Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Kompletnie nie rozumiem, po co pchają się w przetarg na transmisję takiej imprezy wiedząc, że w tym czasie mają na antenach Vueltę i US Open.
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa"
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
A to nie jest tak, że jak oni te prawa kupowali, to Swiacik bujała się po challengerach? :)
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Świątek.
Porównywać turniej wielkoszlemowy z mistrzostwami juniorów na motorkach, co nikogo nie interesują
i dziwić się, co jest priorytetem dla eurosportu. Dobrze się czujecie ? Trzeba się pogodzić, że jesteśmy sportem niszowym.
Porównywać turniej wielkoszlemowy z mistrzostwami juniorów na motorkach, co nikogo nie interesują
Ale tu nawet nie o ŚwiąTEk chodzi, a o to, że mają w ramówce dwa wielkie wydarzenia, które od lat transmitują, i które zajmują tę ramówkę w ogromnym stopniu :)
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
dziś chyba nie będzie harców na quadzie w Rybniku
PS. trochę dziwna decyzja, Gapińskiego delikatnie pociągnęło, Trofimow też zawęził tor jazdy i spotkali się pośrodku...
PS. trochę dziwna decyzja, Gapińskiego delikatnie pociągnęło, Trofimow też zawęził tor jazdy i spotkali się pośrodku...
- tezetomaniak
- Trener
Wykluczenie Gapinskiego to druk meczu. Trofimow nie wiedział co zrobić, bo nagle miał 2 zawodników obok siebie. Wybrał machanie rękami. Dramat z sędziowaniem.
Ja na miejscu sędziego dał bym upomnienie. Druk to nie był, bo faktycznie wejście Gapinskiego trochę ostre i niejeden parasol wyrżnął by solidnego orła na miejscu Trofimova.z drugiej strony Wiktor niech szkitami nie wymachuje, bo sam jeździ nieraz jak bandyta. Najlepszy przykład to wysłanie Iversena do szpitala.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Tylko pozazdrościć Ostrovii wychowanków
- tezetomaniak
- Trener
Wejście ostre, ale nie chciał go uderzyć. To jest żużel i ma być walka. Fair, ale walka.
Teraz Aspgren prawie wywalił Berntzona i zero reakcji ;)
Teraz Aspgren prawie wywalił Berntzona i zero reakcji ;)
Ostry mecz, ataki na krawędzi, this is speedway!
Mam nadzieję, że Koziołki gotowe na podobne akcje jutro, bo w Gorzowie też nie będzie miękkiej gry.
Jednak playoff to playoff, nie ma odpuszczania.
Mam nadzieję, że Koziołki gotowe na podobne akcje jutro, bo w Gorzowie też nie będzie miękkiej gry.
Jednak playoff to playoff, nie ma odpuszczania.
Schronohala z funkcją żużlową dla Lublina!
Dużo farta Rybnik dziś ma.
jakbyście mieli jakieś streamy IMŚJ to prośba o linka
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
H. Nielsen: Nie zdążyłbym przetrzeć oczu, a już mówiłbym o pierwszym występie w meczu ligowym w barwach Motoru Lublin. 1990 rok...
nie ruszyło niestety
Taki znalazłem to się podzieliłem, może jakiś fejk...
T. Lorek: Gdyby ktoś obudził cię w środku nocy i zapytał: z czym kojarzy ci się Polska, to co byś odpowiedział?
Nie ma transmisji jeszcze, nawet na Eurosporcie...
Jest ponoć na eurosport player, w tv nie ma
Czytał Łukasz Benz
Czytał Łukasz Benz
mundzio pisze:Nie ma transmisji jeszcze, nawet na Eurosporcie...
Eurosport przeniósł transmisję na player.pl bo ważniejsze jest US Open.
Nie ma bo tenis. Jprdl
Tak w przyszłym roku będzie GP wyglądać? Phi... To pooglądane..
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ma ktos jakiegos streama?
Perez pisze:Dlaczego jak na złość? Mam nadzieję na duet Korosciel - Pieczatowski. Dla mnie są git albo Kuźbicki.
I jak im idzie komentowanie hmmm ?
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
puszczają mecz Włocha rozstawionego z nr 6 z nierozstawionym Białorusinem. To chyba ogląda kilkaset osób, które obstawiły ten mecz u buka...
kibicLBN pisze:Perez pisze:Dlaczego jak na złość? Mam nadzieję na duet Korosciel - Pieczatowski. Dla mnie są git albo Kuźbicki.
I jak im idzie komentowanie hmmm ?
Może się jeszcze przekonamy :-)
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!