Krzysztof Buczkowski
Re: Krzysztof Buczkowski
Prosty temat. Za Jarka Buczek a za Buczka Drabik.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
a Flagg pisał , żeby zostawić Buczka zamiast Jarka to śmichy były
Ostatnio zmieniony 5 września 2021, o 20:06 przez Karamba, łącznie zmieniany 1 raz.
Perez pisze:Prosty temat. Za Jarka Buczek a za Buczka Drabik.
\Moze nie az tak prosty ale trzeba otwarcie przyznac ze Buczek daje nam duze szanse na przynajmniej srebrny medal.
Buczek sprzęt zmienił przed Lesznem
Powariowaliscie czy co? Karty sa rozdane. Jarek jest znacznie lepszy. Buczek pracuje na kontrakt u beniaminka. Kto wie moze GKM na niego postawic, kosztem Bjera
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Szkoda, że nie zdecydował się na zmianę tunera wcześniej. Z taka jazdą przez kilka spotkań na pewno by został. A na pewno nie zostanie walczyć o skład bo po pierwsze dostanie ofertę od beniaminka lub GKM a po drugie po walce Miesiąca z Jamrogiem nikt w klubie nie pozwoli sobie na powtórkę.
spokojnie dziś są emocje od jutra myślenie
jacur78 pisze:Powariowaliscie czy co? Karty sa rozdane. Jarek jest znacznie lepszy. Buczek pracuje na kontrakt u beniaminka. Kto wie moze GKM na niego postawic, kosztem Bjera
Doprecyzujmy. Dzisiaj nie widziałem Jarka "znacznie lepszego" a wręcz odwrotnie. W meczach domowych owszem, w przekroju sezonu był znacznie lepszy. Tyle, że dzisiaj był mecz o jedną z najwyższych stawek i do tego na wyjeździe. Kto dziś był lepszy...? Wielkie, naprawdę wielkie słowa uznania dla Buczka za dziś. Dzięki Krzychu. Kawał dobrego żużla!
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Zostawić Buczka a na wiosnę na wypożyczenie zawodnika który będzie się spisywał słabiej. Metodą Unii i po złoto :-)
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
A mi się wydawało że po złoto jedziemy już w tym sezonie...
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Buczek rehabilituje się za fatalną w swoim wykonaniu rundę zasadniczą - chwała mu za to. Bo wielokrotnie moje i nie tylko moje oczy krwawiły, patrząc na jego jazdę. Cieszę się, bo lubiłem go bardzo nim do nas przyszedł i pozwolą mi chyba te Play offy, tę sympatię utrzymać. Ale litości. Fakty są nieubłagane i na przestrzeni sezonu Hampel był o dwie klasy lepszy. Szkoda, że nie rokuje na lepszą jazdę, co w przypadku przyjścia Drabika i wejścia Lamparta na U24 zwiastuje jego odejście po przyszłym sezonie. Prawda jest taka,że w 2023 zarówno Kubera i Drabik mogą być lepszymi napieraczami od Jarka i bardziej perspektywicznymi.
Dla Buczka ten dobry finał sezonu to szansa na pozostanie w elicie i oby ją wykorzystał.
Dla Buczka ten dobry finał sezonu to szansa na pozostanie w elicie i oby ją wykorzystał.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Co nie zmienia faktu, ze przez całą rundę zasadniczą był najgorszym seniorem
Max Fricke jechał mpkiem 14 w stronę zygmuntowskich.
Był najgorszym seniorem. Ale dziś pojechał sercem płucami i wątrobą. Któryś raz jedzie w 15 wyścigu jako najlepszy. Pewnie odejdzie z Lublina ale będzie mi go żal. Jest grudziądzki - nie ma wątpliwości. Ale dzisiaj nie mógłbym mu powiedzieć spadaj gościu bo zakontraktowaliśmy Drabika
Buczek zrobił wczoraj kapitalną robotę. Wydaje mi się, że w chwili obecnej to jest człowiek na dwa tory w Ekstralidze: Grudziądz i Gorzów gdzie jego technika jazdy wpisuje się w kształt owalu.
Oby zaprzeczył temu w 3 ostatnich meczach sezonu!
Oby zaprzeczył temu w 3 ostatnich meczach sezonu!
W Lesznie Krzysiek również pojechał bardzo skutecznie, więc to raczej zwyżka formy, a nie kwestia toru.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
To nie zwyżka formy tylko odstawienie szaf Kowalskiego do szafy... niejednokrotnie pojawiały się opinie, że te jednostki poza kilkoma przypadkami mało kto jest w stanie zestroić. A to oznacza, na mój średnio rozwinięty talent dłubacza starych silników, że kowal składa już silniki "na limicie technologicznym" i cienka linia pomiędzy zapi#$%ala a nieza$%^&*ala jest bardzo trudna do zdiagnozowania i ustalenia.
Krzychy jak widać poszedł po rozum do głowy i walki z wiatrakami nie kontynuuje.
Krzychy jak widać poszedł po rozum do głowy i walki z wiatrakami nie kontynuuje.
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Zgoda. Forma zawodnika, to również dyspozycja sprzętowa. Może nawet najbardziej.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
Tak czy siak, jesli za tydzień nie stanie sie katastrofa, to transfer Buczka już się obronił. Może pojechał tylko 3 dobre mecze w sezonie, ale dwa z nich były kluczowe w kontekscie PO i walki o medale.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Ten cały Buczkowski to mi wyrasta na drugiego Miesiąca z rundy finałowej I ligi. Cały sezon mocno taki se szarpano-przeciętny... ale na PlayOff - MORDERCA.
Szkoda, że tak późno te silniki pozmieniał bo może byśmy drugi mecz finału jechali na Z5
Szkoda, że tak późno te silniki pozmieniał bo może byśmy drugi mecz finału jechali na Z5
DON'T THINK!!! DRINK!!!
Krzycho wyprzedzający na torze na którym nie da się wyprzedzać to esencja tego czego oczekiwałem po tym transferze. Przez większość sezonu jechał na tyle słabo, że mogło to wywołać niedorzeczne opinie kibiców typu "lepszy byłby Miesiąc". To zupełnie nie ta półka zawodnika. Buczek w playoffach już dał radę i charakterologicznie jest idealnym elementem układanki jaką jest drużyna. Kuba będzie miał niezły zgryz.
Pytanie czy juz nie jest po ptokach. Przynajmniej ja tak odbieram zawoalowane slowa Kepy z wywiadu. Byl m.in. w programie meczowym.
Gdyby to był Dudek to nie miałbym wątpliwości. Ale jeśli ma to być Drabik, to już Buczkowski w takiej formie (jeździeckiej i sprzętowej) jest opcją.
A może zostawic Buczka i zdecydować w przyszłym roku? Po co pospiech?