Motor Lublin w sezonie 2021

żużel w Lublinie

Ktorego z tych zawodnikow widzialbys w naszych barwach w sezonie 2021?

Kubera
59
19%
Smektala
10
3%
Kolodziej
30
10%
Lambert
74
24%
Lidsey
2
1%
Miskowiak
8
3%
Cierniak
82
27%
Przedpelski
1
0%
Woryna
5
2%
Kasprzak
1
0%
Prz. Pawlicki
6
2%
Wozniak
3
1%
Trofimow
2
1%
Miesiac
7
2%
Zengota
14
5%

Liczba głosów: 304

Wiadomość
Autor
Awatar użytkownika
Perez
Trener

Re: Motor Lublin w sezonie 2021

#2376 Postautor: Perez » 26 sierpnia 2021, o 10:51

I podobnie pewnie myśli Kępa. Przyszłościowo.
Mistrz, Mistrz, MOTOR MISTRZ!!!

Kaman
Kadrowicz

#2377 Postautor: Kaman » 26 sierpnia 2021, o 11:26

Retro zarejestrował się na SB pod nickiem Lubelak12

http://www.sportsboard.pl/showthread.ph ... ost2163709

Obrazek

Awatar użytkownika
Fantys
Zawodowiec

#2378 Postautor: Fantys » 26 sierpnia 2021, o 11:31

Cytat Zamieszczone przez kolchoz Zobacz posta
Przecież nikt na poważnie Lublin nie brał pod uwagę. Za daleko.
Kto tam jeździ?
Gisza który ma dom w Lublinie
Lampart blisko bo okolice Rzeszowa
Cierniak blisko bo Tarnów
MM z Rybnika
Kubera, Hampel i Buczek tylko dalej ale oni moga.

Kto był w Lublinie? Jamrog też miał blisko do Lublina. Lampart Dawid również. AJ miał mieszkanie tam. Zagar ze Słowacji akurat mial też blisko

Jak widzicie nikomu nie chce się dojeżdżać do Lublina.

O kurde Zagar jest ze Słowacji :lol: :lol: ,sami eksperci na SB z Retro plotkami to żenada.

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2379 Postautor: Retrospeedway » 26 sierpnia 2021, o 11:34

Widać że dalej nie wiem kim ja jestem,mnie na Sportsboard to zbanowali dożywotnio gdzieś w okolicach 2003/05 roku.
Wtedy kiedy jeździliśmy w lidze z Stalą Rzeszów.Wtedy byłym nieco młodszy i za bardzo pocisnąłem pewnemu Rudemu z Rzeszowa.Fakt faktem że od kilkunastu lat zrezygnowałem z enterpolu i mam inne ip,więc mógłbym się na nowo zarejestrować tyle że taka dziecinada mnie nie bawi.Szczerze to ja nawet nie wiedziałem że to SB jeszcze istnieje,a ja wy to czytacie to życzę powodzenia.

Kaman
Kadrowicz

#2380 Postautor: Kaman » 26 sierpnia 2021, o 11:39

Retrospeedway pisze:Widać że dalej nie wiem kim ja jestem,mnie na Sportsboard to zbanowali dożywotnio gdzieś w okolicach 2003/05 roku.
Wtedy kiedy jeździliśmy w lidze z Stalą Rzeszów.Wtedy byłym nieco młodszy i za bardzo pocisnąłem pewnemu Rudemu z Rzeszowa.Fakt faktem że od kilkunastu lat zrezygnowałem z enterpolu i mam inne ip,więc mógłbym się na nowo zarejestrować tyle że taka dziecinada mnie nie bawi.Szczerze to ja nawet nie wiedziałem że to SB jeszcze istnieje,a ja wy to czytacie to życzę powodzenia.

Jeszcze gorzej masz klona...

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2381 Postautor: Retrospeedway » 26 sierpnia 2021, o 11:43

blajar
Trener

#2382 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 11:46

Retrospeedway pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/957065/zuzel-fogo-unia-na-99-proc-bez-emila-sajfutdinowa-motor-moze-zapolowac-na-pawlic

No i co dalej wymyślam bajki ?

