Żużel w TV
Re: Żużel w TV
Na yt ma być retransmisja o 19. Na żywo tylko w MotoWizji.
W. Komarnicki: "Zwykli ludzie łapali mnie za ręce i prosili, aby ratować Stal"
SpeedwayRUS na VK nadaje.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Bez Dawida Lamparta byłoby dziś ciężko
Mogliby tym komentatorom powiedzieć, że Dawid Lampart i Mirek Cierniak nie jadą dzisiaj w naszej drużynie, bo cały czas tak mówią. Parę biegów i dalej się nie zorientowali.
Ostatnio zmieniony 25 sierpnia 2021, o 18:24 przez Saeyl, łącznie zmieniany 1 raz.
Nie mogę z tego komentarza. Motor dzisiaj reprezentują Dawid Lampart i Mirek Cierniak.
Richie Faulkner:
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
Good morning Poland! You were fuckin unreal last night!You blew the roof off!! It was an honor to play for you all.
I ten obiektywizm płynący, gdzie kibicują Włókniarzowi
Saeyl pisze:I ten obiektywizm płynący, gdzie kibicują Włókniarzowi
To Ułamek więc nie ma się co dziwić.Ale mógłby się chociaż trochę powstrzymać a nie ciągle "nasi"
Nie wiem czy będzie nam dane ale fajnie by było usłyszeć ich ból dupy po 21 biegu.
"Nie popaczał" xD
"Nie popaczał" xD
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!
Ułamek jest głupi jak but jeśli chciał tu wykluczać Miśkowiaka
Wygląda na to, że wystarczy przywieźć jednego gospodarza za plecami któregoś z naszych.
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
i do tego analfabeci...
Przewaga 3 pkt a oni mówią że musimy mieć remis aby wygrać??
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
W sumie fajnie, jakby się skończyło 4-2 dla Czewy. Oni się będą szykować do jakiegoś barazu, a nasi cieszyć że złota xD
Motor 2024: 1.Holder 2.Cierniak 3. Lindgren 4.Kubera 5.Zmarzlik 6.Przyjemski 7.Bańbor 8.Jaworski
Wielkie gratulacje dla naszych złotych juniorów. Wygrana na terenie Częstochowy dodaje smaczku do kompletu zabrakło zaledwie 1pkt. Super!
Mistrzowie Polski sialalalala :-) 22' 23' 24'
Ale mamy swietnych wychowankow :) Brawo Lampart, Brawo Cierniak:)
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart
Perez pisze:Lorek fan CKM?
Lorek jest z Częstochowy. Przynajmniej tak coś kojarzę. (EDIT - sprawdzałem w wikipedii - jest z Wrocławia, ale "Częstochowa to jego drugi dom od czasów Mariana Maślanki" według jakiegoś artykułu, zresztą tam spikeruje).
A dla naszych gratulacje. Pierwszy złoty medal w jakichkolwiek rozgrywkach innych niż indywidualne od 1984 roku. Teraz czas na medal w lidze.
- tezetomaniak
- Trener
Kierunek rosyjski jeśli chodzi o SGP, ok - świetny pomysł, ale tor w Togliatti to jakiś żart. Na płaskie łuki nawet bronowanie szerokiej nie pomogło. 8 biegów mordęgi. Zdecydowanie najgorszy turniej tego sezonu.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Bartek znalazł chyba właściwe ustawienia.
MOTOR LUBLIN
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
https://m.youtube.com/watch?v=XbqPNpyee80
Nie kojarzę sezonu SGP gdzie dwóch zawodników tak zdominowałoby cały cykl.
I Artiom i Bartek mają średnia ponad 17 pkt na turniej
I Artiom i Bartek mają średnia ponad 17 pkt na turniej
Od momentu gdy pękł Janowski w Lublinie tak to wygląda. Z jednej strony dobrze się te rywalizację ogląda, z drugiej trochę niepokoi że tak odjechali reszcie.
Łeb w łeb. Coś pięknego. Trochę obawiałem się tego toru wynalazka. Dobrze, że tak się skończyło. Nie pamiętam jak tam Bartek w Danii śmigał, ale teraz więcej decyduje dyspozycja dnia i kto jak rozegra finał. A tych finałów jeszcze 3. Zdecydowanie wolę żeby wygrał Bartek 3 raz z rzędu, ale jeśli tytuł zgarnie Artiom to zasłuży na to. Mega profesjonalizm.
Łeb w łeb. Coś pięknego. Trochę obawiałem się tego toru wynalazka. Dobrze, że tak się skończyło. Nie pamiętam jak tam Bartek w Danii śmigał, ale teraz więcej decyduje dyspozycja dnia i kto jak rozegra finał. A tych finałów jeszcze 3. Zdecydowanie wolę żeby wygrał Bartek 3 raz z rzędu, ale jeśli tytuł zgarnie Artiom to zasłuży na to. Mega profesjonalizm.
Nie ma ludzi niezastąpionych, ale są ludzie niepowtarzalni.
Nie daj Boże dla dyscypliny takiego mistrza świata jak Artiom. On jest jeszcze bardziej nudny od późnego Rickardssona. A wydawało się, że to niemożliwe.