Gelo pisze:Wszystkie znaki wskazują, że Drabik u nas. Trudno - jak się nie ma co się lubi to się lubi co się ma. Kontrakt obarczony ogromnym ryzykiem, bez gwarancji w jakiej jest formie i czy będzie dużo lepszy od Buczka. Swoją drogą to Terminski chyba bank obrabował. Emil plus Duzers - grubo poszaleli. Jak jeszcze ogarną juniorów urasta poważny rywal do medali. PS. No chyba, że okaże się, że Zmarzlik jednak u nas :)
No i tu sie niestety musze nie zgodzic. Ryzyka nie widze zadnego. Ja wiem, ze jest niepewnosc, co do jego formy sportowej, ale Drabik to mega kozak i poprzednie powroty zawodnikow po banicji nie daja powodow do zmartwien. Poza tym nie jest kontraktowany na pozycje lidera, tylko na pozycje 5 seniora, ktory w pierwszym sezonie ma byc lepszy niz 1.2.
Ja wiem, ze tu niektorzy sie martwia o jego stan psychiczny, ale na te chwile, nie ma przeslanek aby myslec o Drabiku w kontekscie problemow z psychika....
Poza tym, przy najczarniejszym scenariuszu, mamy w odwodzie swietnych juniorow. Problemu nie widze.
Drabik to bedzie sukces Motoru.
Motor 2023: 1.Zmarzlik 2.Hampel 3.Holder 4. Kubera 5. Lindgren 6.Cierniak 7.Banbor 8.Lampart