Ja się pytam, gdzie ten w 100% pewien u nas Zmarzlik?

"Jedna z ofert może pochodzić z Lublina" - no faktycznie potwierdzenie, masz rację! :lol: :lol: :lol:
"To ride with empty head" - jechać z "czystą głową"
"To mess it ip with a lion" - "nie drażnić lwa" :lol:
Czytał Łukasz Benz

Kaman
Kadrowicz

#2383 Postautor: Kaman » 26 sierpnia 2021, o 11:50

blajar pisze:
Retrospeedway pisze:https://sportowefakty.wp.pl/zuzel/957065/zuzel-fogo-unia-na-99-proc-bez-emila-sajfutdinowa-motor-moze-zapolowac-na-pawlic

Ja się pytam, gdzie ten w 100% pewien u nas Zmarzlik?

"Jedna z ofert może pochodzić z Lublina" - no faktycznie potwierdzenie, masz rację! :lol: :lol: :lol:

Przypuszczenia autora szmatławca dla Retro to info jak 6 w lotka

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2384 Postautor: Saint » 26 sierpnia 2021, o 12:06

Perez pisze:I podobnie pewnie myśli Kępa. Przyszłościowo.

Tylko ja mam ciągle w głowie BMW Sauber… też myśleli przyszłościowo i odpuścili tytuł, który był na wyciągnięcie ręki i skończyli poza pudłem. A jak to się skończyło, każdy kibic „królowej” pamięta… jeśli jest szansa na jeden sezon wyrwać Dudka i obecną młodzieżą, i coraz lepszym Kuberą na u24 zaatakować MP, to nawet chwili nie powinni się zastanawiać. W sporcie niewykorzystane sytuacje się mszczą… a jak to jest z tym jednym sezonem najlepiej widać po przykładzie Torunia i Doyla … a jak wtedy byśmy go przytulili - jestem przekonany, że teraz nie dyskutowalibyśmy czy MM to złotówa czy legenda Motoru ;). A prezes Grzyb nie cieszyłby się z tego, że ma Motor w półfinale. Choć mam nadzieje, że nasi zawodnicy zmyją mu ten uśmiech ….;)

blajar
Trener

#2385 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 12:12

Z drugiej strony taki Drabik (jeśli przyjdzie) to będzie gorszy od Dudka? Moim zdaniem nie powinien. Dodatkowo nie startuje w GP. Pitera Pawlickiego, szczerze mówiąc, w ogóle nie biorę pod uwagę, nie pojawia się kompletnie nigdzie poza dziwnymi wpisami na SB i wtórującymi im artykułami na PS i SF czy u innego Ostafy.
Skoro zostaje Jarek, to moim zdaniem będziemy świadkami tylko jednej zmiany w składzie :)
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2386 Postautor: Retrospeedway » 26 sierpnia 2021, o 12:19

Na PS wyraźnie jest napisane że Jakub już zamknął skład.Dudek i Drabik nie są brani pod uwagę,więc zostaje Zmarzlik lub Piotr Pawlicki.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2387 Postautor: Saint » 26 sierpnia 2021, o 12:19

O Drabika się obawiam… facet na pewno ma talent, ale jednego niestety nie odziedziczył po ojcu- twardej psychiki. Powroty po dyskwalifikacji - Dudek, Ward, Grisza.. to „twardziele”. Wiele razy to udowodnili. Dudek raczej nie zawodzi, Grisza nie ma wcale układu nerwowego chyba;) a Ward chyba swój charakter pokazał podnosząc się po strasznym urazie. Natomiast Maksym już kilka razy pokazał, że nie trzyma ciśnienia - bardzo obawiam się o jego dyspozycje po powrocie, jak pojawi się presja „redaktorków” i kibiców… obym się mylił - bez znaczenia gdzie wyląduje. Ale wystarczy popatrzeć na jego spadek formy jak pojawiło się wokół niego zamieszanie ….

