Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Szkoda że wyścig ruszał razem ze sprzedażą biletów :/ ale przede wszystkim szkoda złota, bo było bardzo blisko.
Alez emocje, bieg dodatkowy punkt o 20.00 w momencie otwarcia sprzedazy na Eventimie :)
Chociaz bilety sie udalo kupic ;)
Chociaz bilety sie udalo kupic ;)
Profeska Miśkowiaka, najpierw defekt, później nie odkręcił kraników a jakby nie czekali aż zjedzie motor to jeszcze by nie założył linki od wyłącznika na rękę
ale prawie ogarnął w 20 sekund 
Ktos wie czy brak wylacznika zaplonu na nadgarstku jest zakazany i skutkuje wykluczeniem? Kubera z Toruniem zakladal i zabraklo mu potem 1-2 sekundy
Boże spraw aby poważny żużel nigdy nie wrócił do TVP.
Anwielus, Anwilies, Anwiselis itd.
Kowalik "tego zawodnika nie znam szczerze mówiąc, jak on ma na nazwisko? o mój Boże, zawodnik w kasku żółtym hehe".
W dodatku nie ogarnęli, że była zmiana w biegu czwartym.
Piękny pokaz olewactwa, braku szacunku do zawodnika i braku profesjonalizmu, aż rzygać się chce.
EDIT: I klasycznie Dawid Lampart. Matko, co za pętaki.
Anwielus, Anwilies, Anwiselis itd.
Kowalik "tego zawodnika nie znam szczerze mówiąc, jak on ma na nazwisko? o mój Boże, zawodnik w kasku żółtym hehe".
W dodatku nie ogarnęli, że była zmiana w biegu czwartym.
Piękny pokaz olewactwa, braku szacunku do zawodnika i braku profesjonalizmu, aż rzygać się chce.
EDIT: I klasycznie Dawid Lampart. Matko, co za pętaki.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Speedway pisze:Ktos wie czy brak wylacznika zaplonu na nadgarstku jest zakazany i skutkuje wykluczeniem? Kubera z Toruniem zakladal i zabraklo mu potem 1-2 sekundy
obstawiam że jest jakby sędzia zauważył.
Lampart ładnie lata, często jeździ to śmiga
Dekiert i tak była najlepsza, bo zdziwiona, co jest nie tak z tym torem, że polewaczka wyjeżdża.
Albo że nie ma równania po 7 biegu? A dlaczego?
Kabaret.
No i proszę państwa jak pięknie po zewnętrznej napędził się DAWID LAMPART!
Albo że nie ma równania po 7 biegu? A dlaczego?
Kabaret.
No i proszę państwa jak pięknie po zewnętrznej napędził się DAWID LAMPART!
może Mirek Cierniak pojedzie jeszcze z rezerwy 
Szkoda, że "Cierniaczek" mimo już pewnego finału, toru sobie dziś nie powąchał :/
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Brawo nasi ale oczywiście Misiek musiał odwalić na koniec jak i na początek, mało brakowało i by było po tytule
Misiek pojechał z Wiktorem jak ostatni amator
Tych dwóch co komentowało w TVPis Sport to chyba jacyś oderwani od komentowania meczów szachowych. Jak nie Dawid Lampart to ktoś tam i coś tam. Że o "emocjonowaniu się ściganiem" nie wspomnę... Ale najważniejsze, że mamy kolejny tytuł. Brawo Wiktor, fajnie się to oglądało. Gratulacje dla chłopaków.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
O Jezu... ileż można. Zapewne Kraśko i Kajdanowocz to wybitni fachowcy od żużla
A komentują żużel?
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Dobre pytanie...
Ostatnio zmieniony 10 września 2021, o 22:17 przez Maxx, łącznie zmieniany 1 raz.
MOTOR LUBLIN
A czego nie komentują? Nie ulegajmy bezczelnej propagandzie.
Chyba ojcostwo pomogło Wiktorowi na dłuższą metę. Moim zdaniem dojrzał. Mówię o postawę na torze, ale i poza nim. Obserwuję w tym sezonie juniorów dość skrupulatnie i moim zdaniem Wiktor poczynił w tym roku największe postępy. Jeszcze w 2019r jego jedyną perspektywą w biegu był atomowy start i jak najszybsza ucieczka do przodu. W tym roku niejednokrotnie imponuje dojrzałą jazdą defensywną i coraz śmielej mija rywali w tym seniorów. Wyleczył mnie z obaw, że pozostanie u niego tylko start jak u starszego brata i może tylko nieco lepsze uciekanie rywalom. Jest już inaczej. Skończył z popisami po przegranym biegu i coraz lepiej u niego z wypowiedziami w mediach. Ponadto bardzo mądrze zaplanowane wejście w wiek seniora. Umowa na dwa lata - wilk syty i owca cała. Klub daje pewien kredyt zaufania, którego Wiktor nie powinien zmarnować. Myślę że za dwa lata będzie bardziej wartościowy niż tegoroczny Kubera. czas pokaże.
