Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Re: Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Zaklepuje powyższy :)
Kupię bilet stojący, leżący, byle był ^^ 1 normalny.
Kupiłbym 2 bilety - normalny i dziecięcy - albo 2 normalne.
Mini-zuzel w Lublinie i mamy co roku swojego Hliba a moze nawet Jonssona!
Kupie bilet normalny, proszę o kontakt tel. 780 047 122
kazdy post, w ktorym kupujacy lub sprzedajacy bedzie proponowal lub oczekiwal za bilet wyzszej kwoty niz cena zakupu bedzie usuwany, a uzytkownik nagradzany banem
METHANOL ADVENTURE TEAM
Posiadam wolny bilet ulgowy na C6 tel: 609 078 754.
Sprzedam 4 bilety na sektor A3 (obok siebie), cena za komplet 291,00PLN
Priv
EDIT: sprzedane
Priv
EDIT: sprzedane
Ostatnio zmieniony 11 września 2021, o 08:40 przez Pils, łącznie zmieniany 1 raz.
Wysłałem pw, ale potrzebuję 2.
boxing pisze:Kupiłbym 2 bilety - normalny i dziecięcy - albo 2 normalne.
Nieaktualne - kupiłem od Pilsa.
Pils - dzięki! :)
Jak by miał ktoś jeden bilet normalny na zbyciu,proszę o kontakt tel.511-536-456.
Ogarnięte dziękuję ;)
Ogarnięte dziękuję ;)
Ostatnio zmieniony 12 września 2021, o 16:31 przez Fantys, łącznie zmieniany 1 raz.
Mam jeden bilet normalny do sprzedania w cenie zakupy. Ktos jest zainteresowany?
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Bilety i karnety - ceny, dostępność itp.
Jeden normalny z oświadczeniem, Sektor a4, rzad 5, cena nominalna, kontakt priv
Nieaktualne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk
Nieaktualne
Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk

Mam jeden normalny. Jestem juz na stadionie. Sektor c5
dannie pisze:Perez, aktualne?
Niestety nie.
Normalny na zbyciu kontakt 503759798
Flagg w wątku meczowym poruszył temat siadania na nie swoich miejscach, więc pozwolę sobie to pociągnąć.
To jakieś kuriozum - mam bilet na dane miejsca i muszę się o nie szarpać. Sytuacja się powtarza - czy to mecz ligowy czy SGP. Wynika to z jednaj strony z głupoty i zwyczajnego chamstwa ludzi, którzy kupili miejsca na dolne rzędy albo skrajne sektory i z premedytacją siadają na nie swoich miejscach. Ale jest też druga przyczyna - bilety nienumerowane dla krwiodawców. Wczoraj było takich osób aż 250. Chłopak pokazywał mi oznaczenie na bilecie - sektor C. Gdzie oni mają usiąść?
Problem się powtarza a klub sam tworzy sytuacje konfliktowe wśród kibiców. Przypomnę system sprzedaży na jeden z meczy - miejsca nienumerowane dla osób zaszczepionych, przy jednoczesnym oznaczeniu miejsc dla pozostałych.
Przykro to napisać, ale to kolejny przypadek pokazujący, że klub nie przywiązuje wagi do porządku na stadionie.
Rozwiązania są dwa. Pierwsze, wszyscy mają oznaczone miejsca i, co jak pokazują ostatnie miesiące trudno sobie jednak wyobrazić, każdy siada na swoich miejscach. Drugie, każdy siada gdzie chce i zajmuje miejsca. To drugie rozwiązanie już przerabialiśmy i kończyło się taśmowaniem całych połaci sektorów, jak niektórzy pisali nawet przed otwarciem bram (sektor A4).
Co wymyśli klub na mecz finałowy? Strach się bać. Mam jednak wrażenie, że klub zwyczajnie problem ma gdzieś.
To jakieś kuriozum - mam bilet na dane miejsca i muszę się o nie szarpać. Sytuacja się powtarza - czy to mecz ligowy czy SGP. Wynika to z jednaj strony z głupoty i zwyczajnego chamstwa ludzi, którzy kupili miejsca na dolne rzędy albo skrajne sektory i z premedytacją siadają na nie swoich miejscach. Ale jest też druga przyczyna - bilety nienumerowane dla krwiodawców. Wczoraj było takich osób aż 250. Chłopak pokazywał mi oznaczenie na bilecie - sektor C. Gdzie oni mają usiąść?
Problem się powtarza a klub sam tworzy sytuacje konfliktowe wśród kibiców. Przypomnę system sprzedaży na jeden z meczy - miejsca nienumerowane dla osób zaszczepionych, przy jednoczesnym oznaczeniu miejsc dla pozostałych.
Przykro to napisać, ale to kolejny przypadek pokazujący, że klub nie przywiązuje wagi do porządku na stadionie.
Rozwiązania są dwa. Pierwsze, wszyscy mają oznaczone miejsca i, co jak pokazują ostatnie miesiące trudno sobie jednak wyobrazić, każdy siada na swoich miejscach. Drugie, każdy siada gdzie chce i zajmuje miejsca. To drugie rozwiązanie już przerabialiśmy i kończyło się taśmowaniem całych połaci sektorów, jak niektórzy pisali nawet przed otwarciem bram (sektor A4).