blajar
Trener

#2388 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 12:24

Saint pisze:O Drabika się obawiam… facet na pewno ma talent, ale jednego niestety nie odziedziczył po ojcu- twardej psychiki. Powroty po dyskwalifikacji - Dudek, Ward, Grisza.. to „twardziele”. Wiele razy to udowodnili. Dudek raczej nie zawodzi, Grisza nie ma wcale układu nerwowego chyba;) a Ward chyba swój charakter pokazał podnosząc się po strasznym urazie. Natomiast Maksym już kilka razy pokazał, że nie trzyma ciśnienia - bardzo obawiam się o jego dyspozycje po powrocie, jak pojawi się presja „redaktorków” i kibiców… obym się mylił - bez znaczenia gdzie wyląduje. Ale wystarczy popatrzeć na jego spadek formy jak pojawiło się wokół niego zamieszanie ….

Przecież to małolat. Czy u nas, czy gdzie indziej, z czasem powinien okrzepnąć :) Jak sobie pomyślę, co robiłem w wieku 22 czy 23 lat... :lol:
Czytał Łukasz Benz

blajar
Trener

#2389 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 12:27

Retrospeedway pisze:Na PS wyraźnie jest napisane że Jakub już zamknął skład.Dudek i Drabik nie są brani pod uwagę,więc zostaje Zmarzlik lub Piotr Pawlicki.

Pawlicki nie więc zostaje Zmarzlik :) Mam nadzieję, że mu tu mieszkanie dla całej rodziny załatwią żeby nie cierpiał zbyt długich rozłąk z dzieciakiem :lol:
Idę ogarniać kwiaty na lotnisko :D
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2390 Postautor: Saint » 26 sierpnia 2021, o 12:29

blajar pisze:Skoro zostaje Jarek, to moim zdaniem będziemy świadkami tylko jednej zmiany w składzie :)

A może Dudek/Pawlicki za MM, a Drabik za Buczka… ?;) zawsze to osłabienie konkurencji - mało wartościowych Polaków a jednocześnie zagraniczne „stołki” u większości i tak obsadzone .. a MM pojeździ ogony u beniaminka to „skruszeje ;)”

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2391 Postautor: istred » 26 sierpnia 2021, o 12:32

Oskar Ajtner też miał okrzepnąć.
Drabik to świetny zawodnik, lepszy niż Kubera i Smektała. Chyba najlepszy zawodnik młodego pokolenia.
Kwestia tylko czy jest w pełni zdrowy, nadaje się do sportu i przede wszystkim czy jest zdeterminowany żeby w tym sporcie cokolwiek osiągnąć. Jeśli odpowiedź na którekolwiek pytanie jest przecząca to moim zdaniem nie powinno być tematu tego zawodnika w Lublinie.

Wixa

#2392 Postautor: Wixa » 26 sierpnia 2021, o 12:35

A ja dalej będę się upierał ze dołączy do nas Gleb. Na Pawlickiego Zmarzlika Janowskiego czy innego Kolodzieja nie ma szans. Drabik byłby super ale tez szczerze wątpię.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2393 Postautor: Saint » 26 sierpnia 2021, o 12:41

Myślę, że mocno koloryzujesz. A to nie byłby pierwszy przykład gdzie powstaje artykuł w celu przytulenia wierszówki na podstawie postów z lokalnego forum… niestety Twoje „info 100%” często okazywało się delikatnie mówiąc mało rzetelne. Więc jeśli znasz bajkę Ezopa o pasterzu, który żartował krzycząc „Wilk, Wilk” i pamiętasz morał, powinieneś bardziej wstrzemięźliwie dzielić się zasłyszanymi w „piekarniach” ploteczkami. Taka porada młodego kibica dla starego wygi ;) Pozdrawiam
Ostatnio zmieniony 26 sierpnia 2021, o 12:42 przez Saint, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
Retrospeedway
Senior

#2394 Postautor: Retrospeedway » 26 sierpnia 2021, o 12:42

Jakub zamknął skład jak piszą dobrze poinformowani na PS.Skoro zamknął to Drabik na pewno nie trafi do Lublina.Jak mógłby trafić skoro on sam nie podjął decyzji czy w ogóle będzie jeździł na żużlu.Pierwszy trening ma w Częstochowie w możliwym dla niego terminie.Kępa nie czekał nawet czy Falubaz spadnie i będzie Dudek to wzięcia.Skoro nie czekał na Dudka i Drabika to chyba logiczne że ma dogadanego tuza speedwaya.Poza tym jak w ciągu ostatnich dwóch miesięcy rozmawiałem trzykrotnie z osobami z klubu to ani razu nie padło nazwisko Drabika.