Poza Wiktorem i Miskowiakiem jest całkiem spory szwadron chłopaków, którzy dobrze rokują. I pomijam tu Przyjemskiego, Oskara Palucha, czy Ratajczaka przed debiutem którego pół forum robiło w gacie, a który od przeciętnych juniorów Wrocławia zebrał sowity wp*** i to na własnych śmieciach. Nie mówi się tak głośno, ale całkiem dobrze wygląda Lewandowski z Torunia. W Ostrowie jest 3 fajnych juniorów z czego Szostak moim zdaniem będzie kiedyś kawał zawodnika i Ten Krawczyk ma niesamowite przebłyski.
W Rybniku jest Trześniewski. Jak ma dzień to jedzie jak z nut, naprawdę talent pierwszej wody, ale nie za bardzo widziałem go w ofensywie. Jednak jeśli chodzi o starty - mega, i bardzo dobrze obiera ścieżki, dobra sylwetka i potrafi uciec jak na tę chwilę każdemu, jednak za rywali ma czołówkę 1. Ligi a nie Zmarzlika czy innego Madsena.
Pokolenie które teraz ma 16-18 lat jest ciekawsze niż te Wiktora, czy też Kubery i Smyka. Tylko że poza krajem konkurencja nie jest nadzwyczajna niestety. Ze 3 Duńczyków, jakiś jeden Australijczyk i ze 2 Łotyszy. Reszta może naszym właściwie motocykle czyścić. A szkoda :(
Poza Wiktorem i Miskowiakiem jest całkiem spory szwadron chłopaków, którzy dobrze rokują. I pomijam tu Przyjemskiego, Oskara Palucha, czy Ratajczaka przed debiutem którego pół forum robiło w gacie, a który od przeciętnych juniorów Wrocławia zebrał sowity wp*** i to na własnych śmieciach. Nie mówi się tak głośno, ale całkiem dobrze wygląda Lewandowski z Torunia. W Ostrowie jest 3 fajnych juniorów z czego Szostak moim zdaniem będzie kiedyś kawał zawodnika i Ten Krawczyk ma niesamowite przebłyski.
W Rybniku jest Trześniewski. Jak ma dzień to jedzie jak z nut, naprawdę talent pierwszej wody, ale nie za bardzo widziałem go w ofensywie. Jednak jeśli chodzi o starty - mega, i bardzo dobrze obiera ścieżki, dobra sylwetka i potrafi uciec jak na tę chwilę każdemu, jednak za rywali ma czołówkę 1. Ligi a nie Zmarzlika czy innego Madsena.
Pokolenie które teraz ma 16-18 lat jest ciekawsze niż te Wiktora, czy też Kubery i Smyka. Tylko że poza krajem konkurencja nie jest nadzwyczajna niestety. Ze 3 Duńczyków, jakiś jeden Australijczyk i ze 2 Łotyszy. Reszta może naszym właściwie motocykle czyścić. A szkoda :(
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Gelo pisze:A czego nie komentują? Nie ulegajmy bezczelnej propagandzie.
Masz rację nie ulegajmy bezczelnej propagandzie Tvpis.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Gelo pisze:A czego nie komentują? Nie ulegajmy bezczelnej propagandzie.
Gelu? Utraciłeś kontakt z bazą?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Rzekłbym wprost przeciwnie. Mam kontakt z bazą i to właściwą. Ja tylko nawołuję do myślenia - niezależnie od poglądów politycznych.
-
BobTheMonter77
Gelo pisze:Rzekłbym wprost przeciwnie. Mam kontakt z bazą i to właściwą. Ja tylko nawołuję do myślenia - niezależnie od poglądów politycznych.
Nie czaję. TVP wzięła ludzi do komentowania z redakcji sportowej plus takich a nie innych "ekspertów" związanych z żużlem. Ci, delikatnie mówiąc, nie błysnęli. Zwróciło na to uwagę kilka osób, z czego słownie JEDNA poza, oczywiście słuszną krytyką, dała (IMO całkowicie na forum żużlowym zbędny) wtręt o "TVPiS". Twoją reakcja to rzucenie dwóch nazwisk z TVN zupełnie z dupy bo nie związanych ze sportem.
Komentatorzy i eksperci innych stacji nie raz tu dostawali pocisk.
Jeżeli nie czaisz programowego, nachalnego i prymitywnego przypieprzania się o wszystko to ja już nic nie poradzę.
- niespokojny
- Trener
Najmana mogli wziac, nie dosc ze ekspert tvpis to jeszcze walki zuzlowcow organizuje wiec kompetentny 
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych