Kargolo pisze:A co to ma wspólnego z tym czego teraz oczekujemy? Czyli z wywiązaniem się klubu z zaproponowanej oferty?
A co Twoj post ma zatem wspolnego z moją wypowiedzią? Nie odpowiadałem na twojego posta, ani na Twoje pytanie. To Ty wyciągnąłeś fragment mojej wypowiedzi z szerszej dyskusji, w której wątek biletów na PO był tylko częścią, a wskazany fragment nie odnosił się do tego wątku. I teraz oczekujesz, żebym uzasadniał co ona ma wspolnego z czymś, do czego w ogóle się nie odnosiła? Seriously?
Kargolo pisze:No to klub się Twoim zdaniem "wywiązał w 100%" tak jak pisałeś, czy tych procentów było jednak mniej, bo prawo pierwokupu mieliśmy w 5 z 7 meczów, na które mogli/będą mogli wejść kibice?
Tak,
w stosunku do spotkań, które już się odbyły, klub wywiązał się w 100% z tego co obiecywał. Na 5 spotkań, które odbyło się z kibicami, w 5 karnetowicze mieli prawo pierwokupu. To jest chyba fakt, z którym kłócić sie nie będziesz. A do tego odnosiła się moja wypowiedz. Ale Ty ponownie wyjąłeś ją z szerszej dyskusji i postanowiłeś odnieść do wątku po biletach na PO. Dlaczego? To wiesz chyba tylko Ty.