Awatar użytkownika
Saint
Kadrowicz

#2395 Postautor: Saint » 26 sierpnia 2021, o 12:46

A jak się okaże, że to kolejny z Twoich „postów wstydu” to zamilkniesz np na 3 miesiące z własnej woli ..? ;) Taki reset… żeby całkowicie nie zostać „tylko maskotką” tego forum ?

blajar
Trener

#2396 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 12:46

istred pisze:Oskar Ajtner też miał okrzepnąć.
Drabik to świetny zawodnik, lepszy niż Kubera i Smektała. Chyba najlepszy zawodnik młodego pokolenia.
Kwestia tylko czy jest w pełni zdrowy, nadaje się do sportu i przede wszystkim czy jest zdeterminowany żeby w tym sporcie cokolwiek osiągnąć. Jeśli odpowiedź na którekolwiek pytanie jest przecząca to moim zdaniem nie powinno być tematu tego zawodnika w Lublinie.

W przyszłym sezonie najpewniej pojedzie więc będzie okazja się przekonać :)
Osobiście też jedyne obawy (raczej uzasadnione) mam co do Jego zachowania poza torem ale gdyby miał trafić do Lublina to jakoś nie chce mi się wierzyć, żeby Kuba Kępa nie poruszył i nie załatwił tego tematu w jednym z pierwszych punktów negocjacji.
Jeździecko, moim zdaniem, to jest "kocur" i o wyniki na torze jestem raczej spokojny.
Czytał Łukasz Benz

owen1989
Senior

#2397 Postautor: owen1989 » 26 sierpnia 2021, o 12:47

Kto w PS jest dobrze poinformowany?

Awatar użytkownika
istred
Trener

#2398 Postautor: istred » 26 sierpnia 2021, o 12:49

Holly, ale Ty serio nie ogarniasz, że my tu sobie możemy pisać o ploteczkach, o piekarniach i robić listy życzeń, a prawdziwe transfery lubią ciszę?
Nikt z poważnych ludzi nie będzie kłapał jęzorem na lewo i prawo z kim to nie rozmawiają i na jakim etapie są negocjacje. I rozumiem, że nastolatek może tego nie rozumieć, ale każdy lubelski kibic, który pamięta historię z czekaniem na Woffindena na lotnisku powinien zdawać sobie z tego sprawę.

blajar
Trener

#2399 Postautor: blajar » 26 sierpnia 2021, o 12:51

Retrospeedway pisze:Jakub zamknął skład jak piszą dobrze poinformowani na PS.Skoro zamknął to Drabik na pewno nie trafi do Lublina.Jak mógłby trafić skoro on sam nie podjął decyzji czy w ogóle będzie jeździł na żużlu.Pierwszy trening ma w Częstochowie w możliwym dla niego terminie.Kępa nie czekał nawet czy Falubaz spadnie i będzie Dudek to wzięcia.Skoro nie czekał na Dudka i Drabika to chyba logiczne że ma dogadanego tuza speedwaya.Poza tym jak w ciągu ostatnich dwóch miesięcy rozmawiałem trzykrotnie z osobami z klubu to ani razu nie padło nazwisko Drabika.

Problem w tym, że "rewelacje" zaczytane na portalach sportowych (a często konstruowane na podstawie wpisów z forów) bierzesz za pewnik. Prawda jest taka, że portale wypisują prawie każdy możliwy scenariusz, a potem chwalą się, że trafiły. Trudno raz nie trafić jak się strzela z kartaczownicy.
Czytał Łukasz Benz

Awatar użytkownika
niespokojny
Trener

#2400 Postautor: niespokojny » 26 sierpnia 2021, o 12:53

Na interii pisza za to ze Dudek w Motorze albo Apatorze. :lol:
Lepiej być najgorszym wśród najlepszych niż najlepszym wśród słabych