Musielak już podobno w ROWie, więc pozostał raczej DJ KK :D A nie... on jest na czarnej liście :D
To RÓW juz awansowal, ze Musielak u nich?
Musielak już podobno w ROWie, więc pozostał raczej DJ KK :D A nie... on jest na czarnej liście :D
Karamba pisze:Żużel: Krzysztof Buczkowski zmienił tunera i spisuje się dużo lepiej, aniżeli u progu sezonu. Reprezentant Motoru Lublin na mecz w Lesznie odstawił silniki od Ryszarda Kowalskiego i przesiadł się na jednostki napędowe Ashley Holloway’a. Żużlowiec zabrał także głos przed nadchodzącą fazą play-off i spotkaniem z Moje Bermudy Stalą Gorzów.
https://www.przegladsportowy.pl/zuzel/p ... ek/4vcn5jq
może jednak nie Musielak
Flagg pisze:Zakładając przez chwilę, że to prawdziwa historia, to dlaczego Dudki nie grzeszą inteligencja? Bo? Bo się zdziwili, że w Sierpniu Kępa skład zamknął? Czy co? Bo ja tam się nie znam, ale Dudek jakos stratny na tym, że nie będzie jeździć dla Motoru raczej nie będzie. A Motor na tym, że nie bedzie w nim Dudka już może być.
Flagg pisze:Zakładając przez chwilę, że to prawdziwa historia, to dlaczego Dudki nie grzeszą inteligencja? Bo? Bo się zdziwili, że w Sierpniu Kępa skład zamknął? Czy co? Bo ja tam się nie znam, ale Dudek jakos stratny na tym, że nie będzie jeździć dla Motoru raczej nie będzie. A Motor na tym, że nie bedzie w nim Dudka już może być.
Perez pisze:O tym przekonasz się w Listopadzie...
Rusek pisze:Chyba że zdobędziemy złoto i wtedy zwycięskiego składu się nie zmienia więc i pozostanie z Buczkiem będzie okej ;-)
Ja mam nadzieję na opcję z Maksem Drabikiem w składzie.
papi pisze:Rusek pisze:Chyba że zdobędziemy złoto i wtedy zwycięskiego składu się nie zmienia więc i pozostanie z Buczkiem będzie okej ;-)
Ja mam nadzieję na opcję z Maksem Drabikiem w składzie.
Gorzów w 2015 też nie zmienił :)
Perez pisze:Flagg pisze:Zakładając przez chwilę, że to prawdziwa historia, to dlaczego Dudki nie grzeszą inteligencja? Bo? Bo się zdziwili, że w Sierpniu Kępa skład zamknął? Czy co? Bo ja tam się nie znam, ale Dudek jakos stratny na tym, że nie będzie jeździć dla Motoru raczej nie będzie. A Motor na tym, że nie bedzie w nim Dudka już może być.
Bo sytuacja na rynku jest dynamiczna? Czekając można zostać z ręką w nocniku? Kepa mial czekac az Falubaz spadnie? A jakby nie spadł? A Drabik byłby juz dogadany w innym klubie? Na Drabika było jak wiemy masa chętnych. Trzeba było najwidoczniej podjąć decyzje tu i teraz. Ciekawe, forumowi mądrale jakbyscie Wy postąpili na miejscu Kuby. Najłatwiej klepać w klawiaturę. Jeśli Drabik u nas ja bede zadowolony i w pelni rozumiem Kube.