Co wymyśli klub na mecz finałowy? Strach się bać. Mam jednak wrażenie, że klub zwyczajnie problem ma gdzieś.
Każdemu jego Everest...
Nie wiem czy tylko ja ale wczoraj odniosłem wrażenie że było więcej ludzi niż zwykle.Wszystkie schody zastawione i trzy rzędy ludzi na koronie.Szczescie że burza poszła bokiem bo mogło być ciekawie.Druga rzecz to miejsca numerowane.Po co to jest na biletach skoro nikt tego nie przestrzega.Ja do swojego nawet nie dotarłem mimo że byłem godzinę przed meczem.Strach pomyśleć co będzie jak wrócą karnety z miejscami numerowanymi.Dodatkowo czy nic już naprawdę nie da się zrobić z palaczami w takim tłumie.
mema pisze:Nie wiem czy tylko ja ale wczoraj odniosłem wrażenie że było więcej ludzi niż zwykle.Wszystkie schody zastawione i trzy rzędy ludzi na koronie.
Tak jak napisałem, klub sam tworzy konfliktowe sytuacje. Moja żona po wczorajszym już zapowiedziała że to był jej ostatni mecz na stadionie, dopóki nie wróci normalność. Ile jest takich osób? Naprawdę klub nie widzi problemu?
Ostatnio zmieniony 13 września 2021, o 12:19 przez ermen, łącznie zmieniany 1 raz.
Każdemu jego Everest...
-
jacek1985a2
Ja spotkałem się, że ludzie mieli bilety z Eventima na sektor ale były jako miejsca nienumerowane - można to tak ?? Bo aż się zdziwiłem ... 0 danych tylko sektor
Dopóki wszystkie bilety sprzedają się w minutę, dopóty klub nie będzie widział problemu. Tak jak w przypadku karnetów po prostu olewa temat, bo może.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Przepełnienie stadionu to akurat nie nowość. W 2019 problem był ten sam. Nie wiem dokladnie ile wczoraj było ludzi, na oko pewnie kolo 12-13 tysięcy.
A jedno pytanie. Ten sektor między parkiem maszyn a trybuną główną co stał pusty. On zawsze jest pusty czy był jakiś powód ku temu? Bo powiem szczerze, że nigdy do tej pory nie zwróciłem na to uwagi :D
A jedno pytanie. Ten sektor między parkiem maszyn a trybuną główną co stał pusty. On zawsze jest pusty czy był jakiś powód ku temu? Bo powiem szczerze, że nigdy do tej pory nie zwróciłem na to uwagi :D
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
- _piotrusss
- Kadrowicz
No na tę chwilę klub może (krótkowzrocznie) olać temat, to fakt. Ale tu tak naprawdę potrzeba oddelegować jedną, ogarnięta osobę która:
* potrafi odpowiednio formułować zdania w komunikatach klubowych
* poinstruuje ochronę by egzekwowała zakaz palenia
* poinformuje o konieczności zajmowania miejsc z biletów i jak w punkcie wyżej zapewni w razie potrzeby wsparcie ochrony
To nie wymaga ani wielkich nakładów ani zmian organizacyjnych. Nie mam pojęcia czemu tkwią w standardach drugiej ligi w tej kwestii.
* potrafi odpowiednio formułować zdania w komunikatach klubowych
* poinstruuje ochronę by egzekwowała zakaz palenia
* poinformuje o konieczności zajmowania miejsc z biletów i jak w punkcie wyżej zapewni w razie potrzeby wsparcie ochrony
To nie wymaga ani wielkich nakładów ani zmian organizacyjnych. Nie mam pojęcia czemu tkwią w standardach drugiej ligi w tej kwestii.
Zrobił wilk elektrownię, lecz by prąd uzyskać
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
Spalał w niej cały węgiel z kopalni od liska.
Kopalnia z elektrowni cały prąd zżerała,
Stąd brak światła i węgla. Ale system działa!
Andrzej Waligórski
ermen pisze:mema pisze:Nie wiem czy tylko ja ale wczoraj odniosłem wrażenie że było więcej ludzi niż zwykle.Wszystkie schody zastawione i trzy rzędy ludzi na koronie.
Tak jak napisałem, klub sam tworzy konfliktowe sytuacje. Moja żona po wczorajszym już zapowiedziała że to był jej ostatni mecz na stadionie, dopóki nie wróci normalność. Ile jest takich osób? Naprawdę klub nie widzi problemu?
Niech w ogóle nie wraca. Żaden z niej kibic.
Dyktator forum: Czarek ban na tydzień, reszta ostrzeżenia.
Mnie też to wkur... Człowiek przychodzi zająć swoje miejsce z biletu. A tu słyszę, Panie tu tak nie ma siadaj Pan gdzie wolne. Nóż się w kieszeni otwiera. Chłop siedzi z dzieckiem na moich miejscach, już nawet nie chciało mi się polemizować bo obok były wolne na szczęście nikt nie przyszedł wyprosic.