, bez względu na to, co się wydarzy.
Zmarzlik jest genialny. Ma talent, kunszt, dar od Boga, na pewno ciężko pracuje na swój sukces. Ale ja go prostu nie lubię. Bo jest małym siurdaczkiem, który chce "jechać z c.ujami" i "żółty wypad". Bo wolno mu więcej niż innym (sytuacja z Kuberą bez reakcji sędziego), bo jest pieszczoszkiem mediów. A wcale nie jest krystaliczny.
Miałem podobny problem z Tomkiem Gollobem. Wielki mistrz, wspaniały sportowiec. Ale jednak cham i damski bokser. Zero szacunku.
2) Niesamowita rehabilitacja Michelsena w oczach moich i wielu innych kibiców. Robił wczoraj wszystko, by zatrzeć złe wrażenie z poprzednich "wybryków". Próba jazdy parą z Cierniakiem. Hamował ile się dało, pokazywał młodszemu koledze palcem wewnętrzną. Oddanie biegu Kuberze (tak naprawdę Cierniakowi, bo Domin i tak pewnie by pojechał w 14). I świetna jazda, prawdziwy lider. To był ten wyższy poziom, na jakim chcieliśmy Duńczyka zobaczyć. Czapki z głów.
3) Świetnie zbalansowana drużyna Motoru. Bez punktów teoretycznie najlepszego zawodnika, wygrywamy bez problemów w półfinale DMP. Szacunek dla Kępy za tak zbudowaną drużynę, w tym sezonie na pewno ewenement w Ekstralidze.
4) Te ostatnie 30 lat lubelskiego żużla to temat na film rodem z Hollywood. Medal. Potem upadki i nieliczne wzloty. Aż wreszcie finał, syn zawodnika ze srebrnej drużyny w jednej z głównych ról, choć nie na torze. I widzę tę scenę finałową. Pełne żółte trybuny, wielkie święto, zawodnicy biorący udział w pierwszym biegu finałowym stoją pod taśmą. Ryk motocykli, taśma w górę i ... napisy końcowe.
Ge(L)o pisze:1) Jest w necie jakieś forum miłośników Bartosza Zmarzlika ? Bo jeden użytkownik naszego forum nadawałby się na admina albo chociaż na moderatora.
Pkt 1 mam tak samo,jest kozakiem ale go nie lubię że on coś może a inny żużłowiec już tego nie może,za dużo go wszedzie,jak by mogli to na każdym kroku by go w dupę całowali na czele z Majewskim.
Wie ktoś czy w można gdzieś w necie obejrzeć powtórkę spotkania?

L(o)katy pisze:Wie ktoś czy w można gdzieś w necie obejrzeć powtórkę spotkania?
Można na fajnej stronce w internecie. Są tam chyba wszystkie mecze ktoś tu kiedyś wrzucał link. Mam ja zapisana na komputerze ale jestem na urlopie i mogę podesłać dopiero w niedziele...
Edit. https://hockeyettan.staylive.tv/watch/132121
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!